• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yola bende çıktım ama MTL closing ring stokta yok hocam. Abisi ile aldattım mecburen. Sıfır olarak satın alınca dahil mi geliyor?
Kutunun arkasında MTL ibaresi olduğu için bu kutudan çıktı hocam. Siz DL versiyonu aldığınız için çıkmamış sanırım, abisi dediğiniz aynı ato ise yani. Hem DL hem MTL olan paket içeriği yok diye biliyorum. DL olanda ato yanında DL üstü var, MTL olanda ato yanında MTL üstü var bildiğim kadarıyla..

655D8F10-8586-4F08-8E54-1E29935DDD1A.jpeg

Evet üstat ????benim di , kargoya vereceğim de ulan acaba hata mı yapıyorum diye iç geçirmiştim ????, söz ağızdan çıkmıştı yapacak bişey yoktu artık ????????
ben de direk senden almadığıma pişman olmuşumdur belki ???????????? . emanetin bende... güzel bir stabwood bulursam 75c ya da 100c bu boşa çıkar. illusia dan sonra baya ağır ve kütük gibi geldi ama chip efsane ????

ben de direk senden almadığıma pişman olmuşumdur belki ???????????? . emanetin bende... güzel bir stabwood bulursam 75c ya da 100c bu boşa çıkar. illusia dan sonra baya ağır ve kütük gibi geldi ama chip efsane ????
Ağırlığı önemli değil de kütük gibi olmasa asla benden çıkmazdı üstat ????, sende olmasına sevindim yabancıya gitmemiş ????, @Elvis üstat da Ultroner Thor2 Stabwood dna75c var bi bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri