• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelenimiz gidenimiz sağolsun . Karadağdan yeğenim geldi. ????
Ekli dosyayı görüntüle 56839
şimdi dün biraz işlerim vardı bu konuyla çok ilgilenemedim. şimdi sahiplendirilecek ürünler varsa resimdekiler çok değil de; yok eğer hepsi benim olarak sahipli diyorsan e yani abi.

paramourların solundaki kutuyu anlayamadım
joytechler ne alaka coilse?
sarım seti biri tükkana biri eve mantıklı bir hareket, yani benim açımdan

Son düzenleme:
Gelenimiz gidenimiz sağolsun . Karadağdan yeğenim geldi. ????
Ekli dosyayı görüntüle 56839

Ohh sevenlere bak masallah, bizde burada 40 takla atalim. Azerbayacana mi yollasak, romanyadaki bayi ye yollayip onun gelmesini beklesek, kafada turlu turlu sorular :D

Bu arada ingiltereden yada almanyadan romanyaya yollasak nasil oluyor, hos svoemestonun bayisi var orada ama urun yok isin kotusu. Bilen bir aydinlatabilir mi ?

Cok sey lazim ama lite plus 2021 almaliyim artik. Bre bismillah demeliyiz :D

Ohh sevenlere bak masallah, bizde burada 40 takla atalim. Azerbayacana mi yollasak, romanyadaki bayi ye yollayip onun gelmesini beklesek, kafada turlu turlu sorular :D

Bu arada ingiltereden yada almanyadan romanyaya yollasak nasil oluyor, hos svoemestonun bayisi var orada ama urun yok isin kotusu. Bilen bir aydinlatabilir mi ?

Cok sey lazim ama lite plus 2021 almaliyim artik. Bre bismillah demeliyiz :D

bunlar ???? sokması belirtisi. acil tedaviye ihtiyacın var ????

Valla ben en son aldığım şey yüklü miktarda nbase ve aromaya girdim cool**** isimli bir firmadan.
İsmi sansürledim reklam olmasın diye
Daha önce alişveriş de yapmadım ne çıkcak nasıl bişey piyango şuan
Normalde ilkeden alırdım hep ama fiyatları biraz uçurdular :D
Hazır likiti nası alıyosunuz onu çok merak ediyorum fiyatlar günde 10ml içen biri için konuşuyorum çok pahalıya geliyor.,
Eskiden ne güzel jvaper vardı reklamını yapabilirim çünkü artık satmıyolar :D Uyguna güzel likitler satıyolardı evyap bile yapmıyordum biraz isyan mesajı oldu ama olsun :D

Valla ben en son aldığım şey yüklü miktarda nbase ve aromaya girdim cool**** isimli bir firmadan.
İsmi sansürledim reklam olmasın diye
Daha önce alişveriş de yapmadım ne çıkcak nasıl bişey piyango şuan
Normalde ilkeden alırdım hep ama fiyatları biraz uçurdular :D
Hazır likiti nası alıyosunuz onu çok merak ediyorum fiyatlar günde 10ml içen biri için konuşuyorum çok pahalıya geliyor.,
Eskiden ne güzel jvaper vardı reklamını yapabilirim çünkü artık satmıyolar :D Uyguna güzel likitler satıyolardı evyap bile yapmıyordum biraz isyan mesajı oldu ama olsun :D
Memlekette fiyatı uçamayan birşey kalmadı ki. Bende ilke kimyanın haricinde alış veriş yapmadim. Zamanında iyi stok yapmışım. ????2017 de başladığımda 60 ml hazır likit aldım sonrasında evyap. Hem hazır likitler pahalıya geliyor hemde aroma miktarları bana göre aşırı fazla. Evimin hijyeninde hazırlayıp buharlamak daha güvenilir . Aldıklarınızı denedikten sonra görüşlerinizi paylaşırsanız bizlerede yardımcı olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri