roadless
Community
Biri kesin patibulum da diğeri berserker mi emin olamadım
Biri kesin patibulum da diğeri berserker mi emin olamadım
Auguse MTL/DTL V2 RTABiri kesin patibulum da diğeri berserker mi emin olamadım
@Namca abi sen bırakacaktın ya hani hatırlatayım dedim. Driptiplerin pek güzel bırak artık ta çöküyüm onlara ????
Bıraktım sayılır hobi gibi uğraşıyorum haftalık likit tüketimim taş çatlasa 8-10 ml yi geçmiyor. çökme çabalarını takdir ediyorum. ???? ???? ???? kime niyet kime kısmet bilemiyorum. atolar ile birlikte gidecek@Namca abi sen bırakacaktın ya hani hatırlatayım dedim. Driptiplerin pek güzel bırak artık ta çöküyüm onlara ????
???? adres bilgilerini gönder demeni kabe yolu gözler gibi gözlediğimi bilmeni isterim abi,Bıraktım sayılır hobi gibi uğraşıyorum haftalık likit tüketimim taş çatlasa 8-10 ml yi geçmiyor. çökme çabalarını takdir ediyorum. ???? ???? ???? kime niyet kime kısmet bilemiyorum. atolar ile birlikte gidecek
benide dürtüyo bu aralar ????Şeytan dürttü.kusura bakma @comandante ,can sıkıntısı işte ne yapcen.????????????
Bu arkadaşların ürünlerini daha önce hiç denememiştim,gördüğüm kadarı ile forum tedarikcileri arasında gözüküyorlar ,hem destek hem de meraktan ufak denemeler yapayım dedim.benide dürtüyo bu aralar ????
cookies star ve cinnamon, graham gibi aromaları sipariş geçicem bende ???????? sepetler dolu
az biraz aromalarla oynayayım yine ????
Bu arkadaşların ürünlerini daha önce hiç denememiştim,gördüğüm kadarı ile forum tedarikcileri arasında gözüküyorlar ,hem destek hem de meraktan ufak denemeler yapayım dedim.
Üstad şeytan da bir melek . Elleme dürtsün ????????Şeytan dürttü.kusura bakma @comandante ,can sıkıntısı işte ne yapcen.????????????
Ekli dosyayı görüntüle 57901
Benim dürtenlerden yana hiç şikayetim yok ,esas adamım diye ortalıkta dolaşan şeytanlardan korkuyorum dostum. ???? ???? ????Üstad şeytan da bir melek . Elleme dürtsün ????????
Geldi minik Era
Şöyle bir baktım da, oyuncak gibi geldi gözüme ???? bir de koymuşlar klon kutusuna ????
Ekli dosyayı görüntüle 58001