Hocam cihazı merak ettim drag hangi modeli birde ekstra 510 pimi almak gereklimi.
Hocam cihazı merak ettim drag hangi modeli birde ekstra 510 pimi almak gereklimi.
Bu mod modelleri için kendi atomizerimi kullanıcam ekstra 510 pimi almak gerekli mi acaba bilginiz varmı hocam.Yanlisim yoksa drag x plus ya da drag x plus pro
Bu mod modelleri için kendi atomizerimi kullanıcam ekstra 510 pimi almak gerekli mi acaba bilginiz varmı hocam.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim saolun.Ekstra pine gerek yok hocam yazdiklarimda. Ama yine de internette gorselleri kontrol edin tabi
sanırsam x plus o arkadaş ama emin değilim (pod modellerine hakim değilim ancak 21700 destekli olanı tek pilli modda rahat ettirir, s olanı dahili dahili pilliydi mesela 1.500mah pili vardı)Hocam cihazı merak ettim drag hangi modeli birde ekstra 510 pimi almak gereklimi.
yanlış hatırlamıyorsam düz x ve s serisinde 510 yuva yok pod sistem direk tek farkları dahili pilli olma durumu. plus modellerinde 510 yuva vardı.sanırsam x plus o arkadaş ama emin değilim (pod modellerine hakim değilim ancak 21700 destekli olanı tek pilli modda rahat ettirir, s olanı dahili dahili pilliydi mesela 1.500mah pili vardı)
bu model 510pin uyumlu olması lazım ek aparata gerek yok ama alırken bakarsınız yine de
ben benzin alamadım
depo çeyrekten az eksik
100/9-10lt yakıyo aracım
depo 45lik desek hadi 15lt alsın
24lira kar edecem
git gele baksak 5km
araç km 1.5lira yakıyo resmen 7.5lira kuyrukta beklemek hariç
16lira için gidilmez
bidona koysalardı iyiydi yaa alırdım iki depo...
Evvelden 1.5TL 45 kişilik yolcu otobüsü yakardı. 45'lik depo ile pompaya abone olur insan 9-10litre yakarsan. Bizim araç 4-6 little /100km yapıyor. 110 bg 1.6 hdi motor ile dizel koklayarak gidiyor, çok şükür.
hocam o yüzden bakın yazdımyanlış hatırlamıyorsam düz x ve s serisinde 510 yuva yok pod sistem direk tek farkları dahili pilli olma durumu. plus modellerinde 510 yuva vardı.
hocam şehiriçi benzin zulüm, sen hiç yol bilgisayarında 12lt gördün mü 1.4 motordaEvvelden 1.5TL 45 kişilik yolcu otobüsü yakardı. 45'lik depo ile pompaya abone olur insan 9-10litre yakarsan. Bizim araç 4-6 little /100km yapıyor. 110 bg 1.6 hdi motor ile dizel koklayarak gidiyor, çok şükür.
Edirnekapı rampayı çıkarken bide tuzlada tersaneleri 100 110 la tırmanırken 2ton arabayla 14lt de gördümhocam şehiriçi benzin zulüm, sen hiç yol bilgisayarında 12lt gördün mü 1.4 motorda
ha şehirlerarasına 5.7 gösteriyor ama evliya çelebi değilim ki devamlı şehir şehir gezeyim...
hocam benim araba onun yarısı kadar ama 2ton olsa 20litre yakacakEdirnekapı rampayı çıkarken bide tuzlada tersaneleri 100 110 la tırmanırken 2ton arabayla 14lt de gördüm
ama şimdi ekran 8i geçti mi artık gAZDAN çekiyorum ayağı ????
X plus pro editionHocam cihazı merak ettim drag hangi modeli birde ekstra 510 pimi almak gereklimi.
Yılbaşından önce AliExpress ten atomizer siparişi verdim 180₺ ye gümrükten geçmedi ve para iadesi de olmadı, sinirle üyeliğimi de sildim. Ben şanslıyım benim siparişim geçer dersen dene görarkadaşlar size bir soru sorayım
3tane modum var birisi jelatini ile duruyor, diğeri kutusunda sıfır gibi biri aktif içiyoruz
2tane mtl atomizerim var hazır coilli, bir tane klon rda bir tane klon rta var
dl canım çeker diye yedek tfv8 baby var
nrg ve blitzen var ama en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
ama
kaşıntı tutuyor beni, çinden zenith pro alasım geliyor, nat 3 alasım geliyor bir mod daha mı alsam ya dursun köşede diyesim geliyor, sağlam bir rda alayım yazın heisenberg ile maviş maviş balkon keyfi yapayım diyorum baya baya kaşınıyorum
bunu nasıl aşıcaz? yıllarca durdum durdum patlayacam galiba...
Ne demek abicim güzel günlerde kullan ????????