• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben benzin alamadım:(
depo çeyrekten az eksik
100/9-10lt yakıyo aracım
depo 45lik desek hadi 15lt alsın
24lira kar edecem
git gele baksak 5km
araç km 1.5lira yakıyo resmen 7.5lira kuyrukta beklemek hariç
16lira için gidilmez:(
bidona koysalardı iyiydi yaa alırdım iki depo...

Hocam cihazı merak ettim drag hangi modeli birde ekstra 510 pimi almak gereklimi.
sanırsam x plus o arkadaş ama emin değilim (pod modellerine hakim değilim ancak 21700 destekli olanı tek pilli modda rahat ettirir, s olanı dahili dahili pilliydi mesela 1.500mah pili vardı)
bu model 510pin uyumlu olması lazım ek aparata gerek yok ama alırken bakarsınız yine de

sanırsam x plus o arkadaş ama emin değilim (pod modellerine hakim değilim ancak 21700 destekli olanı tek pilli modda rahat ettirir, s olanı dahili dahili pilliydi mesela 1.500mah pili vardı)
bu model 510pin uyumlu olması lazım ek aparata gerek yok ama alırken bakarsınız yine de
yanlış hatırlamıyorsam düz x ve s serisinde 510 yuva yok pod sistem direk tek farkları dahili pilli olma durumu. plus modellerinde 510 yuva vardı. :)

ben benzin alamadım:(
depo çeyrekten az eksik
100/9-10lt yakıyo aracım
depo 45lik desek hadi 15lt alsın
24lira kar edecem
git gele baksak 5km
araç km 1.5lira yakıyo resmen 7.5lira kuyrukta beklemek hariç
16lira için gidilmez:(
bidona koysalardı iyiydi yaa alırdım iki depo...

Evvelden 1.5TL 45 kişilik yolcu otobüsü yakardı. 45'lik depo ile pompaya abone olur insan 9-10litre yakarsan. Bizim araç 4-6 little /100km yapıyor. 110 bg 1.6 hdi motor ile dizel koklayarak gidiyor, çok şükür.

Evvelden 1.5TL 45 kişilik yolcu otobüsü yakardı. 45'lik depo ile pompaya abone olur insan 9-10litre yakarsan. Bizim araç 4-6 little /100km yapıyor. 110 bg 1.6 hdi motor ile dizel koklayarak gidiyor, çok şükür.

4-6 miss, bide dizel tabi. Hanimim gazina gelip dizelden benzinliye gecince sehir ici 11 lt de geziyoruz, onceden ne guzel 6 lt de geziyorduk, bassan bike maks 7 olurdu pfff. Bundada artikin ceryanlisina bakacaz bir kac seneye :)

yanlış hatırlamıyorsam düz x ve s serisinde 510 yuva yok pod sistem direk tek farkları dahili pilli olma durumu. plus modellerinde 510 yuva vardı. :)
hocam o yüzden bakın yazdım
21700 pillisi x plus o zaman, kendinden 510 yuvası da var alınabilirlği var ama ben voopoodan soğudum
geekvapeden de soğumama az kaldı...
hocam şehiriçi benzin zulüm, sen hiç yol bilgisayarında 12lt gördün mü 1.4 motorda :(
ha şehirlerarasına 5.7 gösteriyor ama evliya çelebi değilim ki devamlı şehir şehir gezeyim...

hocam şehiriçi benzin zulüm, sen hiç yol bilgisayarında 12lt gördün mü 1.4 motorda :(
ha şehirlerarasına 5.7 gösteriyor ama evliya çelebi değilim ki devamlı şehir şehir gezeyim...
Edirnekapı rampayı çıkarken bide tuzlada tersaneleri 100 110 la tırmanırken 2ton arabayla 14lt de gördüm
ama şimdi ekran 8i geçti mi artık gAZDAN çekiyorum ayağı ????

Edirnekapı rampayı çıkarken bide tuzlada tersaneleri 100 110 la tırmanırken 2ton arabayla 14lt de gördüm
ama şimdi ekran 8i geçti mi artık gAZDAN çekiyorum ayağı ????
hocam benim araba onun yarısı kadar ama 2ton olsa 20litre yakacak:)
o değil de ben arabayı aldığımda benzin 5.60tl civarıymış
resmen 3te biriymiş be ne oldu 4yılda...

arkadaşlar size bir soru sorayım
3tane modum var birisi jelatini ile duruyor, diğeri kutusunda sıfır gibi biri aktif içiyoruz
2tane mtl atomizerim var hazır coilli, bir tane klon rda bir tane klon rta var
dl canım çeker diye yedek tfv8 baby var
nrg ve blitzen var ama en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
ama
kaşıntı tutuyor beni, çinden zenith pro alasım geliyor, nat 3 alasım geliyor bir mod daha mı alsam ya dursun köşede diyesim geliyor, sağlam bir rda alayım yazın heisenberg ile maviş maviş balkon keyfi yapayım diyorum baya baya kaşınıyorum
bunu nasıl aşıcaz? yıllarca durdum durdum patlayacam galiba...

arkadaşlar size bir soru sorayım
3tane modum var birisi jelatini ile duruyor, diğeri kutusunda sıfır gibi biri aktif içiyoruz
2tane mtl atomizerim var hazır coilli, bir tane klon rda bir tane klon rta var
dl canım çeker diye yedek tfv8 baby var
nrg ve blitzen var ama en son ne zaman gördüğümü bile hatırlamıyorum
ama
kaşıntı tutuyor beni, çinden zenith pro alasım geliyor, nat 3 alasım geliyor bir mod daha mı alsam ya dursun köşede diyesim geliyor, sağlam bir rda alayım yazın heisenberg ile maviş maviş balkon keyfi yapayım diyorum baya baya kaşınıyorum
bunu nasıl aşıcaz? yıllarca durdum durdum patlayacam galiba...
Yılbaşından önce AliExpress ten atomizer siparişi verdim 180₺ ye gümrükten geçmedi ve para iadesi de olmadı, sinirle üyeliğimi de sildim. Ben şanslıyım benim siparişim geçer dersen dene gör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri