• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
102 yasindaki adama boyle sak diye ???? de verilmezki ya. neyse ki hafif atlatmis ihtiyar :p

bu arada bir seyler geldi bugun de bu basliga koymayacam ????
Gisganmiyoz gısganmyoz yayınla yayınla biz de yararlanalım.
Sadece bu zehirlerin bünyedeki etkileri konusunda bizleri de bilgilendirmeniz yararlı olur.malum bizlerin kurşunu kısıtlı,tedarik zorluğu var.bu yüzden hedefi ıskalamayalım .????

Son düzenleme:
Scale yorumları bekliyoruz üstadlardan????

abi ben Scale'i cok begendim. rotasyonda sikca kullaniyorum. aroma ve vurum dengesi, buhar kalitesi gayet iyi. kullanimi da basit, kendini salacak, sorun acacak bir yapisi da yok.
benim icin tek sorunu var, birkac tank bitiminde hava perdelerinde yogusma oluyor. oralari silmek gerekiyor. gerci ben 2 tank falan icinde direkt sicak su altinda yikiyorum, ufluyorum yeniden kuruyorum. sonuc olarak tavsiye edebilecegim basarili bir ato.

@comandante abim de kullaniyor artik. o da yorumlar.

Benim için standart hali ile bile MTL ato deneme defterini kapatan ato oldu N[duro], sizde de öyle olmuştur diye tahmin ediyorum ama ekstralarına da bakınıyorum ara ara. Tam ???? bitti... bitemedi ???? Nano Kit ile içimde ne gibi farklılık var hocam? Bir de kullanmadığınız DL yüzüğünüz varsa talibim ????..
Üstad ben pastane içtiğim için nano kit kullanıyorum içimi boğaz vurumu keyifli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri