GaziHazar
Admin
cevabımı özelden yazıyorum. alenen yazamam komple ***** olur ????bu arada bir seyler geldi bugun de bu basliga koymayacam ????
cevabımı özelden yazıyorum. alenen yazamam komple ***** olur ????bu arada bir seyler geldi bugun de bu basliga koymayacam ????
Gisganmiyoz gısganmyoz yayınla yayınla biz de yararlanalım.102 yasindaki adama boyle sak diye ???? de verilmezki ya. neyse ki hafif atlatmis ihtiyar
bu arada bir seyler geldi bugun de bu basliga koymayacam ????
Valla merak ettim ne geldi RTÜK buradan yayınlama yasağı getirdi ise özelden yolla gelsinbu arada bir seyler geldi bugun de bu basliga koymayacam ????
Scale yorumları bekliyoruz üstadlardan????
Benim için standart hali ile bile MTL ato deneme defterini kapatan ato oldu N[duro], sizde de öyle olmuştur diye tahmin ediyorum ama ekstralarına da bakınıyorum ara ara. Tam ???? bitti... bitemedi ???? Nano Kit ile içimde ne gibi farklılık var hocam? Bir de kullanmadığınız DL yüzüğünüz varsa talibim ????..
Şimdiden hayırlı olsun üstad, güzel günlerde kullan inşallah ????Benim kargo gümrükten geçmiş yakında resim paylaşırımmm ????????
Era ve drip vardı sanırım
Üstad ben pastane içtiğim için nano kit kullanıyorum içimi boğaz vurumu keyifliBenim için standart hali ile bile MTL ato deneme defterini kapatan ato oldu N[duro], sizde de öyle olmuştur diye tahmin ediyorum ama ekstralarına da bakınıyorum ara ara. Tam ???? bitti... bitemedi ???? Nano Kit ile içimde ne gibi farklılık var hocam? Bir de kullanmadığınız DL yüzüğünüz varsa talibim ????..
Üstad ben pastane içtiğim için nano kit kullanıyorum içimi boğaz vurumu keyifli
Aroma daha belirgin vurum bir altı diyelimBen de çok nadiren tütün kullanıyorum hocam. Standart halinde pastane de tütün de oldukça keyifli, boğaz vurumu da aroması da süper. Hissedebildiğiniz bir fark var mı diye sormuştum nano kit ile standart hali arasında..
İlginçmiş ???? Daha belirgin nasıl olabilir hiç bilemedim, bana gelmez muhtemelen o zaman. Standart haliyle bile şimdiye kadar kullandığım en aromalı atomizer çünkü N[duro], RDA'lar da dahil. Hatta biraz fazla aromalı, aroma oranlarını mı azaltsam diye düşündürtüyor beni şahsen..Aroma daha belirgin vurum bir altı diyelim