• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volt mod da kullanıyorum ateşlemesi picodan 1 tık iyi sayılır. Watt mod da Hard denedim pek birsey değişmedi. Yan mahalleden 1000+25 kargo ya aldım. Almadan önce denemiş olsam SL Class v2 alırdım.
hocam teşekkür ederim
sl ile iki kat fiyat farkı var, beni tipi ve çin fiyatı cezbetti açıkcası
tr fiyatı da makul ancak heyecan arıyorum:)

Cok sagolun, maalesef 3. Prime :D lite 21 yaza insallah :)

1cdb6b784ee707ee4e14e5f7f109e9ba.jpg

Cok sagolun, maalesef 3. Prime :D lite 21 yaza insallah :)

Olsun keyif senin değil mi ????

Uzun süre Nozzle kitli prime kullanıp herşeyi ile memnunken, sırf havası bir tık daha sıkı olmuyor diye elimden çıkardıydım.

Tabi ozamanlar sıkı mtl ci olarak havadar atomizer bize gelmiyor du, kimi zaman zevk almayınca soğuyor insan bi anda, ikamesi Spika Pro ile olmuştu.

Şimdi yoruldum sanki, fev çift delik,
, major 2. 3. Deliğe çıktım, et9 deckle gus belkamp 2 delik, hatta tiny de 3 delikle felan içiyorum,

bi ortası var, ne çok boş olacak nede sıkılık atomizeri boğacak böyle tıssss diye akacak içinden buharı, öyle değişik arayışlarım var ????

Kendime
Yok devenin nalı ????
Dedim bi an ????

Belki şimdi prime olsa beni keserdi bak kendimi tıslıyorum ???? iflah olmayız walla, ama karman çorman piyasada ilk seri orjinal S pro ağır basabilir mi gözümde bilemdim.

bi ortası var, ne çok boş olacak nede sıkılık atomizeri boğacak böyle tıssss diye akacak içinden buharı, öyle değişik arayışlarım var ????

havada aroma var :LOL:
gercekten siki icimin ne kadar yordugunu, ayrica buhari ve lezzeti bogdugunu insan tecrube ettikce anliyor.
herkesin icim keyfi farkli gerci ????‍♂️

1.4-1.5 arasi tam tarif ettigin bolgede kaliyor bana gore ve gayet keyifli.

Olsun keyif senin değil mi ????

Uzun süre Nozzle kitli prime kullanıp herşeyi ile memnunken, sırf havası bir tık daha sıkı olmuyor diye elimden çıkardıydım.

Tabi ozamanlar sıkı mtl ci olarak havadar atomizer bize gelmiyor du, kimi zaman zevk almayınca soğuyor insan bi anda, ikamesi Spika Pro ile olmuştu.

Şimdi yoruldum sanki, fev çift delik,
, major 2. 3. Deliğe çıktım, et9 deckle gus belkamp 2 delik, hatta tiny de 3 delikle felan içiyorum,

Kendime
Yok devenin nalı ????
Dedim bi an ????

Belki şimdi prime olsa beni keserdi bak kendimi tıslıyorum ???? iflah olmayız walla, ama karman çorman piyasada ilk seri orjinal S pro ağır basabilir mi gözümde bilemdim.

Evet, aslında ilk sıkılık muhabbeti, yeni sigarayo birakirken insan ariyor. Ilk atomizerim siren 2 idi. Cok sıkı ve guzel bir bogaz vurumu, halen arada ozlerim keratayi. Onun yanina ilk Prime i almistim ve satmistim. 6 ay sonra geri donus olmustu. Ama artik sigaradan kurtulduktan sonra ve birazda alistirma ile havadarliga donuyor insan. V3 minide 1 mm kitde. 1.2 mm gectim. Spicada 7 pin 3 delik hatta Prime da su anda oringleri degistikten sonra sıkı gelmeye basladi, nozzle kiti cikarasim bile var.

Zamanla bu ecigde ozellikle beklentiler degisiyor. Benim Prime da ısrarci olmam, zamanla benim tum ihtiyaclarimi karsilayacagini dusunmem ( sıkılık, doygun buhar, aroma ve cogu kisi karsi gelsedr buhar sicakligi ).

Kayfun iyidir, iyi :D dogru yola dogru ışık almissiniz siz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri