Namca
Community
Telegram nedir ki,?Telegramda satis yapar ustat. Antalyada. Guzel fiyatlarla guzel urunler satar (bana gore tabi)
Bize uzak diyarlar,????
Son düzenleme:
Telegram nedir ki,?Telegramda satis yapar ustat. Antalyada. Guzel fiyatlarla guzel urunler satar (bana gore tabi)
Volt mod da kullanıyorum ateşlemesi picodan 1 tık iyi sayılır. Watt mod da Hard denedim pek birsey değişmedi. Yan mahalleden 1000+25 kargo ya aldım. Almadan önce denemiş olsam SL Class v2 alırdım.Allaaaah solo
hocam nasıl memnun musunuz?
kaça aldınız? aliexpte bi niyetlendim moda
belki onu alıp pico2 satarım diyorum
hocam teşekkür ederimVolt mod da kullanıyorum ateşlemesi picodan 1 tık iyi sayılır. Watt mod da Hard denedim pek birsey değişmedi. Yan mahalleden 1000+25 kargo ya aldım. Almadan önce denemiş olsam SL Class v2 alırdım.
fiyatları eskiden cidden iyiydi
ben fb üzerinden satın almıştım
sanırım cryostatis grape, stau party delan almıştım kendisinden
aroma işi devam mı bilmiyorum
dükkanı mı var ali solmaz yazıyorum yeşil saha çıkıyor ürünlerini nasıl görüyorsunuzAto mod ustat. Bir de adet oldugu uzere coil. Arada likit ama aromaya denk gelmedim. Fiyatlar da fena degil cidden.
eskiden satardı biz dinozor olmuşuz haberimiz yokAto mod ustat. Bir de adet oldugu uzere coil. Arada likit ama aromaya denk gelmedim. Fiyatlar da fena degil cidden.
telegramını bilen varsa size atsındükkanı mı var ali solmaz yazıyorum yeşil saha çıkıyor ürünlerini nasıl görüyorsunuz
üfff
Hadi gözün aydın ????
Hadi gözün aydın ????
Yılanları en çok seven adam, hatta bunun için Yeşil anakonda olmanıza gerek yok ,Leptotyphlops carlae bile olsanız yeterli. ???? ???? ????
Hayırlı olsun, lite mı, ikinci prime değildir herhalde ????
Cok sagolun, maalesef 3. Prime lite 21 yaza insallah
bi ortası var, ne çok boş olacak nede sıkılık atomizeri boğacak böyle tıssss diye akacak içinden buharı, öyle değişik arayışlarım var ????
Olsun keyif senin değil mi ????
Uzun süre Nozzle kitli prime kullanıp herşeyi ile memnunken, sırf havası bir tık daha sıkı olmuyor diye elimden çıkardıydım.
Tabi ozamanlar sıkı mtl ci olarak havadar atomizer bize gelmiyor du, kimi zaman zevk almayınca soğuyor insan bi anda, ikamesi Spika Pro ile olmuştu.
Şimdi yoruldum sanki, fev çift delik,
, major 2. 3. Deliğe çıktım, et9 deckle gus belkamp 2 delik, hatta tiny de 3 delikle felan içiyorum,
bi ortası var, ne çok boş olacak nede sıkılık atomizeri boğacak böyle tıssss diye akacak içinden buharı, öyle değişik arayışlarım var ????
Kendime
Yok devenin nalı ????
Dedim bi an ????
Belki şimdi prime olsa beni keserdi bak kendimi tıslıyorum ???? iflah olmayız walla, ama karman çorman piyasada ilk seri orjinal S pro ağır basabilir mi gözümde bilemdim.