Neden ,patlama riski mi var
Evet öyle bir dert var,geçen sene mario kırmıştı almanyadan getirmiştim 10 euro civarındaydı ato fiyatına.Biraz oyle oldu, arkadasi bir Kayfuncağızımı elimde patladı, yedek parça getirme derdine düstük
Evet öyle bir dert var,geçen sene mario kırmıştı almanyadan getirmiştim 10 euro civarındaydı ato fiyatına.
geçmiş olsun
16 gün önce kızım gelmişti tüh.Sorunda en son svoemesto TR ye yollamiyordu bakalim bir hal care bulmaya calisacagim
Kayfun merkez, patlıyor herkes ????
16 gün önce kızım gelmişti tüh.
Üstad tavsiye edermisin . Nasıl prime. Mtl kiti olmadan sıkı içim alınır mı ???? çekik gözlü klonu ama ????
Üstad tavsiye edermisin . Nasıl prime. Mtl kiti olmadan sıkı içim alınır mı ???? çekik gözlü klonu ama ????
Kayfun fanı gibi bir arkadaş varıdı buralarda o gelse net birşey söylemez mi ki ???? bende klon v5 var Mtl kitini kendim yapmıştım. Onu verip DLC prime alayım dedim siyahlı/ultemli , sıkı içim yaparım ben onuda ????Sıkı icim degildir Prime. Biraz Mdtl dir, tavsiye noktasinda Prime tehlikelidir, seveni sever ama sevmeyeni sevmez, o acidan o konuyu pas gecim ben
Kayfun fanı gibi bir arkadaş varıdı buralarda o gelse net birşey söylemez mi ki ???? bende klon v5 var Mtl kitini kendim yapmıştım. Onu verip DLC prime alayım dedim siyahlı/ultemli , sıkı içim yaparım ben onuda ????
Sıkı yapacam diye canım DLC yi mundar etmeyin derim ben bence
de git işine bak. al bi gırnata boşver davulu ????Kayfun fanı gibi bir arkadaş varıdı buralarda o gelse net birşey söylemez mi ki ???? bende klon v5 var Mtl kitini kendim yapmıştım. Onu verip DLC prime alayım dedim siyahlı/ultemli , sıkı içim yaparım ben onuda ????
Üstad GTR en küçük, expro 2.1 en küçük, fev4.5s+ en küçük, spica v1 tek delik . He illa yanaklarım yapmışsın birbirine diye bir şey yok tabi. Kayfun V5'i epeydir rotasyona almamışım. Hem bir kardeşime dvarw 22'yi verebilmişken (kolay vedalaştık ama ????) 2017 sen beri süre gelen e-cig yaşamımda ilkleri yaşamanın vakti gelmiş satayım gitsin. Belki arkası da gelir. Sanki birisi "he ya sat başkasını al " dese katalizör olacak hızlanacak ????Bir saniye cağıralim kendilerini
@comandante tam bir kayfun fanidir , iyi yardimci olur, @murcix de oyle, ama onlar yazana kadar ben cevap verim yine de, simdi gelirler hevesinizi kursaginizda birakirlar.
Sıkılıktam beklentiniz nedir ona bakalim. Var mı referans atomizeriniz ona gore cevap verim ama Prime dan sıkı atomizer olmaz, en azindan Spica Pro gibi olmaz. Kayfun serileri de sıkı, sım sıkı ariyorsaniz vidali hava ayari olan tiplerine bakacaksiniz ( lite plus, mini v3, lite 19, lite 21 gibi ) . Sıkı yapacam diye canım DLC yi mundar etmeyin derim ben bence
Üstad bu kayfunlarin alayımı davul gibi yahu. Hiç mi gıylayanı yok. Hepsini patada kütede. Teneke mi heppici ????de git işine bak. al bi gırnata boşver davulu ????
kızan mangır dürtüyo seni anladım. du sana abi tavsiyesi vereyim.Üstad GTR en küçük, expro 2.1 en küçük, fev4.5s+ en küçük, spica v1 tek delik . He illa yanaklarım yapmışsın birbirine diye bir şey yok tabi. Kayfun V5'i epeydir rotasyona almamışım. Hem bir kardeşime dvarw 22'yi verebilmişken (kolay vedalaştık ama ????) 2017 sen beri süre gelen e-cig yaşamımda ilkleri yaşamanın vakti gelmiş ☺ satayım gitsin. Belki arkası da gelir. Sanki birisi "he ya sat başkasını al " dese katalizör olacak hızlanacak ????
Üstad kendi küyümde Sütlüce'de çevirme varken naabayım ben kufteyi sucuu ????kızan mangır dürtüyo seni anladım. du sana abi tavsiyesi vereyim.
akşam git ahmetbeye, yi küfteyi arca mangırı
mangır kalırsa kızılcıkdereden sucuk al eşkitaşlı göletinde yak ateşi.
daaa ne diyim yaaavvvvv