daha hızlı olucam devrem bundan sonra söz .Hayırlı olsun devrem, yanlız sen geç kalıyorsun alım işlerinde hızlı ve seri olman lazım.Sırada çok zehir var haberin olsun.
Bu bildiğin RTA ???? Şişe cam nerede ????
resime bakınca burnuma bi ???? kokusu geldi sonra baktım biraz aromalı kokuyor dedim kesin yerli ???? zoe. sonra emin olamadım yorumu sildim . @GaziHazar bey nedir bu sırrı açıklarmısınız ?
Bu bildiğin RTA ???? Şişe cam nerede ????
üstat benden beter çıktın kendileri Rubik RBA oluyor, Yerli ürün Uzi tarafından üretilmediği sürece kullanmayı düşünmüyorum artıkresime bakınca burnuma bi ???? kokusu geldi sonra baktım biraz aromalı kokuyor dedim kesin yerli ???? zoe. sonra emin olamadım yorumu sildim . @GaziHazar bey nedir bu sırrı açıklarmısınız ?
Major'ün var bana yollarsan olabilir???? görüşlerini mutlaka yaz ????şişe cam kullanmıyoruz dostum klavye tuşlarına odaklanırsan boyutu ortaya çıkar
Majorum uzunlu kekim ilk 100 serisinden o )Major'ün var bana yollarsan olabilir???? görüşlerini mutlaka yaz ????
ben aio ???? larkene en vurumlusu rubik demiştin . vurum flahs / kuma gibiyse korkarım bende bi dal aio alabilirim. denedikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz efenimMajorum uzunlu kekim ilk 100 serisinden o )
rubik cok ovuldu ben umitliyim
çok fazla opsiyon var. içeriğinde 3 chamber var albert kitinde de iki tane ekstra geliyor. hepsini denemek zaman alacaktır.ben aio ???? larkene en vurumlusu rubik demiştin . vurum flahs / kuma gibiyse korkarım bende bi dal aio alabilirim. denedikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz efenim
o da beni geçti yawİsa abiyi klavuz yapıyorsan aio yu bırakalı çok oldu ????
Balikesir'de zaman hizli akiyoro da beni geçti yaw
Epey hızlandi şu aralar ???? iki tane micro var yolda diyim eglencenin büyüklüğüne sen karar ver ????Balikesir'de zaman hizli akiyor
Senle kimse yarışamaz da ben yine de durum tespiti yapayım ????o da beni geçti yaw
biri ondanini satip kutu alir, digeri kutusunu satip ondan alirEpey hızlandi şu aralar ???? iki tane micro var yolda diyim eglencenin büyüklüğüne sen karar ver ????
Aio zorla aldılar gibi düşün elimden ????
teessüf ederim ben önce kutumu aldım sonra ondanıma gerek kalmadığını farkettimbiri ondanini satip kutu alir, digeri kutusunu satip ondan alir
eglenin bakalim
ben yemedim
Şu an bambaşka bir noktadayım diyebilirim neyse hepsi biraraya toplaninca gelip boy gosteririm hadi ????????????biri ondanini satip kutu alir, digeri kutusunu satip ondan alir
eglenin bakalim
ben yemedim
tek eslilikten yanayimİki tane kuma var elimde ????