Salih
Community
Denemek ten çıkmış abi bu ????Ekli dosyayı görüntüle 63525
Deneyelim bakalım
Denemek ten çıkmış abi bu ????Ekli dosyayı görüntüle 63525
Deneyelim bakalım
???? anca denerim kardeşim burada ortakçım çokDenemek ten çıkmış abi bu ????
Sitede 18 mg seçeneği yok,siz nasıl sipariş verdiniz acaba?Ekli dosyayı görüntüle 63525
Deneyelim bakalım
Özel üretiyorlar hocam iletişim numaralarından şey yapıncaSitede 18 mg seçeneği yok,siz nasıl sipariş verdiniz acaba?
bütün kargoları bedava üstadım bir de,sınır yok.ilke beylerden yıllarca alışverişim oldu litrelerce nbase aldım , normalde hiç ağız eğmem ,1 litre 18 mg 1 litre 15 alıp 1e1 karıştırıp 16,5 mg sek içiyorum genellikle missler gibi. 1 kere ekonomi sıkışık zaman denk geldi iletişim hattından sordum maddi olarak sıkışığım (geriye dönük alışveriş geçmişini görebildiklerini sanıyorum) normalde 15 ve 18 alıp kendim karıştırıp 16,5 mg yapıyorum bu defaya mahsus siz 1 litre 16.5 mg yapıp gönderseniz olur mu ?
cevap : üzgünüz ara üretim yapamıyoruz.
neticede bizde üzgünüz artık ilke beylerden alışveriş yapmıyoruz . yapan arkadaşlarıda başka yerlere yönlendirmeye çalışıyoruz.
evet şimdi görüştüm üstadım,çok ilgililer ve kargoda bedava sınır yokÖzel üretiyorlar hocam iletişim numaralarından şey yapınca
Valla çok tuhaflar hocam ben de çözemedim bunlar ne ayak????evet şimdi görüştüm üstadım,çok ilgililer ve kargoda bedava sınır yok
fazla dillendirmeyelim,zam yaparlar valla.Valla çok tuhaflar hocam ben de çözemedim bunlar ne ayak????
Whatsap iletişim numarasına msj attım dediğiniz gibi 18mg yok diye, ilgili arkadaşlar ayarlayıp gönderdiler hocamSitede 18 mg seçeneği yok,siz nasıl sipariş verdiniz acaba?
@vape39 hocam kusura bakmayın msjınızı çok geç gördüm arkadaşlar da dönüş yapmışlar sanırım sizde sipariş geçtinizSitede 18 mg seçeneği yok,siz nasıl sipariş verdiniz acaba?
evet kargoları çok hızlı üstadım,bol buharlar,yağ gibi akar şimdi.
çok teşekkürler kardeşim cümlemiz keyiflerle buharlıyalımevet kargoları çok hızlı üstadım,bol buharlar,yağ gibi akar şimdi.
Yarasın 2 tekde atasın sen bunun şerefine