• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafif sesli geldi
aroma ve vurumda öyle söylendiği kadar farklı gelmedi
aynı kategoride daha çok keyif veren ve sessiz atolar var elimde (SC ve Purity mesela)
sonuçta kişisel bildiğin gibi, insan sahip olduğu ile mukayese ediyor her yeni geleni.
benim gibi elinde çok ato olan birisine sıradan gelmesi normal ;)

sevemedim kumayı

Kayfun Prime buldum mis gibi

birbirine o kadar uzak performanslar ki sevmemeniz normal.
ayrica Alberich bence genel olarak iyi atoydu. ben sadece sesinden dolayi attim kenara. V2 ayni cizgide sessiz olursa dusunurum ben de.

yalniz forumda bir sey ararken denk geldim, teee 4 sene once de prime kullaniyormussunuz :)

#gayfunsiporlugillerdenkimkalmis :LOL:

sayin @Epek beyfendinin forumda attigi ilk mesaja bak hele

ayrica Alberich bence genel olarak iyi atoydu. ben sadece sesinden dolayi attim kenara. V2 ayni cizgide sessiz olursa dusunurum ben de.

yalniz forumda bir sey ararken denk geldim, teee 4 sene once de prime kullaniyormussunuz :)

kimisine uymuyor sanırım genellikle ihtiyar takımı ????

Sevenlerine haksizlik etmek istemem, herkesin beklentisi ve damak tadi ayridir haliyle.

kendi penceremden bakinca;
4 yili gectim, elimde severek kullandigim epey ato birikti ve oyle bir hal aldi ki kullanmadigim zaman ozledigim atolar haline geldiler. yani guven endeksli bag da kuruldu.
elimdeki atolarin hemen hicbiri de kusursuz degiller ama keyifliler, bazilari ciddi kusurlarina ragmen hem de.
8-10 atodan bahsediyorum bu arada ve genelde her biri farkli likitlerle. haliyle bu gruba katilabilmek icin fark yaratmasi yada en kotu denklik saglamasi lazim.

ez cumle, kuma bu ekibe katilamadi.
pratik, guzel gorunumlu (ozellikle bishop fuma cam ile) fakat genel performansi kit bir ato olarak notlayip, defterini kapattim :sneaky:

evet aksini söylemedim ki zaten :), 2 galaxies (vapefly) 1 Prime şeklinde kullanıyordum , diğerlerini de deniyoruz, eğer Alb. V2 ile (vapefly) potturmazlar ise ; 2 Alb V2 + 1 Prime eski günlerdeki gibi , yani umarım .

Ek : Bu arada okurken gözümden kaçmış, Alb. V1 i kenara attım demişsiniz 1 tane de ben de var kullanıyorum , ben o sesli Alb. V1 e de talibim bilginiz olsun :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri