MoNoT10
Council
Variyatin kelime oyunlarıyla izah edilmez ????tek eslilikten yanayim
ben hic sevemedim kumayi
Herkesin popisi farklı sonuçta sadece o yok ek bilgi...ben sevdim ????
Temp control yapıyorum bir ek daha geldi ????
Variyatin kelime oyunlarıyla izah edilmez ????tek eslilikten yanayim
ben hic sevemedim kumayi
14 üne kadar 4 kuma aldın aldın yoksa 1 e düşücenŞu an bambaşka bir noktadayım diyebilirim neyse hepsi biraraya toplaninca gelip boy gosteririm hadi ????????????
İki tane kuma var elimde ???? bu da spoiler olarak kalsın
şşşşşşşşVariyatin kelime oyunlarıyla izah edilmez
sevdiysen ne ala. cok pratik ato. gule gule kullanHerkesin popisi farklı sonuçta sadece o yok ek bilgi...ben sevdim
Sen filmi oynat diyorsun abi olmaz sadece spoiler dedik ????14 üne kadar 4 kuma aldın aldın yoksa 1 e düşücen
Teşekkür ederim ????şşşşşşşş
sevdiysen ne ala. cok pratik ato. gule gule kullan
Sevmedim ben de.Sen filmi oynat diyorsun abi olmaz sadece spoiler dedik ????
Uymayan detay nedir abi sizde...Sevmedim ben de.
@murcix in dediği gibi en iyi yönü pratikliği. O kadar
Ekli dosyayı görüntüle 63691
kuma genç işi yaşlılara pek hitap etmeyebilir ehtiyar heyeti için minor labs bishop türü soft atomizerler daha iyi olabilirUymayan detay nedir abi sizde...
Muhtemelen birden çok sebep vardır diye tahmin ediyorum ama farklı değerlendirme olur
kuma genç işi yaşlılara pek hitap etmeyebilir ehtiyar heyeti için minor labs bishop türü soft atomizerler daha iyi olabilir
Al benden de o kadar , allem ettim gullem ettim uymadı sevemedim kumayı , millet ikişer-üçer atıyor bir kenara, Kayfun Prime buldum mis gibi takılıyorum, bir merak ettiğim Alberich V2 kaldı o kadar , bekliyoruz .tek eslilikten yanayim
ben hic sevemedim kumayi
sevemedim kumayı
Kayfun Prime buldum mis gibi
kimisine uymuyor sanırım genellikle ihtiyar takımı ????birbirine o kadar uzak performanslar ki sevmemeniz normal.
ayrica Alberich bence genel olarak iyi atoydu. ben sadece sesinden dolayi attim kenara. V2 ayni cizgide sessiz olursa dusunurum ben de.
yalniz forumda bir sey ararken denk geldim, teee 4 sene once de prime kullaniyormussunuz
#gayfunsiporlugillerdenkimkalmis
sayin @Epek beyfendinin forumda attigi ilk mesaja bak hele
kimisine uymuyor sanırım genellikle ihtiyar takımı ????
kimisine uymuyor
evet aksini söylemedim ki zaten , 2 galaxies (vapefly) 1 Prime şeklinde kullanıyordum , diğerlerini de deniyoruz, eğer Alb. V2 ile (vapefly) potturmazlar ise ; 2 Alb V2 + 1 Prime eski günlerdeki gibi , yani umarım .birbirine o kadar uzak performanslar ki sevmemeniz normal.
ayrica Alberich bence genel olarak iyi atoydu. ben sadece sesinden dolayi attim kenara. V2 ayni cizgide sessiz olursa dusunurum ben de.
yalniz forumda bir sey ararken denk geldim, teee 4 sene once de prime kullaniyormussunuz
#gayfunsiporlugillerdenkimkalmis
sayin @Epek beyfendinin forumda attigi ilk mesaja bak hele