• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

havadar iyidir, lezzetlidir, yormaz :love:
giphy.gif

31 GA ile denemeni tavsiye ederim ;)
sıkı içimi terkedeli çok oldu benimde. hava ne kadar artarsa içim keyfi o kadar çok artıyo diye düşünüyorum
30 dan yukarı çıkmadım abi elimde bir miktar 30 var aynı sarımı 30 la yapınca 1.5 ohm filan geliyor buhar buuuzzz gibi oluyor hiç keyif vermedi bana o haldeyken. 2 mm 4-5 tur denemedim bi ara denerim inşaAllah.

Diplomatlar perseuslar pegasus lar falanlar filanlar valla nduro nun kemikleri sızlıyor, ben nduro ile kumarın biter sanmıştım sen baya büyük kumarbaz çıktın bea :LOL::ROFLMAO:
Yok abi aslında bitti diplomatı istememdeki neden majör benzetiyorum perseus eskiden beri çok istediğim bir RTA en azından aklımda kalmaz bir fikir edenirim genele bakarsan piyasadaki %80 hepsini denedim kuma nduro x mea benim için ömürlük sayılır onların yerine kimse ileşemez ????

Not: pişman olduğum gönderdiğim tek atoda majör belki bulamadığımdan diplomatı benzetip istiyorum ????

#gayfunsiporlugillerdenkimkalmis :LOL:

sayin @
Epek
Epek beyfendinin forumda attigi ilk mesaja bak hele
Evettt uzun zamandir yoktuk, simdi pas atilmis, bakalim nereye gidecek :D

Bizim safimiz hic degismedi cok sukur, her ne kadar yoldaş @Kanthal gitsede, bayrak bizde ;)

ıscak buhardan dişlerin dökünce ıhdıyarlar doğru sölüyomuş diycen yeğennnn :cool:

Ahhh be agam ahh :)
Biz #svoemestoteam olarak sicak filan islemiyor. Kayfun severler daş gibidir bişi olmaz bize :D

aromayla pek işim olmadığından bana soğuk iyi geliyor.
sıcak içemedim hiçbir zaman
o yüzden antizayfuncuyuk ya :ROFLMAO:

Sek n base i aciktan tel sarip uzerine doksen bile sana yeter, ne diye ato ararsinki agam. Buhar olsun yeter sana be agam????

Biz Kayfun Spor olarak aromanin cesitli notalarini farkli sekillerde hissetmek istedigimizden, ve ayriyeten Kayfunun aromanin damagimizda yarattigi muthis festival hazzindan nütevellit ve ve ve en onemlisi kendimizi Special Edition hissetirmesinden dolayi #kayfun4ever

????❤️????????????????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri