GaziHazar
Admin
Onu size getiren kargocu tas oldu, yollayan kisi gozune camasir suyu doktu ????????3. güne girdi 2x 21700 le günde %7 şarj gidiyor evde masaüstü mtl mod odin YTD
Onu size getiren kargocu tas oldu, yollayan kisi gozune camasir suyu doktu ????????3. güne girdi 2x 21700 le günde %7 şarj gidiyor evde masaüstü mtl mod odin YTD
izmarit kokması peki ????
Valla ben onu salt yaptım hususiÇok fazla likit tüketiyorum bu da beni biraz endişelendiriyor. Tam olarak sizin söylediğiniz sebeple denemeye karar verdim. Hatta sepete son anda ekledim. Eğer dediğiniz gibi etkili olursa emzik gibi kullanmama engel olursa kendimi daha rahat hissedeceğim.
Salt likiti günde 2-3 mL’nin üstünde tüketmek iyi değil hocam, yüksek nikotinden dolayı yan etki yaşıyorsunuz büyük ihtimal. Freebase’i deneyin.Özellikle yüz üstü yatarken kalp atışımdan ve şiddetinden rahatsız olup uyuyamadığım anlar oluyor. Çok likit tüketmekten mi yoksa salt tüketmekten mi bilemediğimden Free deneyeceğim bakalım neler olacak.
deck, tel, pamuk olayı az sıkıntılı, üstten likit doldurmasında arada problem oluyor ama elimdeki bütün atolar içerisinde içim keyfi en yüksek ato diyebilirim SC'yeEkli dosyayı görüntüle 63802
@comandante komutanım Sc aldım el clasico mtl rta namı diğer oturtan boğa adamın böğrüne böğrüne ne vuruyor beee MaşaAllah
bir tane de siyah sc sipariş ettim komutanım, 3 kuma 2 sc yeter bana yedek kulübesinde 1 de nduro var hava kanalları yanda olan bir atoya denk gelene kadar zehirlenmem
diger atolardan farkli diyelim, sikintili degil bence. birkac bobin sonra alisiyor insandeck, tel, pamuk olayı az sıkıntılı
üstten likit doldurmasında arada problem oluyor
not : ben likiti alttan dolduruyorum ve baca içinde biriken likitide temizliyorum