• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok fazla likit tüketiyorum bu da beni biraz endişelendiriyor. Tam olarak sizin söylediğiniz sebeple denemeye karar verdim. Hatta sepete son anda ekledim. Eğer dediğiniz gibi etkili olursa emzik gibi kullanmama engel olursa kendimi daha rahat hissedeceğim.

Aksine bende salt tüketiyordum FreeBase olarak değişime gittim. Salt kana daha çabuk karışıyormuş vs gibi bilgilerle bünyeye yükleniyormuşum gibi hissettim. Bu konuda Salt mı daha iyi Free mi onu da anlamadım gerçi. Psikolojik midir bilmiyorum bazen hızlı hızlı atan kalp atışlarımı hissetmeye başladım. Sigarayı bırakacaz diye hayatı bırakmayalım sonra.

Özellikle yüz üstü yatarken kalp atışımdan ve şiddetinden rahatsız olup uyuyamadığım anlar oluyor. Çok likit tüketmekten mi yoksa salt tüketmekten mi bilemediğimden Free deneyeceğim bakalım neler olacak.
Salt likiti günde 2-3 mL’nin üstünde tüketmek iyi değil hocam, yüksek nikotinden dolayı yan etki yaşıyorsunuz büyük ihtimal. Freebase’i deneyin.

Kaç 2-3 ml, haftada 30 ml şişenin dibini sıyırıyorum muhtemelen. Aynı anda 3 farklı aromayı kullandığım için artık takip edemiyorum ama muhtemelen ortalama budur. Free demlensin gözlemleyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

çook önce aldığım aegis legend 2 modumu bugün açtım (kasım 2021'de almışım peheeey)
bi çalışmasa yandık eldeki malzemeyi de satmışım
çok datlı mod, basit, minik (aegis x'e göre minik)
yanına kardeş arıyoruz işte bakalım

Ekli dosyalar

• 16841790187271532487889779036248.jpg
    16841790187271532487889779036248.jpg
    21.9 KB · Görüntüleme: 12
Ekli dosyayı görüntüle 63802
@comandante komutanım Sc aldım el clasico mtl rta namı diğer oturtan boğa adamın böğrüne böğrüne ne vuruyor beee MaşaAllah
deck, tel, pamuk olayı az sıkıntılı, üstten likit doldurmasında arada problem oluyor ama elimdeki bütün atolar içerisinde içim keyfi en yüksek ato diyebilirim SC'ye
güzel günlerde buharla :)

not : ben likiti alttan dolduruyorum ve baca içinde biriken likitide temizliyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri