GaziHazar
Admin
Haklisin herkes ben degil ????a ???? desin ????????diger atolardan farkli diyelim, sikintili degil bence. birkac bobin sonra alisiyor insan
herkes @GaziHazar degil ki
Haklisin herkes ben degil ????a ???? desin ????????diger atolardan farkli diyelim, sikintili degil bence. birkac bobin sonra alisiyor insan
herkes @GaziHazar degil ki
kutucu bi sus sen yaaa. git kutularınla eğleş.Haklisin herkes ben degil ????a ???? desin ????????
???? @BigEagle abimden gelen benim için zehir olmaz çünkü nasıl bir atomizer sevdiğimi ve içim zevkimi bilir ve tavsiye ederse ancak öyle alabilirim@aliemirkose icin acik mesaj ve zehir vakti
çok erotık güzel günlerde kullanPcKoPaT kardeşimden hediye geldi sağolsun. abi sen yaşlısın gözler görmediği gibi tat alma duyun körelmiştir al sen bunu takıl dedi
teşekkürler kardeşim .düşünmemeye çalışıyorum dudaklarıma götürdüğümdeçok erotık güzel günlerde kullan
benim için kardeş kelimesinde daha anlamlı ortak bir hitap ve görüş .kardeş kelimesine fazla yaşlı kalabilirim
edit : ama genç hissettirdin. teşekkürler
bende 50 yaşındayım
Hayırlı olsun canım abim güle güle kullan kaplama güzel olmuşPcKoPaT kardeşimden hediye geldi sağolsun. abi sen yaşlısın gözler görmediği gibi tat alma duyun körelmiştir al sen bunu takıl dedi
gayet güzel duruyor abimteşekkürler emircan1910 kardeşim alışmaya çalışıyorum sarımına pek kolayda değilmiş ama şimdilik
Ekli dosyayı görüntüle 63850Ekli dosyayı görüntüle 63851
Hayırlı olsun abi ????
Hayırlı olsun abim güzel günlerde kullan