BigEagle
Community
Benim yazlık setup o , şort cebine at unut senin aaaaiiiioooo lardan bi tık büyük işte olsun o kadarÜstat şu odin ile kumayı atma. su fıtığı olan küçük çocuk gibi duruyor meret
Ekli dosyayı görüntüle 63858
Benim yazlık setup o , şort cebine at unut senin aaaaiiiioooo lardan bi tık büyük işte olsun o kadarÜstat şu odin ile kumayı atma. su fıtığı olan küçük çocuk gibi duruyor meret
Ekli dosyayı görüntüle 63858
uzak gözlüğü ile mi yakın gözlüğü ile mi baktınsenin aaaaiiiioooo lardan bi tık büyük işte olsun o kadar
ihtiyar balık yok sen boşver oltayı
Link var mı? Memnun musunuz dokusundan ve dikişlerinden.
Çok memnunum hiç yoktan iyidir koruyor dokusu güzel ama satın almadım hediye geldi o yüzden link yok maalesefLink var mı? Memnun musunuz dokusundan ve dikişlerinden.
Hocam hayırlı olsun. 555 dışında hepsini kullanıyorum, 555'i de deneyeyim bir ara Mavi driptipi nereden edinebiliriz?Ekli dosyayı görüntüle 63940
Bunlar geldi
Bende aldım arkadaşım,üçü bir yerde,progrosive özellikli,uzak-orta-yakın,çok rahat.Yaş 50 olunca enson az önce yakın gözlüğü aldım 4 aydır randevu kovaladım
Ekli dosyayı görüntüle 63965
Teşekkür ederim hocam yan mahalleden aldımHocam hayırlı olsun. 555 dışında hepsini kullanıyorum, 555'i de deneyeyim bir ara Mavi driptipi nereden edinebiliriz?
kısacası ihtiyar gözlüğüBende aldım arkadaşım,üçü bir yerde,progrosive özellikli,uzak-orta-yakın,çok rahat.
onlar umutsuz vaka , onları Allah a havale ettim , akıl fikir zihin açıklığı nasib etsin diye dua da ettimbloodletter ve bilgem
Arkadaşları neden haberdar etmiyorsun