aliemirkose
Community
Hayırlı olsun abim kavuşmuşsun güzel günlerde kullan
Hayırlı olsun abim kavuşmuşsun güzel günlerde kullan
Sağol Ali teşekkür ederim. o wogens den inşaAllah zehirlenmezsiniz sana da hayırlı olsun qara qumaHayırlı olsun abim kavuşmuşsun güzel günlerde kullan
???? neden zehirlesin abi iyi değil mi? Teşekkür ederim abim ulton işte ????Sağol Ali teşekkür ederim. o wogens den inşaAllah zehirlenmezsiniz sana da hayırlı olsun qara quma
Moda yakışmış güle güle kullanın.
Moda yakışmış güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, mod da güzel, göründüğünden küçükmüş, yaz için bunun gibi bir tane lazımdı.Moda yakışmış güle güle kullanın.
Pico mini gibi durmuş mübarek
Uyuma bayıldım hocam, atma böyle fotoğraflar cüzdanımdan para azalıyor bir anda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende Wilmar ve Chem kombini sivilce yaptı. Hangisinin olduğundan emin olamadığım için mecbur Sigma Merck Merck aldım yine. İkisinden birini seçip tekrar deneyecektim ama uğraşmak istemedim. Bu arada MTL de kesinlikle 70/30 ve daha yukarısını almayacağım, pamuk çok çabuk ölüyor. Tıkanmış gibi bir hissiyat oluyor sanırım besleme sorunu dediğinizde bu oluyor. Şu an 1 LT 60/40 aldım demleniyor bakalım sonuç ne olacak.
bende sivilce olmadı golden kimyadanda aldım geçen hafta ikisinin kıyaslarsan wogens daha iyi içim verdi .nedense golden öksürtüyor ama golden likit ne koku nede kötü tat var sadece öksürtüyor sek bile içersin. wogens ilk aldığında havalandırman lazımmış onu deneyimledik 60/40 iyi oran bencede . wogens kimyadan aldığında aksi koku veya tat varsa .başka bir şişeye 5 yada 6 kere devirdaim yaparsın ve 30,dk kapak açık havalansın düzeliyor. ben öyle yaptım şuan sıkıntı yok iyi büharlıyoruz.Bende Wilmar ve Chem kombini sivilce yaptı. Hangisinin olduğundan emin olamadığım için mecbur Sigma Merck Merck aldım yine. İkisinden birini seçip tekrar deneyecektim ama uğraşmak istemedim. Bu arada MTL de kesinlikle 70/30 ve daha yukarısını almayacağım, pamuk çok çabuk ölüyor. Tıkanmış gibi bir hissiyat oluyor sanırım besleme sorunu dediğinizde bu oluyor. Şu an 1 LT 60/40 aldım demleniyor bakalım sonuç ne olacak.