BigEagle
Community
Afiyet şifa olsun , iyi günlerde kullan
Afiyet şifa olsun , iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun abim güzel günlerde kullan
50/50 3chem 18 mg eh bre yiğidim vur kırbacıEkli dosyayı görüntüle 63525
Deneyelim bakalım
Wogens kulübüne hoş geldin abi, bende de aynısının 12-14mglilerinden var????Ekli dosyayı görüntüle 63525
Deneyelim bakalım
???? biliyorsun abi anca dizginliyor50/50 3chem 18 mg eh bre yiğidim vur kırbacı
Müşteri ile iletişimleri çok hoşuma gitti ürünleride güzelse başka firma aramam artıkWogens kulübüne hoş geldin abi, bende de aynısının 12-14mglilerinden var????
Şaka maka iyi popülerleşti bu marka ha, sahibine yazayım da 2 3 litre bişey göndersin "reklam" bedeli diye????
Evet ya müşteri sayısı az olunca güzel ilgileniyorlar, rica edip nikotinin ölçüsünü özel ayarlatıyorsun falan fistan????Müşteri ile iletişimleri çok hoşuma gitti ürünleride güzelse başka firma aramam artık
Bear Kimya ile konuşsan sana 20 mg özel üretim yapar. ellerindenki birçok diy %10 la güzel demleniyor = 18 mg aromalı içersinMüşteri ile iletişimleri çok hoşuma gitti ürünleride güzelse başka firma aramam artık
Evet ya bu özel üretim olayı çok güzel aroma payı bırakmak içinBear Kimya ile konuşsan sana 20 mg özel üretim yapar. ellerindenki birçok diy %10 la güzel demleniyor = 18 mg aromalı içersin
üstteki Arcturus un mesajı görmeden yazmıştım sen bir dene sonra karar aşamasında bakarsın bi
Hocam deneme sonrası yorum rica ediyorum
ilke beylerden yıllarca alışverişim oldu litrelerce nbase aldım , normalde hiç ağız eğmem ,1 litre 18 mg 1 litre 15 alıp 1e1 karıştırıp 16,5 mg sek içiyorum genellikle missler gibi. 1 kere ekonomi sıkışık zaman denk geldi iletişim hattından sordum maddi olarak sıkışığım (geriye dönük alışveriş geçmişini görebildiklerini sanıyorum) normalde 15 ve 18 alıp kendim karıştırıp 16,5 mg yapıyorum bu defaya mahsus siz 1 litre 16.5 mg yapıp gönderseniz olur mu ?Evet ya bu özel üretim olayı çok güzel aroma payı bırakmak için
Üstad bu nordlar için rba satılmıyor mu, bu hazır tel pamuklarin da coilden farki yokmuş gibi geliyor bana, hayırlı olsun bu arada????nord4'u olmadan smrt coil alan bilge ????..
Ekli dosyayı görüntüle 63526
En güzeli ExtremForumdaki bu ilanda mevcut nord versiyonu da...
(Stokta) //WoToFo SMRT Coil Teknolojisi// Yeni Nesil RPM, NORD, V8 Baby, PNP Ve Yedek Teller
Denilene göre öyleymiş, deneyeceğim, normal tel ile de deneyeceğim, kutudan çıkan mesh'ler ile de, temco'cu sitesinde satılan daha yüksek ohm'lu mesh'ler ile deneme projem de var bir ara alıp, bakalım hele bir nord4'um gelsin de. Tüm havaları kapatıp 8-10 watt ile mtl'imsi bir içim deneyimlemiştim arkadaşımın 0.3'lük falan mtl mesh rpm hazır coil'i ile. Smrt ile daha iyisi de mümkün olur gibi geldi..