• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ya bu özel üretim olayı çok güzel aroma payı bırakmak için
ilke beylerden yıllarca alışverişim oldu litrelerce nbase aldım , normalde hiç ağız eğmem ,1 litre 18 mg 1 litre 15 alıp 1e1 karıştırıp 16,5 mg sek içiyorum genellikle missler gibi. 1 kere ekonomi sıkışık zaman denk geldi iletişim hattından sordum maddi olarak sıkışığım (geriye dönük alışveriş geçmişini görebildiklerini sanıyorum) normalde 15 ve 18 alıp kendim karıştırıp 16,5 mg yapıyorum bu defaya mahsus siz 1 litre 16.5 mg yapıp gönderseniz olur mu ?
cevap : üzgünüz ara üretim yapamıyoruz.

neticede bizde üzgünüz artık ilke beylerden alışveriş yapmıyoruz . yapan arkadaşlarıda başka yerlere yönlendirmeye çalışıyoruz.

Her ne kadar olayları bilmiyor olsam da dahil olduğum konularda bazı detaylar gözüme çarpıyor ve alternatif arayışına yöneliyorum otomatik olarak. Mesela Caliburn G2 coili için kendim sarım yapmayı denedim 2-3 defa çok başarılı olmayacak sonuçlarla karşılaştım, domuz sıkısı oluyordu Sarım videolarını izlerken ilk gözüme çarpan şey pamuğun 2 yaprağını tam boy olarak 2 ye katlayıp işlem yapmalarıydı ki kendime sorduğum ilk soruda şuydu, neden pamuğun yarısını çöpe atıyorlar? Bu denemelerimden memnun kalmayınca kendi gözlemlediğim gibi yaptım. Pamuktan 2 yaprak ayırdım, 2 ye katladım ve ortasından kestim. Yani pamuğun boyu 8 cm ise 4 cm olarak kestim ve bu 4 cm i ikiye katlayarak işlemlerin geri kalanını yaptım. Yani videolarda tek sarım yapılan pamukla ben 2 sarım yapabilir hale geldim. Coilin etrafına sarılan pamuk içinde, Temco tel siparişimde gelen diğer pamuklardan farklı (delikli gibi) olanı, yine ihtiyacım kadarını keserek harici olarak sardım. Diğer işlemler standart şekilde yapıldıktan sonra aldığım sonuç açık ara ilk yaptıklarımdan çok daha iyiydi. İstikrarlı olur mu bilemiyorum fakat bir kaç kez daha bu şekilde deneyip gözlemleyeceğim.

Forumdaki bu ilanda mevcut nord versiyonu da...

(Stokta) //WoToFo SMRT Coil Teknolojisi// Yeni Nesil RPM, NORD, V8 Baby, PNP Ve Yedek Teller

Denilene göre öyleymiş, deneyeceğim, normal tel ile de deneyeceğim, kutudan çıkan mesh'ler ile de, temco'cu sitesinde satılan daha yüksek ohm'lu mesh'ler ile deneme projem de var bir ara alıp, bakalım hele bir nord4'um gelsin de. Tüm havaları kapatıp 8-10 watt ile mtl'imsi bir içim deneyimlemiştim arkadaşımın 0.3'lük falan mtl mesh rpm hazır coil'i ile. Smrt ile daha iyisi de mümkün olur gibi geldi..

Forumdaki bu ilanda mevcut nord versiyonu da...

(Stokta) //WoToFo SMRT Coil Teknolojisi// Yeni Nesil RPM, NORD, V8 Baby, PNP Ve Yedek Teller

Denilene göre öyleymiş, deneyeceğim, normal tel ile de deneyeceğim, kutudan çıkan mesh'ler ile de, temco'cu sitesinde satılan daha yüksek ohm'lu mesh'ler ile deneme projem de var bir ara alıp, bakalım hele bir nord4'um gelsin de. Tüm havaları kapatıp 8-10 watt ile mtl'imsi bir içim deneyimlemiştim arkadaşımın 0.3'lük falan mtl mesh rpm hazır coil'i ile. Smrt ile daha iyisi de mümkün olur gibi geldi..
En güzeli Extrem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri