• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DL’den MTL içime geçtim dedim dünya varmış :D eski cihazım Smok X-Privden geçtim çok memnunum.

Ekli dosyalar

• IMG_3060.jpeg
    IMG_3060.jpeg
    37.6 KB · Görüntüleme: 8
dün akşam şu fotoğrafı çektim inşa ederken elimden düştü sehpanın demir yerine denk gelerek cam kırıldı gitti şükür yedeği vardı :)
şimdi bu camı nasıl alacam model ölçü vesaire bakacağız bulacağız artık :)

alamadım alamadım, prime satan yok :cry: illa kayfundan anlayan birilerini mi etiketlemek lazım sitem ederken bilemiyorum ki :unsure: @Epek sende vardır fazla bi'şeyler. kara mamba olur, gri robocop olur, gel altını üstünü konuşuruz :) bak pipeline pico pro falan var elimde yavaşça yere bırakabileceğim :sneaky:..

alamadım alamadım, prime satan yok :cry: illa kayfundan anlayan birilerini mi etiketlemek lazım sitem ederken bilemiyorum ki :unsure: @Epek sende vardır fazla bi'şeyler. kara mamba olur, gri robocop olur, gel altını üstünü konuşuruz :) bak pipeline pico pro falan var elimde yavaşça yere bırakabileceğim :sneaky:..
En son x var diye hatırlıyorum hocam ne yaptınız hepsini elden çıkardınız mı

En son x var diye hatırlıyorum hocam ne yaptınız hepsini elden çıkardınız mı

yanılıyorsunuz hocam, ben değilimdir o, @Epek 'tir o da muhtemelen :)
gerçi nduro x ya da prime arıyorum diye bir ilan daha açıp kapatmıştım geçen günlerde, oradan x hatırınızda kalmış olabilir. ya da nick sebebi ile the X files falan belki :ROFLMAO:

bende full + full nduro vardı en son geçen yıl, onun öncesinde de full + full bi' lite19 vardı, kavgaya karışmış da bir prime almış satmıştım lite döneminde, pei bulamayınca çok tahammül edememiştim zaten tahrip olmuş tipine. xs pin ile lite'ı çok sevsem de alttan dolum cana tak ediyor bir noktada. kayfun maceram çıktığı günden beri pei'li prime hayal edip ulaşamamamdan ibaret aslında özünde. poor man's kayfun şeklinde berserker mini kullanıyorum hanidir, prime alırsam onu salacağım kısmetse, 0mg'a geçtim çünkü hem dl hem de mtl de çok şükür, keyif menemenkliği şeklinde ayda 1-2 / 3-5 gün kullanmak istiyorum. bir gri pharaoh mini'm var, bir de peili prime alabilirsem sahalara veda edeceğim kısmetse artık :)..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri