• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam unicorn milk bende içiyorum. Diğer aromaları önerir misiniz hangileri nasıldır goldenden alacamda
hocam daha 2 gün oldu demleyeli asap grape denedim birazcık ferahlatıcı ve üzüm kokusu var güzel ama yazlık. redman ve unicorn zaten biliyorsunuzdur daha denemedim onları ama güzel kokuyorlar. Bowden mate pek hosuma gitmedi demlensin denerim artık tekrar

hocam daha 2 gün oldu demleyeli asap grape denedim birazcık ferahlatıcı ve üzüm kokusu var güzel ama yazlık. redman ve unicorn zaten biliyorsunuzdur daha denemedim onları ama güzel kokuyorlar. Bowden mate pek hosuma gitmedi demlensin denerim artık tekrar
Ben sadece unicorn denemiştim şuan 6. Günü demlememin 7-8 ml içmisimdir baya güzel. Asap grape almayi düşünüyorum redman nasıl onu bilmiyorum.

Birde nbase konusunda ne tercih ediyorsunuz? Pod kullanıyorum ben goldenkimyada Chemnovatic 18mg salt S aldım ama çok hafif geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri