mandalorian
Community
değeri pek bilinmeyen çok çok iyi atomizer hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 63148
alberich atomizer @Galbatorix hocamdan, ve @Likit Merkezi ‘nden bir dolu likit ????
değeri pek bilinmeyen çok çok iyi atomizer hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 63148
alberich atomizer @Galbatorix hocamdan, ve @Likit Merkezi ‘nden bir dolu likit ????
Hocam unicorn milk bende içiyorum. Diğer aromaları önerir misiniz hangileri nasıldır goldenden alacamda
hocam daha 2 gün oldu demleyeli asap grape denedim birazcık ferahlatıcı ve üzüm kokusu var güzel ama yazlık. redman ve unicorn zaten biliyorsunuzdur daha denemedim onları ama güzel kokuyorlar. Bowden mate pek hosuma gitmedi demlensin denerim artık tekrarHocam unicorn milk bende içiyorum. Diğer aromaları önerir misiniz hangileri nasıldır goldenden alacamda
Ben sadece unicorn denemiştim şuan 6. Günü demlememin 7-8 ml içmisimdir baya güzel. Asap grape almayi düşünüyorum redman nasıl onu bilmiyorum.hocam daha 2 gün oldu demleyeli asap grape denedim birazcık ferahlatıcı ve üzüm kokusu var güzel ama yazlık. redman ve unicorn zaten biliyorsunuzdur daha denemedim onları ama güzel kokuyorlar. Bowden mate pek hosuma gitmedi demlensin denerim artık tekrar
Birde nbase konusunda ne tercih ediyorsunuz? Pod kullanıyorum ben goldenkimyada Chemnovatic 18mg salt S aldım ama çok hafif geldihocam daha 2 gün oldu demleyeli asap grape denedim birazcık ferahlatıcı ve üzüm kokusu var güzel ama yazlık. redman ve unicorn zaten biliyorsunuzdur daha denemedim onları ama güzel kokuyorlar. Bowden mate pek hosuma gitmedi demlensin denerim artık tekrar
Redman biraz daha mayhoş gibi geldi tatlı ekşimsi arasında bi tat gibi ama kokusu aşırı iyi nar gibi geldi birazBen sadece unicorn denemiştim şuan 6. Günü demlememin 7-8 ml içmisimdir baya güzel. Asap grape almayi düşünüyorum redman nasıl onu bilmiyorum.
şuan mtl içmiyorum ama yakın zamanda setup yapıcam DL içim nbase kombinim sigma merck merck 80/20Birde nbase konusunda ne tercih ediyorsunuz? Pod kullanıyorum ben goldenkimyada Chemnovatic 18mg salt S aldım ama çok hafif geldi
güzel günlerde kullanın
Uzun bir aradan sonra tekrar güzel bir başlangıç yaptım abi tavsiyelerin için teşekkürlervayyy kardeşim sahalara dönmüşşş
güzel günlerde buharla evlat
Aroma verimi olarak nasıl peki
Hocam iki atomizerde tütün kullandım aroma bana fazlasıyla yeterli geldi. Fev kullanıcısı olduğum için bishop bana daha çok hitap etti soğuk buhar olduğundan dolayı.Aroma verimi olarak nasıl peki
Güle güle kullan kardeşim ????
Hocam aliden ne aldiniz driptip 510 karisik renklilerden mi bende almayi dusunuyodum link paylasir misinizMedium boy olanlarından ben de aldım . Yine bir aliexpress siparişimde gelen kalitesiz ürünün ardından gördüm ilanı ???? çok güzel duruyorlar
alırsan banada al 1-2 tane karrg parasını sen odeyeceksın zatenHocam aliden ne aldiniz driptip 510 karisik renklilerden mi bende almayi dusunuyodum link paylasir misiniz
Tamam tamam aklimdaalırsan banada al 1-2 tane karrg parasını sen odeyeceksın zaten