omeringen
Community
Sürekli alıyorum, karanlık bağlantılarım mevcut.Hocam fev nereden aldın ?
Sürekli alıyorum, karanlık bağlantılarım mevcut.Hocam fev nereden aldın ?
Gizli kaynaklarını soeyle üstat bizede Fev laızmSürekli alıyorum, karanlık bağlantılarım mevcut.
Paylaştıkça çoğalır belkiSürekli alıyorum, karanlık bağlantılarım mevcut.
@GaziHazar hocam neye şaşırdınız?merak ettim.????
carlo ve siefired karışımına bana çok sert gelmişti. maşallahınız var@GaziHazar hocam neye şaşırdınız?merak ettim.????
Evet bayağı sert ben 3 mg içiyorum elimde 1 lt ye yakın nic.siz base carlo+oleon bio var karıştırıp içicem yoksa sieg 6mg beni hastanelik eder,çarpıntılar başlar.????carlo ve siefired karışımına bana çok sert gelmişti. maşallahınız var
Bunu mtl de içmiyor sunuz dimi DL dir ya kesin DL dir, bi an mtl diye düşündüm deEvet bayağı sert ben 3 mg içiyorum elimde 1 lt ye yakın nic.siz base carlo+oleon bio var karıştırıp içicem yoksa sieg 6mg beni hastanelik eder,çarpıntılar başlar.????
artık bedavada verseler almıyacağım bir firma oldu ilke kimya
Mtl de içiyorum hocam ama 4mg düşürüp öyle içeceğim, gırtlağıma kadar nikotin dolu olduğum için bana yetiyor fazlası beni acile götürtürüyor.????Bunu mtl de içmiyor sunuz dimi DL dir ya kesin DL dir, bi an mtl diye düşündüm de
Tabiki karar senin,benim güvenebileceğim bir kaç firmadan biri olduğu için burası vazgeçilmezlerimden.artık bedavada verseler almıyacağım bir firma oldu ilke kimya
site golden sayfasını bile silmişler sanırım
???? gitti ilk emekli aylığı gitti kıdem tazminatı. Hayırlı olsun abim güzel günlerde kullanNduro dlc mtl geldiğinde böyleydi
Ekli dosyayı görüntüle 63050
Akşam oldu böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 63051