Arcturus
Community
Zayfuncu kadar sicak olup milletin dilini yakacagima soguk olurum daha iyi????Tabi sizin kadar soğuk olamaz ????????
Zayfuncu kadar sicak olup milletin dilini yakacagima soguk olurum daha iyi????Tabi sizin kadar soğuk olamaz ????????
Nedir bu Kayfun'un sizden çektiği ????Zayfuncu kadar sicak olup milletin dilini yakacagima soguk olurum daha iyi????
Valla ben bisey yapmadim, ben geldigimde sicakti????Nedir bu Kayfun'un sizden çektiği ????
devrem nereden edindin rba yı ve hangi cihazlarla uyumlu acaba?
Özelden atarım devrem.Uyumlu cihazlar bildiklerim argus air, pro-x,v suit,seal bildiklerim bunlar başka podlarlada uyumluymuş ama hangileri inan bilmiyorum.devrem nereden edindin rba yı ve hangi cihazlarla uyumlu acaba?
Hayırlı olsun @GaziHazar bu pamuğu bi ben denk getiremedim
Genelde ozgur yildirim getiriyor. Baya da bereketli. Daha ikinici kutuya yeni gecince yedekleyeyim dedim.Hayırlı olsun @GaziHazar bu pamuğu bi ben denk getiremedim
Satışa koyduğunda Özgüre de yetişemedim. Pusudayım illa ki denk gelecek deyip bekliyorumGenelde ozgur yildirim getiriyor. Baya da bereketli. Daha ikinici kutuya yeni gecince yedekleyeyim dedim.
hangi siteGenelde ozgur yildirim getiriyor. Baya da bereketli. Daha ikinici kutuya yeni gecince yedekleyeyim dedim.
Ozgure ozelden yazin bence. Bazi urunler satisa cikamiyor bile genelde.Satışa koyduğunda Özgüre de yetişemedim. Pusudayım illa ki denk gelecek deyip bekliyorum
Telegramda oyildirimm35 kullanicisiyla bulabilirsiniz. Site degilhangi site
güzel tercihler
sxk bb dna60 ile cthulhu arasında kaldım çok düşündüm. ama yurtdışı forum sayfalarında cthulhu çok övülüyordu şansımı ve paramı cthulhu'dan yana kullandım. inşallah beni üzmez.güzel tercihler
Hocam fev nereden aldın ?