Güzel olmuş ????Ekli dosyayı görüntüle 63075
Alışverişten sayılırsa kumaya kolonya şişesi görünümü kazandırdık ????
sarılabilir coil hm normal sarımlılar gibi performanslı oluyor mu ?
ben pek fark görmedim gayet aroma buhar iyi hazır coil ile aynı.sarılabilir coil hm normal sarımlılar gibi performanslı oluyor mu ?
Vapjoy pamukları ile sararsan likit emilmesin sorun yaşarsın devamlı dryhıt yersin hazır coil için hazır pamuklar fena değil kendi pamuğu çok başarılı
site ılık suda tek seferlik yıkama tavsiye ediyor bu uygulamayla besleme ve buhar artışı oluyor sorun yok.Vapjoy pamukları ile sararsan likit emilmesin sorun yaşarsın devamlı dryhıt yersin hazır coil için hazır pamuklar fena değil kendi pamuğu çok başarılı
cotton bacon normal pamugu da yıkarsam cok daha iyi mi olur bide dry hit yediğimi nasıl anlarım ?site ılık suda tek seferlik yıkama tavsiye ediyor bu uygulamayla besleme ve buhar artışı oluyor sorun yok.
hocam driptip lerin iç çapları kaç mm bide nereden temin ettiniz belirtirseniz çok güzel olacak
4mm ic capihocam driptip lerin iç çapları kaç mm bide nereden temin ettiniz belirtirseniz çok güzel olacak
Afiyet olsun. İçim testinden sonra da yorumlarınızı beklerimEkli dosyayı görüntüle 63148
alberich atomizer @Galbatorix hocamdan, ve @Likit Merkezi ‘nden bir dolu likit ????
Medium boy olanlarından ben de aldım . Yine bir aliexpress siparişimde gelen kalitesiz ürünün ardından gördüm ilanı ???? çok güzel duruyorlar