• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 62532:cool: Bende düdüğümü yenileme kararı aldım. Kıyabilirsem açacağım birazdan :sneaky:
hayırlı olsun üstat, caliburn g veya g2 kullandıysanız bi aroma karşılaştırması rica edicem
abime g aldım eşimde g2 var ama o çok içmez ayda 30ml anca içero da gezersek, ben alıyorum arada piller şarjdayken veya araç kullanırken
içerken de aroma iyi olsun istiyor insan daha iyiyse bi radara alalım cihazı

Teşekkür ederim. Caliburn g-g2-gk2 ve son seri olan X modeli. Hepsi de aynı coili kullanıyor. Hal böyle olunca aroma performansı da aynı.. X modeline geçmemde ki sebep, sabah 10 dan akşam 22.30 a kadar şarjının yetmesi. Kabaca 600 çekimde(9w-1,2ohm) şarjı bitiyor. Bana da yetiyor. Haricinde ekranı olması, ayarlanabilir watt eklentisi de X modeline geçmeme sebep oldu.
hayırlı olsun üstat, caliburn g veya g2 kullandıysanız bi aroma karşılaştırması rica edicem
abime g aldım eşimde g2 var ama o çok içmez ayda 30ml anca içero da gezersek, ben alıyorum arada piller şarjdayken veya araç kullanırken
içerken de aroma iyi olsun istiyor insan daha iyiyse bi radara alalım cihazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri