• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaww madem pürüzsüzü bu niye ilk başta vermiyoda sonradan size iteliyo
hele bunu de ???? ???? ????

sizi seviyler işte ( kibarca yazdım bandırma için sen anla )

Evet düzeltme yapam buradan, mtl upgrade Pro pin kayfun X ile uyumlu degilmis, az once svoemesto ile konustum, saglik olsun, hoş elimde vardi, keşke deneseydim ama wp den yazmak daha kolay geldi sanirim :D

@AromaBurada siparişimiz geldi ????
Esans niyetine pakete bir şeyler sıkmadıysanız yolda tatsız şeyler yaşanmış olabilir ???? acı badem fındık arası bir koku kapalı halde ofisi sardı çünkü ????
Oda parfümü işi hayaldi gerçek olacak sanırım isimler silinmiş
@AromaBurada patron nasıl çıkacağım işin içinden ????

AE2C5C03-75DE-41EF-832A-C155470EB241.jpeg

Son düzenleme:
Şu üstünde isim yazmayan akmış üstat ????
Şaka bi yana işin kötü tarafı aroma oldukları için demleyerek işin içinden çıkabileceğim sanırım ama nasıl yapmamı tavsiye edersiniz hepsini ortalama % 4 yada 5 yapmam mantıklı olur mu?
Benim yazdığım sırada ürünler %90. Sepetinize baktım. Ya da hiç ellemeyin yarın hemen yenisini göndereceğim. Şahsi fikrim ise hepsini %10 demlemeniz. Fazla likit göz çıkartmaz. 2 ürün hariç hepsi %10 oran zaten :)

Benim yazdığım sırada ürünler %90. Sepetinize baktım. Ya da hiç ellemeyin yarın hemen yenisini göndereceğim. Şahsi fikrim ise hepsini %10 demlemeniz. Fazla likit göz çıkartmaz. 2 ürün hariç hepsi %10 oran zaten :)
Üstat ilginize ve ince düşüncenize teşekkürler gerçekten yenisine hiç gerek yok. Çözüm yolunu göstermeniz benim için kafi. Mağduriyetim giderilmiş oldu böylelikle ☺️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri