Wogens kötüleme başlığı yazsam 555 kişi yazar ama adamlar iyi mal yolladımı herkezin klavyesi çalışmazWogens temiz markadır hocam üzmez. Afiyet olsun????
Üstad güzel günlerde kullanın. Beğenmenize çok mutlu oldumEkli dosyayı görüntüle 63373
@ehy hocam dan 4 tane driptip aldım. Yıllar süren uzun ve geniş delikli driptip arayışım nihayet son buldu. Driptipler anlatıldığı gibi üst kalite, eline emeğine sağlık Eyüp hocam
Vallahi adamların şimdiye kadar pek bir yanlışını görmedim. Hijyenik takılıyorlar bayağı. Keşke kötü yorum olsa da başlık açıp tartışsakWogens kötüleme başlığı yazsam 555 kişi yazar ama adamlar iyi mal yolladımı herkezin klavyesi çalışmaz
Pico ekran için link yokmu ali vs de ben bulamadımdün aras gelmese de çin'den gelen paketim ptt ile geldi. ufak bir before and after yapayım şuraya..
Ekli dosyayı görüntüle 63374Ekli dosyayı görüntüle 63375Ekli dosyayı görüntüle 63376Ekli dosyayı görüntüle 63377
Pico ekran için link yokmu ali vs de ben bulamadım
Prime arkasındaki diplomat mı hocamsonunda aldım, ama iade edeceğim ???? pei tip, drip tip alt kısmı ve topcap + deck base negatif kısmı hep klondan çıkma takmışlar, kötü metal işçiliği ve parlak rengi ile metaller, koyu rengi ile de pei tip ucu kendini ele veriyor. aldığım arkadaş asla öyle bir şey yapmaz dediği bir forumdaştan almış yan forumda. yani o arkadaşa da başkasından gelmiştir ve fark etmemiştir full orikinal olmadığını demek istiyorum iyi niyetimden ödün vermeyerek ama metal ve işçilik farkı göz acıtır derecede, orijinal metalleri de yanyana duruyor yani kıyas için, bunlarda bir gariplik var dememek işten bile değil bence..
Ekli dosyayı görüntüle 63398Ekli dosyayı görüntüle 63399Ekli dosyayı görüntüle 63400Ekli dosyayı görüntüle 63404Ekli dosyayı görüntüle 63401
Ekli dosyayı görüntüle 63405
Selam öncelikle üzüldüm , anlattığınıza göre bir çok yeri klon , eğer iade etmeyi düşünüyorsanız (ki iade etmekte haklısınız) , hiç olmaz ise çalışmasında bir sorun yoksa bu haliyle ben almak isterim ama siz klon değil orj. parası verdiğiniz için klon fiyatı teklif etmek yakışık almaz, siz ato yu fiziksel olarak teslim etmeden aldığınız arkadaşa durumu izah edip paranızı aldıktan sonra bana iletebileceğiniz klon ağırlıklı bir fiyat almak isterim , uzun oldu ama izah etmesem yanlış anlaşılabiliriz diye düşündüm . Aynı zamanda orijinal Prime arıyorum boşta bulunup, uygun fiyatla satışa koyabilecek bir arkadaş varsasonunda aldım, ama iade edeceğim ???? pei tip, drip tip alt kısmı ve topcap + deck base negatif kısmı hep klondan çıkma takmışlar, kötü metal işçiliği ve parlak rengi ile metaller, koyu rengi ile de pei tip ucu kendini ele veriyor. aldığım arkadaş asla öyle bir şey yapmaz dediği bir forumdaştan almış yan forumda. yani o arkadaşa da başkasından gelmiştir ve fark etmemiştir full orikinal olmadığını demek istiyorum iyi niyetimden ödün vermeyerek ama metal ve işçilik farkı göz acıtır derecede, orijinal metalleri de yanyana duruyor yani kıyas için, bunlarda bir gariplik var dememek işten bile değil bence..
Ekli dosyayı görüntüle 63398Ekli dosyayı görüntüle 63399Ekli dosyayı görüntüle 63400Ekli dosyayı görüntüle 63404Ekli dosyayı görüntüle 63401
Ekli dosyayı görüntüle 63405
selamlar hocam. vereceğini sanmıyorum o şekilde, klon olan 4 parçayı orijinalleri ile değiştirebileceği kötü durumdaki bir prime bulmayı düşünüyordu en son, uygun fiyatla alıp full orijinal yaparım gibi bi'şeyler dedi. gerçi sonrasında ato klon değil falan da dedi güzelce izah etmeye çalıştım hangi parçalar klon bilirse gelecekte konuya daha hakim olur diye ama havada kaldı biraz, ato kendisine ulaşıp test etmeden önce de paramı geri alamayacağım için sizin iş yalan olur gibi..Selam öncelikle üzüldüm , anlattığınıza göre bir çok yeri klon , eğer iade etmeyi düşünüyorsanız (ki iade etmekte haklısınız) , hiç olmaz ise çalışmasında bir sorun yoksa bu haliyle ben almak isterim ama siz klon değil orj. parası verdiğiniz için klon fiyatı teklif etmek yakışık almaz, siz ato yu fiziksel olarak teslim etmeden aldığınız arkadaşa durumu izah edip paranızı aldıktan sonra bana iletebileceğiniz klon ağırlıklı bir fiyat almak isterim , uzun oldu ama izah etmesem yanlış anlaşılabiliriz diye düşündüm . Aynı zamanda orijinal Prime arıyorum boşta bulunup, uygun fiyatla satışa koyabilecek bir arkadaş varsa
Sağlık olsun , denemedik demeyelim , aksi bir gelişme olursa , bana ulaşabilirseniz çok sevinirim, iyi buharlar.selamlar hocam. vereceğini sanmıyorum o şekilde, klon olan 4 parçayı orijinalleri ile değiştirebileceği kötü durumdaki bir prime bulmayı düşünüyordu en son, uygun fiyatla alıp full orijinal yaparım gibi bi'şeyler dedi. gerçi sonrasında ato klon değil falan da dedi güzelce izah etmeye çalıştım hangi parçalar klon bilirse gelecekte konuya daha hakim olur diye ama havada kaldı biraz, ato kendisine ulaşıp test etmeden önce de paramı geri alamayacağım için sizin iş yalan olur gibi..