• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Ben sigara içerken de sigara değiştiremezdim, hep aynı şeyi içerdim. Başka sigaram varsa gider onu alır içerdim, uzatan olursa içmez gene aynı şeyi içerdim. Likitte de benim için durum aynı, birkaç tane denedim en beğendiğim fe ry4 oldu, 1.5 yıldan fazladır %1 demlenmiş fe ry4 içiyorum. Denemek için başka bir tat bile denemedim bunu bulduktan sonra.

@Orhnysr hocam Bold Tabac benim deneyimlediğim ve sevdiğim bir aromadır.
Tarif etmeye çalışırsam Parlement Blue Tabacın birazcık Cdd No:1-Fe Mlb katılmış hali gibi ancak çevreyi rahatsız etmeyecek seviyede sayılır. Demleme süreci ile ilgili deneyimlerim 21-45 gün arası Parlement Blue Tabacın daha tatlı versiyonu gibi Mlb tadı tam ortaya çıkmıyor 45-90 gün arası efsane kendine has çok güzel bir tadı oluyor. 90 günden sonra tadı patlamış mısırımsı kuru talaş gibi bir tada doğru gidiyor o kısmı ben sevmedim ancak sevenler de çıkabilir.

@Orhnysr hocam Bold Tabac benim deneyimlediğim ve sevdiğim bir aromadır.
Tarif etmeye çalışırsam Parlement Blue Tabacın birazcık Cdd No:1-Fe Mlb katılmış hali gibi ancak çevreyi rahatsız etmeyecek seviyede sayılır. Demleme süreci ile ilgili deneyimlerim 21-45 gün arası Parlement Blue Tabacın daha tatlı versiyonu gibi Mlb tadı tam ortaya çıkmıyor 45-90 gün arası efsane kendine has çok güzel bir tadı oluyor. 90 günden sonra tadı patlamış mısırımsı kuru talaş gibi bir tada doğru gidiyor o kısmı ben sevmedim ancak sevenler de çıkabilir.
Hocam teşekkür ederim ????
Ben daha çok tatlı değilde baharatlı tarızı tütünleri seviyorum bu yorumunuz benim için faydalı oldu, gene varsa bana önerebileciğiniz aroma denerim

Hocam teşekkür ederim ????
Ben daha çok tatlı değilde baharatlı tarızı tütünleri seviyorum bu yorumunuz benim için faydalı oldu, gene varsa bana önerebileciğiniz aroma denerim
Bold Tabac ta tatlılık çok rahatsız edici değil ama yinede var Parlement e göre
Daha tatsız derseniz de yine aynı yerden Havana Cigar deneyebilirsiniz hocam Real Cig in biraz daha baskın olduğu bir mix gibi oda başarılı ilk başta parlementle aynı gelebilir daha sonra ufak farklar ortaya çıkıyor bilginize.
Benzetme yapmaya çalışırsam Fe Real Cig- Baharat tipi 555 tarzı çevreyi rahatsız edici türden değil bide Kavrulmuş Yer Fıstığı tadının karışımı gibi

Bold Tabac ta tatlılık çok rahatsız edici değil ama yinede var Parlement e göre
Daha tatsız derseniz de yine aynı yerden Havana Cigar deneyebilirsiniz hocam Real Cig in biraz daha baskın olduğu bir mix gibi oda başarılı ilk başta parlementle aynı gelebilir daha sonra ufak farklar ortaya çıkıyor bilginize.
Benzetme yapmaya çalışırsam Fe Real Cig- Baharat tipi 555 tarzı çevreyi rahatsız edici türden değil bide Kavrulmuş Yer Fıstığı tadının karışımı gibi
Sağolun hocam yarın için sipariş geçmeyi düşünüyorum ???? havana cigar deneyim en aZından elimizde farklı tatlar olsun
Ne hikmet se tütün hariçi gün boyu içe bildiğim birşey yok
Tekrar çok teşekkür ederim hocam

Sağolun hocam yarın için sipariş geçmeyi düşünüyorum ???? havana cigar deneyim en aZından elimizde farklı tatlar olsun
Ne hikmet se tütün hariçi gün boyu içe bildiğim birşey yok
Tekrar çok teşekkür ederim hocam
Tatlı pastane kuruyemiş türü aromalar da çok zevkli oluyor ancak dediğiniz gibi bende de aynı gün boyu içemiyorum.
Konuyu baltalamış gibi olmayayım ama :p
Ama en iyisi sek nbase özellikle avoria. Denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim insan alıştımı bütün aromalar boş ve fazla geliyor yaw :love:

RY4 ilk denediğim aromaydı. Nedense sevemedim. Daha sonra neredeyse bütün tütünlü aromaları deneyip en sonunda Soho-Real Cig-555 ve Parlement Blue dörtlüsünde karar kıldım.
Sonra harmanlama olayı başladı. Real ile 555 yarı yarıya karıştırdım. Gayet güzel oldu. Hatta en son içine %20 PB karıştırdım. Şu an deniyorum . Daha da güzelleşti sanki.
Bu arada bir yorumda gördüğüm Soho-RY4 karışımını övmüşlerdi. Onuda yaptım, başarılı bir karışım oldu. Dünkü buluşmada içenler tarafından bayağı beğenildi :)

Artık elimdeki likitkerden sıkılmış, yeni bir evyap macerasına atılmak için yeterince motive olmuş durumdayım.
Cdd 1-2-4-8
Turkbuhar Fogsecret tobacco serisi
Arion Tütün diy kitleri.
Bu 3 gruptan birisine dalacağım.
Fınduk fıstık çerez, hindistan cevizi, bal, çikolata, tarçın, kahve, muhallebi, bisküvi vb. vb. istemiyorum. Tütün olsun. Dolu dolu tütün olsun. Belki biraz çiçeklerden esintiler, biraz baharat, biraz puro olsun.

Peki ilk önce hangi guruba dalayım? :)

Artık elimdeki likitkerden sıkılmış, yeni bir evyap macerasına atılmak için yeterince motive olmuş durumdayım.
Cdd 1-2-4-8
Turkbuhar Fogsecret tobacco serisi
Arion Tütün diy kitleri.
Bu 3 gruptan birisine dalacağım.
Fınduk fıstık çerez, hindistan cevizi, bal, çikolata, tarçın, kahve, muhallebi, bisküvi vb. vb. istemiyorum. Tütün olsun. Dolu dolu tütün olsun. Belki biraz çiçeklerden esintiler, biraz baharat, biraz puro olsun.

Peki ilk önce hangi guruba dalayım? :)
Direkt cdd derim ben. Demlemeye gerek yok çalkala içmeye başla sonuçta. Sevmeseniz aklınızda kalmaz aradan çıkmış olur.

unutmadan cdd 8 e bir şans daha vermeyi düşünüyorum @azash
ekleme : "coolkimya tiryaki" bende saf sarı adıyaman tütünü tadı verdi. taban tütün olarak çok başarılı bir şekilde kullanıyorum. özellikle buharevinin kahveli likitiyle gerçekten güzel bi kombinasyon oluyor.

Cdd 4- tütün budur arkadaş. Ağız tadı herkeste farklı, alt nota üst nota bilmem ama ben bu kadar temiz güzel tütün içmedim.
Orjinal tribeca, o bende farklı kategori, tütün mix kategorinin 1 numarası

Geri