• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Çeşit çeşit tütün aroması alıyorum, çikolata, kakao, çerez, çiçek, bisküvi, karamel ve bilimum farklı tat içeriyorlar. Hepsi de bana yapay ve rahatsız edici geliyor.

Penodat'ların birine sonu kalmış Arion Light Blended Tobacco koydum, iki gündür başka şey içmedim desem yeri. İlk içtiğimde bu keyfi vermemişti, yeniden değerlendireceğim bir tat oldu. Baymıyor.

TFA Turkish'i de bugün sipariş ettim @StapLes :). @KediBedri nin Win Churchill ide koydum siparişe bakalım :).

Umutsuz olarak denemelik aldığım FE'nin Cohiba aromasını çok beğendim, kesinlikle tavsiye ederim. Baharatımsı hoş otantik bir tadı var, şekerli gelmedi bana. Cohiba'yı bir miktar Tobacco absolute ve Real cig ekleyip hoş bir karışım yapmayı düşünüyorum. Win Churchill de çok ama çok güzel kokuyor, likitte nasıl olur demlendikten sonra yazacağım.

Favorilerim arasında olanlar
1- Realcig
2- Fe 555
3- Fe Cherry Cigar
4- Cdd no:309
kişisel deneyimler değişiyor. ama çoğunluğun damak tadı bazen tekil olan kişilere uymaz genede acı tecrübe her zaman için beğendiğin birşeyi denemek

Parliament blue güzel, çok kişi çıkardı, tadlar da neredeyse aynı. Ya keyf bunlara yapıyor fason marka basıyorlar ya da reçete ortada ben henüz bulamadım.

Soho %12 severim

%2Max blend
%5Ry4 double
%4Soho

30 ml ye
5 damla Acetil Pyrizine
5 damla Wizard

paylaşmamak lazım aslında, alıp, yapıp, paketleyip satıyorlar.

Penodat'ların birine sonu kalmış Arion Light Blended Tobacco koydum, iki gündür başka şey içmedim desem yeri. İlk içtiğimde bu keyfi vermemişti, yeniden değerlendireceğim bir tat oldu. Baymıyor.

TFA Turkish'i de bugün sipariş ettim @StapLes :). @KediBedri nin Win Churchill ide koydum siparişe bakalım :).

Umarım seveceğiniz bir aroma olur üstadım. :) Önerimde %3.5 ile demleyin demiştim hatırladığım kadarıyla. Siz onu dinlemeyin. :D Ben aromayı biraz bol severim. %2.5 ile %3 arası diyin siz ona. 2 buçuk 3 hafta demlensin, sonrasında yorumunuzu bekliyorum. ;)

Arkadaşlar baştan beri yazıldı mı bilmiyorum ama ;
Brand Mix The Black Pearl Tobaccoya bir şans verin, şekersiz tütün. BrandNo35 i de anlamak mümkün değil elinde süper bir aroma var ama likitini yapmıyor (ya da yapmış ama benim haberim yok).

En az sevdiğimi de yazayım:

En son halo freedom juice da denedikten sonra kesin olarak karar verdim fa burley, inw red burley ile fe french pipe ve freedom juice gibi ağırlıklı burley tabanlı tütünlüleri çok az seviyorum. Olmasa da olurmuş. İçlerinde en iyisi fa.

Geri