• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Ben genelde tütünde uzun yıllardır Flovar Expressin ürünlerini kullanıyorum cdd 2ml olarak gayette başarılı sevdiklerim şu şekilde
MLB
Real Cig
Desert ship
Benson
Ciggar diye gidiyor her ne kadar etrafa değişik koku bıraksada ağızda tatlı tat kalmaması beni mutlu ediyor :D

Lakatia çok yoğun , %5 oranında tüketiyorum ,
Kentucky %10 oranında tüketiyorum ,
Baharat hissetmiyorum ama benim için en şekersiz olan aromalar bunlar .
Kentucky yanık ve hafif kadife hissi veriyor bana ,
Lakatia ise daha yanık ve kadifesiz :)

Kimse FE- Desert Ship sevmiyor mu yahu ? Baharatlı tütün mis gibi içiriyor kendini %2 lik demlemeyle. Kokusu da fena değil. 2 aydan sonra hafif çikolatamsı bi tadı oluyor o yüzden 1.5 ay sonuna kadar kesin bitirilmeli ????

Cdd tabak no:4 ile yeni deneyimlere devam. Cdd espresso kahve ile yıldızım barışmadı. Umarım biraz daha zaman geçtikçe beklentimi karşılar.

yazan olmuştur belki ama, flavor express'ten french pipe, cigar, real cig, turkish; cdd'den no 2, no 4 ve no 8. başka aroma aratmıyor bunlar. bir ömür içilir :)

Benimkiler;
CdD No 1
CdD No 8
Black Note Oriental
Tribeca

En çok tükettiğim CdD No 1

CdD ve FE tipi aromaları seviyorum. % oranları düşük olduğu için hali hazırda tükettiğim Nbase'e karıştırarak kullanabiliyorum. Demleme süreleri de bir hayli az. 5 gün ile 1 hafta bekliyorum en fazla ama düzgünce karıştırdıktan sonra bile kullanılabiliyor özellikle No 1.
Oriental'i çok seviyorum ama günde likit tüketimim 2-3ml civarı. 4-5ml tankları tercih ediyorum ve 2 günlük kullanımım oluyor ama N.E.T aromalarla bu mümkün olmuyor maalesef. İlk gün sonunda pert oluyor coil ve pamuk.

Aroma olarak değil de likit olarak; güncel likitlerden hayat, rahvan, longend blend, tribeca, deepwood leaf biraz da tiryaki diyebilirim.

Geri