• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
1: Fe Cohiba
2:Fe 555+real cig karışımı. Ben ayri demleyip sonra karıştırıyorum.
3:İkisi de harika aromalar lakin cemen kokusu nedeniyle kullanamiyorum. Fe MLB CDD No1.
4:Arion Raven. Saf tutun yazmissiniz ama her eve lazim bir likit. Kahve+Tutun

Oradan 1 tane, buradan 1 tane, şuradan da 1 tane :)
Yine kargocular zengin olacak :)

Bu arada değişiklik arayanlara ve her tank tel temizleyip, pamuk değiştirenlere önerim, mom pops ry4+tb praze (veya blaze) öneririm. Ancak aroma oranı %17-20 gibi. Ve 3 ay üzeri demleme süresi.
Çok değişik bir likit oluyor.

Sürekli normal çay içen ve seven birisinin ilk bergamutlu çayını içmesi gibi.
Veya sürekli rakı bira içenin, ilk tekilasını içmesi gibi...
:)

inawera sunset virginia ( sade ve hafif bir tütün için ) demlenme oranı %2 en az 6 hafta
fe reel cig + fe 555 ( aromatik tadı biraz daha olsun dersen ) demlenme oranı %2 ( 1 e 1 ) en az 3 hafta
keyf parlament blue tabac ( daha aromatik bir tütün için ) demlenme oranı %5 en az 4 hafta
goofy juice ( saf tütünlerden sıkıldım işin içinde fındık fıstıkta olsun eğlencelik atıştırmalık sevenler için ) demlenme oranı %4 en az 3 hafta
candybeca ( hop orda dur işte baş ucu likitim olduğıu için ) demlenme oranı %5 en az 4 hafta

aroma oranları düşük olma sebebi benim çok aromayı sevmemem yanlış anlaşılma olmasın kendi tercih sebebim ???? ????

Mom and Pop hiç kullanmadım. Fazla deneyimim yok, fakat TFA, FA, SC (süper konsantre), vs., farklı diye biliyorum. TFA popüler diye hatırlıyorum, ve çok yönlü kullanıma açık olma ihtimali yüksek.
eyvallah hocam, çok popüler aroma diye sade olarak demleyip denemek istiyorum,sonra belki bişeylerle karıştırır mix yaparım.TFA'dan başlayayım o zaman

RY4 demlemek istiyorum ama birsürü marka var,TFA mom and pop,Flavour art vs. Aralarında çok fark oluyor mu?
Tfa Ry4 double tekil olarak sürekli demlerim.
%6 aroma, en az 2 ay demleme. Ne kadar çok demleme o kadar iyi.
Mom pop Ry4, Net içerikli. O yüzden farklı.
FE Ry4, tekil olarak beğenmedim ama güzel bir tütünü likit tabanı. Üzerine ne ilave etseniz gideri var.

TFA aldim ben de denemek icin ama bir suru likit demleyince ona sira gelmedi, @azash Ustadin onerisini gormem iyi oldu, simdiden karistirip tursu kurmus gibi iki ay unutayim o zaman :)
Üstadım ben 250ml ye 10 ml karıştırıp sallıyorum dolabın dibine.
5-6 ay sonra açıyorum.
Sevmediğim likitlerle falan karıştırıyorum. Her yola geliyor kerata.
Tabi damak tadı durumu hepimizin kendi özeli :)

hic tekil olarak RY4 demlemedim. 2-3 farkli hazir likit almistim ilk zamanlarda, tabi o donem yeni basliyorum ve vape shopa gidip "tutunlu likit var mi" diyince sadece bunu veriyorlar ve ben onu alip DL cekiyorum :)

demleyip atacagim dolaba, sonucta karamel ve tutun guzel olur :love:

Tfa Ry4 double tekil olarak sürekli demlerim.
%6 aroma, en az 2 ay demleme. Ne kadar çok demleme o kadar iyi.
Mom pop Ry4, Net içerikli. O yüzden farklı.
FE Ry4, tekil olarak beğenmedim ama güzel bir tütünü likit tabanı. Üzerine ne ilave etseniz gideri var.
tamamdır hocam %6 demleyeyim,2 ay sürmesi önemli değil ,şu anda 19 tane tütünlü likitim oldu demlediğim,o arada diğerlerini içerim. Mom and popta alayım bakalım. nasılmış.
hiç riske girme bulabilirsen soho demle
okudum hocam bunu da,en güzel aroması yazmışlar Flavourartın , mutlaka denerim,alınca sorarım buradan demleme süresi ve dozajını.

Rica ederim. Gelecek başka önerileri de dikkate alın yine de. Şunları da eklemiş olayım bahaneyle, işe yarar bir şeyler çıkabilir,
ilk video çok uzun 1bucuk saat o kadar Ingilizce dinleyince bende migren olur:)eğer dediklerini yanlış anlamadıysam 2. videodaki çocuk tfa ry4 ne iyi ne kötü standart demiş,ama kişisel tercih olarak tfa ry4 double ilk sıraya koymuş,ikinci de Flavour jungle RY4 demiş..ben bu ry4 double'da deneyeyim ,biraz daha pastane tarzı sanırım.birde arada inawera ry4 en tütünsü olanı dedi galiba

Hazır konusu açılmışken bir soru sorayım
Etil maltol ve sweetener beraber kullanılır mı dıy kit alıcam yarın geliyor şimdiden sorayım bir sorun olmaz değilmi 30 ml de 2 şer damla kullanıcam

Hazır konusu açılmışken bir soru sorayım
Etil maltol ve sweetener beraber kullanılır mı dıy kit alıcam yarın geliyor şimdiden sorayım bir sorun olmaz değilmi 30 ml de 2 şer damla kullanıcam
genelde diy kitlerde olur
siz içerisinde zaten olana koymayı düşünüyorsunuz
oldu ki aroma az gelirse demlendikten sonra çok az 2-3 damla etil mantol damlatılabilir
ama dediğim gibi efaktörsüz olabildiğince az aromaya alıştırın kendinizi
bunlar böbrek düşmanı

19 mayısta %20 oranla demlediğim tirbecayı 10. günde bi içmiştim , bu ne yav demiştim(gerçi bi tat alamayacağımı biliyordum),ama şimdi 30 gün oldu tankı doldurum amanın ,offfff süper olmuş,her daim çekmecece olması gereken likitlere aldım notumu.

Geri