• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
19 mayısta %20 oranla demlediğim tirbecayı 10. günde bi içmiştim , bu ne yav demiştim(gerçi bi tat alamayacağımı biliyordum),ama şimdi 30 gün oldu tankı doldurum amanın ,offfff süper olmuş,her daim çekmecece olması gereken likitlere aldım notumu.
2 ay olsun o zaman gör :)
%20 oranı görünce sizin aromada sanırım soho
normal tribecaya göre çok yüksek oran

2 ay olsun o zaman gör :)
%20 oranı görünce sizin aromada sanırım soho
normal tribecaya göre çok yüksek oran
evet hocam heralde 1 ay sonra dahada güzel olacak,zaten okuduğum yorumlarda at 2-3 ay bekle gibi şeyler yazıyordu ama kendimce bi strateji yapıp her 10-15 günde bir tank deneyip süreçler arasındaki farkı bireysel gözlemlemek istiyorum. şimdi demlediğim klon değil orijinal aromasıydı,klonlarıda güzelmiş sanırım ama sonra bakacağım onlara,hazır orijinal likitini de alıp aradaki farka bakacağım.
Soho listemde ,onu da alıp demleyeceğim kesin.

evet hocam heralde 1 ay sonra dahada güzel olacak,zaten okuduğum yorumlarda at 2-3 ay bekle gibi şeyler yazıyordu ama kendimce bi strateji yapıp her 10-15 günde bir tank deneyip süreçler arasındaki farkı bireysel gözlemlemek istiyorum. şimdi demlediğim klon değil orijinal aromasıydı,klonlarıda güzelmiş sanırım ama sonra bakacağım onlara,hazır orijinal likitini de alıp aradaki farka bakacağım.
Soho listemde ,onu da alıp demleyeceğim kesin.
senin orjinal aromaysa doğru onun oranı yüksekti
soho sendeki aromaya göre biraz daha lezzetsiz kalabilir
orjinal aroması baya iyi
ama ry4 tarzı sek içmektense soho çok daha lezzetli olur

senin orjinal aromaysa doğru onun oranı yüksekti
soho sendeki aromaya göre biraz daha lezzetsiz kalabilir
orjinal aroması baya iyi
ama ry4 tarzı sek içmektense soho çok daha lezzetli olur
%25 normalde onerilen ,benim boş sise 50ml 'di öyle boca ettim içine 20 oldu:)bence yeterli ama birde 25 yapıp bakmak lazım tabii.
Evet hocam dediğin gibi kimi daha yavan kalacak kimi daha lezzetli,mtl'de daha yolun başı olduğu için hepsini sek deneyip tatmak istiyorum ilk etapta,sonra fantazi dünyasına girip alayını karıştırıp mix yaparım:)

Bizlerin tariflerden ziyade rastgele, kafamıza göre yaptığımız karışımlarımızı yazabileceğimiz bir başlık lazım aslında. Yaz geç, dönerse muhabbet ne güzel şeklinde... Yabancı platformlarda bu şekilde oluşan güzel başlıklar var.

Bizlerin tariflerden ziyade rastgele, kafamıza göre yaptığımız karışımlarımızı yazabileceğimiz bir başlık lazım aslında. Yaz geç, dönerse muhabbet ne güzel şeklinde... Yabancı platformlarda bu şekilde oluşan güzel başlıklar var.
Geçenlerde denediğim karışımları yazmak için arandım ama bulamayınca reçeteler konusunda yazdım. Lazım gerçekten ve konu aç butonu elinizden öper bence @#ff0000 ???????? yakışır

Geçenlerde denediğim karışımları yazmak için arandım ama bulamayınca reçeteler konusunda yazdım. Lazım gerçekten ve konu aç butonu elinizden öper bence @#ff0000 ???????? yakışır
Farketmiştim o başlıkta ???? Laf lafı açar, güzel muhabbet çıkardı ama başlıktan kopulur demiştim???? Chemnovatic Lemon Cream Wafer aroması için başlık bulamayıp, tarif kısmına yazmıştım ben de????

Açalım bence öyle bir rastgele başlık. Denk geldikçe yazarız. Ben çok başlık açtım, sıra sizde:coffee:????

Farketmiştim o başlıkta ???? Laf lafı açar, güzel muhabbet çıkardı ama başlıktan kopulur demiştim???? Chemnovatic Lemon Cream Wafer aroması için başlık bulamayıp, tarif kısmına yazmıştım ben de????

Ben de güzel şekeri az limon aroması arıyordum var mı tavsiye? :)
Açalım bence öyle bir rastgele başlık. Denk geldikçe yazarız. Ben çok başlık açtım, sıra sizde:coffee:????

tütünlü likitlerde değişim yapınca tankı temizlemek lazım mı?sanki tanka kokusu çok siniyor bir önceki likitin ve müteakip farklı likitinde tadını etkiliyor.

tütünlü likitlerde değişim yapınca tankı temizlemek lazım mı?sanki tanka kokusu çok siniyor bir önceki likitin ve müteakip farklı likitinde tadını etkiliyor.
Birbirinden çok farklı likit kullanacaksam iyi bir temizlik yapıyorum, eğer tatlar aynı kulvarda ve yakınsa temizlemeden devam ediyorum.

Birbirinden çok farklı likit kullanacaksam iyi bir temizlik yapıyorum, eğer tatlar aynı kulvarda ve yakınsa temizlemeden devam ediyorum.
özellikle ballı tütünlü tarzı likitlerde çok fena siniyor koku sanki,geçen hafta bir kere temizlik yaptım dezenfektanla ama birisi contaları gevşetir yazmıştı,sık yapmaya çekiniyorum.Hergün farklı likit deneyince bu problem başgösterdi ama ileride en azından 3-5 gün aynı likitten devam edeyim bari,haftada birde temizlik yaparım.

İşte bu noktada ???? zehirlenme başlıyor ????

Bir süre sonra bu iş zor gelip bir ato daha, sonra bir ato daha diye devam ediyor süreç ????

Ben dezenfektan kullanmıyorum, ılık suda tüm parçaları yıkayıp sonra el yakacak kadar sıcak suya atıp 5-10 dk bekleyip sonra bir sudan daha geçirip kullanıyorum. eğer çok yoğun koku bırakan bir likitten geçeceksem bekleme suyuna sirke koyuyorum. Sonra yine iyice durulayıp kullanıyorum.

RY4leri aldım,tfa double ry4,mom and pop ry4,flavour express ry4,flavour art ry4, çok övdünüz diye dayanamadım arayada Soho kaynattım:)Ama bunların kullanım aralıkları çok büyük,@azash kompetanı diye %6 Tfa ry4 double yapıcam 2 ay atıcam çekmeceye,@KeaSH07 Soho oranı ve demleme süresini de senden bekliyorum.Diğerleriyle ilgili tavsiyede bulunan olursa sevinirim.Şimdi bunları tek tek tekil kullanacağım ,yaz sonu hüplettikten sonra karışımlara başlarım diye planladım;

WhatsApp Image 2020-06-29 at 19.29.40.jpeg

RY4leri aldım,tfa double ry4,mom and pop ry4,flavour express ry4,flavour art ry4, çok övdünüz diye dayanamadım arayada Soho kaynattım:)Ama bunların kullanım aralıkları çok büyük,@azash kompetanı diye %6 Tfa ry4 double yapıcam 2 ay atıcam çekmeceye,@KeaSH07 Soho oranı ve demleme süresini de senden bekliyorum.Diğerleriyle ilgili tavsiyede bulunan olursa sevinirim.Şimdi bunları tek tek tekil kullanacağım ,yaz sonu hüplettikten sonra karışımlara başlarım diye planladım;

Ekli dosyayı görüntüle 36190
nereden aldınız hocam
orjinal şişede olsa oran gayet az ama aldığınız yere göre bir oran öngöreceğim
tahminim %5-6 kurtarır

İşte bu noktada ???? zehirlenme başlıyor ????

Bir süre sonra bu iş zor gelip bir ato daha, sonra bir ato daha diye devam ediyor süreç ????

Ben dezenfektan kullanmıyorum, ılık suda tüm parçaları yıkayıp sonra el yakacak kadar sıcak suya atıp 5-10 dk bekleyip sonra bir sudan daha geçirip kullanıyorum. eğer çok yoğun koku bırakan bir likitten geçeceksem bekleme suyuna sirke koyuyorum. Sonra yine iyice durulayıp kullanıyorum.
bira yapımında kullanılan pwd isimli temizleyici vbleri atomizer ve tank içinde kalan koku ve kalıntıları çok iyi temizliyor

Geri