• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Mom pop %20 oran.
Fe %2 bilemedin 3
okdir,mom and pop 20 ,fe 3 yapayım ,bayarsa seyreltirim
soho nun ve fe ry4 ün demlenmişi var. hazır. cumartesi yanımda getiricem. tavsiye yok bizzat tadım var :)
ben şimdi sek yapıcam tek tek,o zaman karışım içinde kenara ayırayım biraz,ctesi ola hayrola:)geç kalırım fln istanbul trafiği,verme kimseye abi ben gelene kadar:)

Üstad hiç yıkılmasın hayaller.
Zaten ağzınız hakiki yanmış tütün tadı gelmesin.
Bu şekline alışın. Ki sigarayı özlemeyi en kısa sürede unutun.
Yeni normal bu olsun.
Ayrıca NET içerenler, tütün içerikli. Ama onlar da buharlayınca sigara gibi olmuyor.
Olmasın da...
Black Note Quarted hariç. O zaten her şekliyle küllük tadında... Pis şey :)

Benim icin bu da tutun degil, sadece yanik lastik :)
Ayrica suru sepet tutun dedim biri bile atesli gibi degil, dedigin gibi varsin olmasin zaten cok pis sey atesli. tuuu ka_ka o :sick:
Lastik kokusu 1 ay sonra geçiyor hocam, bende 19 mayısta demlenmiş bi dünya net tütün var,ctesi çantaya koyup alayını götürcem kodamanlara:)3 tanede sürpriz italyadan kimsenin bilmediği badem fındık ceviz doğal aromalar sürprizim olacak, içtim birer tank ben çok anlamıyorum ama bi değişikler, belki farklı yorumları olursa anlatırlar.

Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Hocam ne uğraşıyorsun ki, İlke Kimya, Chem (istediğin vg/pg oranı+nikotin), üstüne Black Note Latakia+hangisinden istersen Burley olur, Cuban olur, Turkish olur... %10 aroma ve aromanın yarısı Latakia olacak şekilde çalkala, 10 gün sonra doldur gitsin :D O yanık tütsülü odunsu lezzet bir vursun, şekersiz acı tat bir gelsin. Marka marka gezmenize gerek yok, tütün candır :)

Geri