• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Arion spicy tobacco farklı bir tütün tadı isteyen herkese öneririm.
Bunun incelemesini yapan ekibin icindeyim
Bu mix icin benim on plana cikan yorumum şudur
“Biz de ki alışılagelmiş tutun aliskanliginin ötesinde ve bunu unutup degerlendirildigi vakit kiymetli bir mix oldugu bariz ortaya çıkacaktır “
Ben cok beğendim ve farkli bir soluk getirdikleri için de tebrik ediyorum.

“Biz de ki alışılagelmiş tutun aliskanliginin ötesinde ve bunu unutup degerlendirildigi vakit kiymetli bir mix oldugu bariz ortaya çıkacaktır “
Yapmayın gözünüzü seveyim, ????aroin'dan 16 diy kit almışım, bunu almamışım övmeyin arkadaş yoksa gidip alıyoruz????

Bir ara okumuştum genelde tütünlü likitleri beğenilmiş,peki hocam saf tütün aroması olarak hangisini alayım ?Yoksa hepsi karışık tatlar mı?

Acı biber severim.
Küçüklüğümde anne ve babam ağzıma sürerek alıştırmışlardı. O derece itaatkar ve gelecek vaat eden bir evlattım.
Ama hanım daha fazla sever.
Atom yaparken bol bol kullanır. :)
rakıda da iyi gider acı :)
tabi konumuzla çok alakası olmasa da
Ben tütün gurubunda çok tatlı içemiyorum
net tütün bayadır kullanmadım
@qersnc hocam erişmesi kolay güzel net tütün önerin var mı aroma oranı da az olsa güzel olur
Bu ara hocam maşallahın var ufak tedarikcilerde sendeki stok yoktur aroma olarak :)

rakıda da iyi gider acı :)
tabi konumuzla çok alakası olmasa da
Ben tütün gurubunda çok tatlı içemiyorum
net tütün bayadır kullanmadım
@qersnc hocam erişmesi kolay güzel net tütün önerin var mı aroma oranı da az olsa güzel olur
Bu ara hocam maşallahın var ufak tedarikcilerde sendeki stok yoktur aroma olarak :)
Bilmem severmisin bir kaç cdd aroma var bende. Yollarız ayıpsın dostum

Eyvallah hocam saol
sen son gunlerde baya deneme yaptın tekil aromalardan
Bunlardan bir öneri sormuştum aslında
cdd falan değilde direk net aromala tarzı
Benim en son denediğim. Cdd 30 ve cdd 14 olanları beğendim.
Black note'nin cavandish ve kentucky olanları beğendim.
Aslında çok deneme imkanım olmadı. Meğer ben aroma koleksiyonu yapıyormuşum ya öyle duruyorlar????

Ne farkı var, ikisini de bilmiyon ????

Nasıl aroma seçilir, sepet doldurulur ve gelince de koliye nasıl atılır konusunda üstüne yok ama ????????????
Ben not almadığım için, önemsemediğim için kafama göre oranlar belirliyorum abicim. Hangi tadı ön planda hangi tadı arka planda istiyorsam ona göre yapıyorum. Belli bir standardım yok. Ve not alma alışkanlığım yok. Hem likit yap hem not al, başka? ????

Son düzenleme:
Geri