• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Hocam koleksiyonu bozmak istemem
Tecrübe edilmiş bir bilgi varsa bilgiyi alayayım:)
Aşkında latakia tarzı safkan tütün tarzı denemek istiyorum
Cdd yi ben çoğunu denedim ilk çıktıklarında 50 ml dibinde 2 ml satışları vardı set olarak.
Eskiden her buldugumu alıyordum :)
Yok valla üstadım. Ben sizin yanınızda acemiyim. Ben öyle çok ince detaylara girmiyorum inan.

Hocam koleksiyonu bozmak istemem
Tecrübe edilmiş bir bilgi varsa bilgiyi alayayım:)
Aşkında latakia tarzı safkan tütün tarzı denemek istiyorum
Cdd yi ben çoğunu denedim ilk çıktıklarında 50 ml dibinde 2 ml satışları vardı set olarak.
Eskiden her buldugumu alıyordum :)
black netlerin hepsini demledim 19 mayıs/2 haziran tarihli 10.8mg ,20ml yollarım alayından,ama menfaat dünyası yapacak birşey yok :) gelirim oralara yaylaya çıkarırsın,senin de başka evyapların vardır anason aromalı onları deneriz:)

Yapmayın gözünüzü seveyim, ????aroin'dan 16 diy kit almışım, bunu almamışım övmeyin arkadaş yoksa gidip alıyoruz????
Bir ara okumuştum genelde tütünlü likitleri beğenilmiş,peki hocam saf tütün aroması olarak hangisini alayım ?Yoksa hepsi karışık tatlar mı?
@qersnc abi bi dur allasen bi dur artikin her yorumu da gormeyiver ????
@pablo hocam
Deepwood leaf ve gold blend sizin isteginize uygun bu ikisi var sadece

Her limanda bir sevgili, pardon bir buhardaş ????
Birmingham fuarına beraber gideriz bigün belli olmaz,yanlış anlaşılmasın:)
Anason aromali evyap her zaman mevcut , beklerim :)
yaz o zaman abi adresi özelden,belki de elden getiririm sıcakta bozulmasın:)16sına kadar boşum
@qersnc abi bi dur allasen bi dur artikin her yorumu da gormeyiver ????
@pablo hocam
Deepwood leaf ve gold blend sizin isteginize uygun bu ikisi var sadece
tamamdır üstat eyvallah, aldım notuma ikisini,hakikaten denemek istediğim firmaydı,nokta atışı olur inşallah.

@comandante likitleri bugünkü durağımız Soho ???? Teşekkürler abi çok beğendim eline sağlık ,2 sorum var;
1- Aromayı kullanım dozajın kaçtı ,hatırlıyormusun?
2-kullandığın nbase mi 12mg yoksa nihai likit mi 12 mg?

WhatsApp Image 2020-07-11 at 21.11.07.jpeg

evet beğendim ,bende 12mg ile demledim geçen hafta ama dozajı 10 yapmıştım,madem bu 2.5% gayet yeterli ,ama tabii 9 ay olmuş bal olmuş.Bence %10 buna çok çok fazla olur ,seyreltmem lazım.
aromayı nerden aldın . ilkeden aldım bunu. diğerlerinden aldıklarımı pek sevmedim. hem demleme oranınıda yüksek gösteriyorlar.
bunun açıklamasında %2-5 yazıyor. ben alt orandan az fazla yaptım

aromayı nerden aldın . ilkeden aldım bunu. diğerlerinden aldıklarımı pek sevmedim. hem demleme oranınıda yüksek gösteriyorlar.
bunun açıklamasında %2-5 yazıyor. ben alt orandan az fazla yaptım
bende aynı yerden aldım.Ama bu konu içinde arkadaşlara sormuştum %5-10 arası tavsiyelerdi,bende seyreltirim sonra diye 10 yaptım ama 2.5% 'de gayet iyiymiş,Belki %5 bile fazla gelebilir.Allahtan @azash 'a uymadım,20 dedi ,kör edecekti:)

Edit: @comandante abi bu sohoyla parliament arasında ne fark var?bana çok yakın geldi

Son düzenleme:
Geri