• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Valla artık kesinlikle güvenemem keyf e. Parlement blue yuda ordan alıyorduk, ona bile güvenim bitti. İçeriğini bilen biri varsa paylaşsında bari kendimiz yapalım demleyelim.
Yaw insanların güvenlerini kazanıp 2 kuruş uğruna nasıl böyle şeyler yapabiliyorlar anlamış değilim üstad..

Valla hocam ben de aynı durumdayım. Başlıkta da belirttiğim gibi tek aromam oydu ve zaten onlardan da aldığım son parti hiç tatmin etmedi. @azash hocamla da bu konuyu konuşmuştuk. Aromanın içeriğinin değiştiğine eminim ama kanıtlayamam benim sevdiğim ve o ekşimsi tad neredeyse yok olmuş durumda. Çok sevdiğim aroma benim için sıradan oldu ve stoğumu bitirmeye çalışıyorum :(
Bilebileceğini düşündüğüm birne sordum ama cevap alamadım bilen yeşillendirsin :rolleyes: nedür bunun içeriği

Valla hocam ben de aynı durumdayım. Başlıkta da belirttiğim gibi tek aromam oydu ve zaten onlardan da aldığım son parti hiç tatmin etmedi. @azash hocamla da bu konuyu konuşmuştuk. Aromanın içeriğinin değiştiğine eminim ama kanıtlayamam benim sevdiğim ve o ekşimsi tad neredeyse yok olmuş durumda. Çok sevdiğim aroma benim için sıradan oldu ve stoğumu bitirmeye çalışıyorum :(
Bilebileceğini düşündüğüm birne sordum ama cevap alamadım bilen yeşillendirsin :rolleyes: nedür bunun içeriği
Parlament için ana aromanın fe 555 (veya emsali) olma ihtimali yüksek ... Keza İlke nin blue sky ı da kesinlikle cohiba dan yapılma. İkincil aromalarda bana göre yine fe golden leaf tobacco diye düşünüyorum.

Boyle bir tarife rastladim ama bir anlam ifade etmiyor olabilir, hic denemedim

Parliament aroma offers a subtle tobacco flavor with a hint of hazelnut, a hint of coffee but not in your face.

Hee o :) denemedim ama tarif guzel gorunuyor. tabi taban tutun hangisi secilmeli ? orasi sikintili. Kahveli likitler denemistim ilk donemlerimde ama adv kullanamadim agir geldi. sonrasinda da hic yer vermedim.
Aaa şimdi farkettim, “tarif” kısmı şimdi dank etti????‍♂️ SC aroması diye atlamışım sığır gibi ????????

Son düzenleme:
Aaa şimdi farkettim, “tarif” kısmı şimdi dank etti????‍♂️ SC aroması diye atlamışım sığır gibi????????
Yok onun icin demedim. dogru anladin aslinda. ben parliament hic kullanmadim tadini bilmiyorum. bakinirken bu sekilde betimlendigi icin kullananlara atfen tarif cikarmi diye paylastim. tarif dedigim o aslinda :) yoksa SC nin aromasinin aciklamasi bu.

Fe555 baz tütünü. Bununla oynatarak benzer bir şey çıkarırsınız.
FE 555 kalmadi elimde, burada da bulamiyorum. benzeri ve hatta bence daha lezzetlisi big juice deluxe tobacco kullaniyorum memnuniyetle. ama likit tek basina zaten lezzetli ve baskin. bir sonraki demlemeye findik ve uygun bir kahve bulup koyarim ama orada kullanilan parliament tadini bilmiyorum ki :)

FE 555 kalmadi elimde, burada da bulamiyorum. benzeri ve hatta bence daha lezzetlisi big juice deluxe tobacco kullaniyorum memnuniyetle. ama likit tek basina zaten lezzetli ve baskin. bir sonraki demlemeye findik ve uygun bir kahve bulup koyarim ama orada kullanilan parliament tadini bilmiyorum ki :)
Parliement içinde fındık ve kahve olduğundan şüpheliyim.
Turşu bidonu aroması olması muhtemel olduğu için orijinaline sadık kalmayın. CDD de benzer bir aromaya sahip no4 veya 8 olabilir.
Eğer kahveli tütün karışımı istiyorsanız 555 gibi ekşi bir tütün tadı yerine odunsu bir tütün tadı tercih edin. Yine fe mlb olabilir. Fe kullanmak zorunda da değilsiniz.

Kahveli güzel aromalar var aslında , mom n pop pops coffee var çok az sentetik tadı var ama nefes verirken kahveyi güzel hissettiriyor.

Fındık için de yine odunsu flavorart nut mix ve hazelnut öneririm. Hazelnut özellikle odunsu bir fındık tadı (kabuk kokusu ile) elde etmek için güzel.

Aromalarin karışıma ne tat vereceğini az çok kestirip kendi karışımınızı yapınca başkasının likiti size yavan gelecek.

Geri