• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Aromalarin karışıma ne tat vereceğini az çok kestirip kendi karışımınızı yapınca başkasının likiti size yavan gelecek.
Bu cok cok dogru. damak keyif aldigi lezzetleri ararken denemek adina hazir aldigim cogu likiti zaten damagima uygun hale getirip kullaniyorum. severek kullandigim mix aromalar haricinde kendi sallamasyon karisimlarim da var. bi kahve olayina giriseyim ben ufaktan (y)

Benim adv tütün recetemi deneyen @Obenik ve @Turk parliament blue ya çok benzediğini söylemişti.

Taban olarak %4 Inw flue cured tobacco min 45 gün demlendikten sonra
%2 fe Realcig
%1 fe 555
%1 fe mlb
Not: Base olarak Wilmar vg+basf PG 3 ay meşe ficida bekliyor, chem nik şişeleme sırasında ilave ediliyor.
Afiyet olsun.

@Nacruno hocam, sağolasın, hiç gözüme çarpmamış şimdiye kadar sky aromaları.
İlke kimyadan daha dün cohiba, dunhill, realcig ve heisenberg almıştım birdahaki siparişe eklemek lazım.

Bu arada bu sky aromaları yeni mi yoksa önceden varmıydı ?
Amazonu da güzel dlde. Lemon tartın orijinal aromasindan daha keyifle tüketiyorum (%1 vape wizard ekliyorum)
Bir de Pops coffeeye benzer bir kahve aromaları var sütlü filtre kahve gibi tadı az şekerli. Gerisi vasat. İçilmez derecede değil ama benim demledigime değecek kalitede değil ortaya çıkan tatlar.

Amazonu da güzel dlde. Lemon tartın orijinal aromasindan daha keyifle tüketiyorum (%1 vape wizard ekliyorum)
Bir de Pops coffeeye benzer bir kahve aromaları var sütlü filtre kahve gibi tadı az şekerli. Gerisi vasat. İçilmez derecede değil ama benim demledigime değecek kalitede değil ortaya çıkan tatlar.
İlk başta bende hastası olmuştum amazon un ama sonra beni çok baydı, hatta 300ml 9mg yapmıştım hala 100 ml i duruyor atmayada kıyamıyorum ( 5 aylık ) isteyen olursa bir öm kadar uzaktayım...15950153782595121325369289001183.jpg

Geri