• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
@Nacruno hocam, sağolasın, hiç gözüme çarpmamış şimdiye kadar sky aromaları.
İlke kimyadan daha dün cohiba, dunhill, realcig ve heisenberg almıştım birdahaki siparişe eklemek lazım.

Bu arada bu sky aromaları yeni mi yoksa önceden varmıydı ?
Vardı üstad gözden kaçırmışın sen yahu :)
Blue tobacco = parliament
Amazon eşittir diyemicem ama güzel bir lemon tart klonu. Aman uzun demleme. 2-3 hafta yetti. Yapıştır gitsin(lemon tart için). Parliament yada blue tobacco. Bir ay yetti tamam yapıştır gitsin. Aroma şişesini kokla sonra gel sevinci beraber yaşayalım. 30ml son parliament şişemi açtım biraz hüzünlüyüm ağustos 2019da demlemiştim :D her evresi güzel bu aromanın , ama yolda 150ml demleniyor geliyor. Parliament giderse benim işim zor. Ben hergün içiyorum 3-4ml banko. Hiç olmadı cdd no8. Bugün biraz cdd mango demledim parliament e karıştırıyorum. Yaz aylarında güzel oluyo. Cohiba çakma parliament bence. 100ml bitirdim ama almadım bir daha. Dunhill ve türevi mayhoş tütünler bana pek gelmedi üstadım. Düz tütün olsun bizim olsun. Reak cig güzeldir. Heisenberg konusu karışık şimdi burda şey etmeyelim :) diğer mahallede konuşuldu yeteri kadar :)

Amazonu da güzel dlde. Lemon tartın orijinal aromasindan daha keyifle tüketiyorum (%1 vape wizard ekliyorum)
Bir de Pops coffeeye benzer bir kahve aromaları var sütlü filtre kahve gibi tadı az şekerli. Gerisi vasat. İçilmez derecede değil ama benim demledigime değecek kalitede değil ortaya çıkan tatlar.
Kahveli mi ? Ne ola ki ?

-primus
-leo
-caramel macchiato
-cdd cappucino
-pops coffee(sevemedim bir türlü)

Kahveli mi ? Ne ola ki ?

-primus
-leo
-caramel macchiato
-cdd cappucino
-pops coffee(sevemedim bir türlü)
Sanırım sadece coffee yazıyordu.
Pops coffee içindeki sentetik tat olmasa çok güzel bir kahve tadı var nefes verirken hissedilen. Bazı atomizerler o sentetik tadı kesiyor (nduro mtlde, dvarw dl DL içimde).
Arionun kahvelileri güzel dediler üçünü de aldım. Filtre kahve benzeri bir aroması var, içerik adıyla tam uygun. Pops coffeedeki sentetik koku yok ama tat gayet temiz ve benzer.
Diğer iki kahve aroması kahveden ziyade tatlı aroması gibi :)
Mom n popun chocamochachowu da güzel değil. Adı kadar uzun bir tat listesi yok. Pops coffe üzerine marshmellow ve süt krema falan atmışlar olmamış.

Kahveli likitte aradığımı tam olarak bulamadım ama Pops coffee ve arionun filtre kahvesi stabil .
Diy kit coffee de bunlar yokken alabileceğim çok kompleks olmayan ama bu hiç kahveye benzemiyor da dedirtmeyen aroma. Açıklamasında Pops coffeeden üretildi yazıyor

Bu arada Pops coffeedeki sentetik koku belki ilkeye gelen batch ile alakalıdır. Yabancılarda da beğenmeyen gördüm ama sentetik kokudan yapıştırıcı benzeri bir kokudan bahseden görmedim. Ben bir ara yazıp sorayım yeni batch geldiyse örnek isteyeyim

Son düzenleme:
Sanırım sadece coffee yazıyordu.
Pops coffee içindeki sentetik tat olmasa çok güzel bir kahve tadı var nefes verirken hissedilen. Bazı atomizerler o sentetik tadı kesiyor (nduro mtlde, dvarw dl DL içimde).
Arionun kahvelileri güzel dediler üçünü de aldım. Filtre kahve benzeri bir aroması var, içerik adıyla tam uygun. Pops coffeedeki sentetik koku yok ama tat gayet temiz ve benzer.
Diğer iki kahve aroması kahveden ziyade tatlı aroması gibi :)
Mom n popun chocamochachowu da güzel değil. Adı kadar uzun bir tat listesi yok. Pops coffe üzerine marshmellow ve süt krema falan atmışlar olmamış.

Kahveli likitte aradığımı tam olarak bulamadım ama Pops coffee ve arionun filtre kahvesi stabil .
Diy kit coffee de bunlar yokken alabileceğim çok kompleks olmayan ama bu hiç kahveye benzemiyor da dedirtmeyen aroma. Açıklamasında Pops coffeeden üretildi yazıyor

Bu arada Pops coffeedeki sentetik koku belki ilkeye gelen batch ile alakalıdır. Yabancılarda da beğenmeyen gördüm ama sentetik kokudan yapıştırıcı benzeri bir kokudan bahseden görmedim. Ben bir ara yazıp sorayım yeni batch geldiyse örnek isteyeyim
Üstadım,flovur art exprrsso,saf katıksız kahve tadı,deneyin derim...

İlk başta bende hastası olmuştum amazon un ama sonra beni çok baydı, hatta 300ml 9mg yapmıştım hala 100 ml i duruyor atmayada kıyamıyorum ( 5 aylık ) isteyen olursa bir öm kadar uzaktayım...Ekli dosyayı görüntüle 39268
Üstad ben onun 8 aylık olanını buldum dolapta. renk aynı şekilde. 12mg. İçimi çok çok keyifli. Ben DL de değil de MTL de daha çok keyif alıyorum. Tütün dışında içebildiğim tek likit.
Ama demlendikten sonra ki 1-2 aylık periyotta da çok farklı bir içimi vardı.

ilk önce Nokomis içtim bügün yarım tank,maxx blend tadına ne deniyor bilmiyorum ama çok yoğun hissettim,12 mg olmasına karşın bi tık nik hafif geldi sanki 9-10 gibi,yumuşaktı,yanlış anlaşılmasın ben niyeyse pek sevemedim bu maxx blend tadını genel olarak her likitte,paranormal street go 'da aynı tarzdaydı,bunun üstünüde @comandante likitlerinden 7 leaves doldurdum o da maxx blend tadında(pamuk değiştim ama tankı dezenfekte etmedim) ama çok daha hafif geliyor o tat arada bir iki tat daha var ama en son Cin Ali okuduğum için kelimelerle tarif edemiyorum:)Şunu anladım ki bu tadın beğeneni çok ki reçetelerde kullanılmış,belki ileride beğenirim o yüzden vermiycem kimseye,çökmeyin, dursun çekmecemde:)

WhatsApp Image 2020-07-24 at 20.39.00.jpeg

ilk önce Nokomis içtim bügün yarım tank,maxx blend tadına ne deniyor bilmiyorum ama çok yoğun hissettim,12 mg olmasına karşın bi tık nik hafif geldi sanki 9-10 gibi,yumuşaktı,yanlış anlaşılmasın ben niyeyse pek sevemedim bu maxx blend tadını genel olarak her likitte,paranormal street go 'da aynı tarzdaydı,bunun üstünüde @comandante likitlerinden 7 leaves doldurdum o da maxx blend tadında(pamuk değiştim ama tankı dezenfekte etmedim) ama çok daha hafif geliyor o tat arada bir iki tat daha var ama en son Cin Ali okuduğum için kelimelerle tarif edemiyorum:)Şunu anladım ki bu tadın beğeneni çok ki reçetelerde kullanılmış,belki ileride beğenirim o yüzden vermiycem kimseye,çökmeyin, dursun çekmecemde:)

Ekli dosyayı görüntüle 40834
Black note öncesi bilinen en yaygın tütün aroması tadı. Kıraathane tütün kolonyası kokusu gibi bir şey. CDD ve FE çoğu tütün aromasinda bu tat ve benzerlerini kullanıyor. Ben seviyorum, pamuk yerine hiç kirlenmeyen bir sistem olsa lataika içerdim sadece ama

Bu arada cdd ve fe aromalardan yahut benzer tütün tatlarından likit denerken araya çilekli bir likit veya mentollü bir likit koymak tatları resetliyor.
Yoksa bütün tütünlu likitler aynı mı hissi uyanıyor insanda
Valla ben teklif etmiştim benim çilekli likiti götürmedin :P
Reçetesi

Black note öncesi bilinen en yaygın tütün aroması tadı. Kıraathane tütün kolonyası kokusu gibi bir şey. CDD ve FE çoğu tütün aromasinda bu tat ve benzerlerini kullanıyor. Ben seviyorum, pamuk yerine hiç kirlenmeyen bir sistem olsa lataika içerdim sadece ama

Bu arada cdd ve fe aromalardan yahut benzer tütün tatlarından likit denerken araya çilekli bir likit veya mentollü bir likit koymak tatları resetliyor.
Valla ben teklif etmiştim benim çilekli likiti götürmedin :p
Reçetesi

Cdd ve fe daha denemedim sadece cdd çemen kokanı ve fe 555 radarimda.2 temmuzda demledigim ry4leride haftaya belki ufaktan denemeye baslarim,en merak ettigim ry4 aslinda.dedigin gibi arada mentol cilek dl'de olsa degisiklik sart.o cilegin bu kadar zahmetli hazilandigini bileydim alırdım:)

Cdd ve fe daha denemedim sadece cdd çemen kokanı ve fe 555 radarimda.2 temmuzda demledigim ry4leride haftaya belki ufaktan denemeye baslarim,en merak ettigim ry4 aslinda.dedigin gibi arada mentol cilek dl'de olsa degisiklik sart.o cilegin bu kadar zahmetli hazilandigini bileydim alırdım:)
Cdd no 1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam cdd 4 kullandım en son bende 23 şubattan beri kenarda duruyor 50-60ml. Sanırım ben tutun sevmiyorum artık :D kahrolsun cdd ???? isteyen varsa göndereyim kargoyu öderse :D bu arada 98 nbase 2 cdd kullanmıştım :D

Valla ben teklif etmiştim benim çilekli likiti götürmedin :p
Reçetesi

lataika hakkında ne dersiniz hocam
malum biraz pahalı bir aroma 10 mlsi 70 liranın üzerindeydi yanılmıyorsam
aroma hissiyatı ve pamukla ilişkisi nasıl

birde Flavur Art markasının lataika sı var onu deneyen oldu mu ?

İstanbul'a dönünce ayarlarız yine :) 555 de var bende biraz sanırım. En son elimdeki tüm fe ve cdd mixlerini dağıtmıştım çok sıkıldığım için :P

lataika hakkında ne dersiniz hocam
malum biraz pahalı bir aroma 10 mlsi 70 liranın üzerindeydi yanılmıyorsam
aroma hissiyatı ve pamukla ilişkisi nasıl

birde Flavur Art markasının lataika sı var onu deneyen oldu mu ?
Bence tüm blacknote aromalari ya sev ya terk et tarzında. Pamuğa iyi davranını görmedim. Perique vardı @pablo dan gelen, o bir nebze temiz ama hayatımda içtiğim en kotu tutunlu likit adayı:P
Flavor art ise öte yandan bizim bildiğimiz sentetik esigara tütün tadında ve baharat grubunda çok iyiler. Ama black note latakia ile alakası yok. Latakia tütünü tütsülenmiş bir tada sahip yoğun bir içim sunar. Fa latakia ise hafif baharatlı bir Virginia tütün kolonyası gibi. Seveni vardir mutlaka ama bana hitap etmedi. Ben fanin daha kuru daha baharatlı aromalarini seviyorum.

BN aromalarının pamukla ilişkisi çok üst seviyede. 2ml bile tüketmeden kömür oluyor genelde. :)
Abi bencede full dolu tank 4ml de pamuk yetmiyor ,2mlde degismek farz gibi.
İstanbul'a dönünce ayarlarız yine :) 555 de var bende biraz sanırım. En son elimdeki tüm fe ve cdd mixlerini dağıtmıştım çok sıkıldığım için :p
555 kafi olur hocam,digerlerinde gozum yok zaten.
Bence tüm blacknote aromalari ya sev ya terk et tarzında. Pamuğa iyi davranını görmedim. Perique vardı @pablo dan gelen, o bir nebze temiz ama hayatımda içtiğim en kotu tutunlu likit adayı:p
Flavor art ise öte yandan bizim bildiğimiz sentetik esigara tütün tadında ve baharat grubunda çok iyiler. Ama black note latakia ile alakası yok. Latakia tütünü tütsülenmiş bir tada sahip yoğun bir içim sunar. Fa latakia ise hafif baharatlı bir Virginia tütün kolonyası gibi. Seveni vardir mutlaka ama bana hitap etmedi. Ben fanin daha kuru daha baharatlı aromalarini seviyorum.
Zaten o yuzden verdim perique'yi,kıyamadim digerlerine,bide anlamion bu islerden acemi dersiniz,bak gurme olmusum işte:)

Bence tüm blacknote aromalari ya sev ya terk et tarzında. Pamuğa iyi davranını görmedim. Perique vardı @pablo dan gelen, o bir nebze temiz ama hayatımda içtiğim en kotu tutunlu likit adayı:p
Flavurartın cogu aromasını denedim
iyi receteler yokken fa nın ry4 ve max blend aromaları hiç eksik olmazdı
ama bu fa nın latakia aromasını hiç denememiştim
vampire vapenin tütünlülerini bile denemiştim zamanında cowboy blend falan ama unuttum gitti çoğunu
bilgiler için tesekkürler hocam
deneyeyim orjinal latakiayı
sanırım rdalık olacak
pamuğu takip edip kötüleştikçe pamuğu değiştireceğim

Son düzenleme:
Geri