Sanırım sadece coffee yazıyordu.
Pops coffee içindeki sentetik tat olmasa çok güzel bir kahve tadı var nefes verirken hissedilen. Bazı atomizerler o sentetik tadı kesiyor (nduro mtlde, dvarw dl DL içimde).
Arionun kahvelileri güzel dediler üçünü de aldım. Filtre kahve benzeri bir aroması var, içerik adıyla tam uygun. Pops coffeedeki sentetik koku yok ama tat gayet temiz ve benzer.
Diğer iki kahve aroması kahveden ziyade tatlı aroması gibi
Mom n popun chocamochachowu da güzel değil. Adı kadar uzun bir tat listesi yok. Pops coffe üzerine marshmellow ve süt krema falan atmışlar olmamış.
Kahveli likitte aradığımı tam olarak bulamadım ama Pops coffee ve arionun filtre kahvesi stabil .
Diy kit coffee de bunlar yokken alabileceğim çok kompleks olmayan ama bu hiç kahveye benzemiyor da dedirtmeyen aroma. Açıklamasında Pops coffeeden üretildi yazıyor
Bu arada Pops coffeedeki sentetik koku belki ilkeye gelen batch ile alakalıdır. Yabancılarda da beğenmeyen gördüm ama sentetik kokudan yapıştırıcı benzeri bir kokudan bahseden görmedim. Ben bir ara yazıp sorayım yeni batch geldiyse örnek isteyeyim