• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Vardı üstad gözden kaçırmışın sen yahu :)
Blue tobacco = parliament
Amazon eşittir diyemicem ama güzel bir lemon tart klonu. Aman uzun demleme. 2-3 hafta yetti. Yapıştır gitsin(lemon tart için). Parliament yada blue tobacco. Bir ay yetti tamam yapıştır gitsin. Aroma şişesini kokla sonra gel sevinci beraber yaşayalım. 30ml son parliament şişemi açtım biraz hüzünlüyüm ağustos 2019da demlemiştim :D her evresi güzel bu aromanın , ama yolda 150ml demleniyor geliyor. Parliament giderse benim işim zor. Ben hergün içiyorum 3-4ml banko. Hiç olmadı cdd no8. Bugün biraz cdd mango demledim parliament e karıştırıyorum. Yaz aylarında güzel oluyo. Cohiba çakma parliament bence. 100ml bitirdim ama almadım bir daha. Dunhill ve türevi mayhoş tütünler bana pek gelmedi üstadım. Düz tütün olsun bizim olsun. Reak cig güzeldir. Heisenberg konusu karışık şimdi burda şey etmeyelim :) diğer mahallede konuşuldu yeteri kadar :)

Damak tadımız tamamen aynı hocam. Ben amazona güzel bir limon bulmaya çalışıyorum. Bayağ araştırıp fa cold pressed lime aldım ve tamamen hayal kırıklığı 60 ml likit çöp :) İllaki o tadı tutturacağım buraya yazarım o zaman amazon tam coşacak :))

Damak tadımız tamamen aynı hocam. Ben amazona güzel bir limon bulmaya çalışıyorum. Bayağ araştırıp fa cold pressed lime aldım ve tamamen hayal kırıklığı 60 ml likit çöp :) İllaki o tadı tutturacağım buraya yazarım o zaman amazon tam coşacak :))
Valla öyle soğudum ki amazondan hiç demlemiyorum artık. Orjinal dinner lady aromaları var satışta üstad, direkt ondan alıp demlemek en mantıklısı gibi duruyor.

Amazon ilk demlediğimde bu ne be harika demiştim ama bir tank bitmeden baymaya başlıyor ve tadı değişiyor veya bana öyle geliyor.

Tütün Black Note Kentucky beğeniyorum.
Valla yukarda 2-3 hafta dedim ama 1nci haftadan başlamak lazım içmeye amazonu. Süre uzadıkça o bayma hissiyatı daha da artıyor. BN için de latakia dışı bütün aromalar bana göre değil. Midem bulanıyor içerken :( bir tek latakia güzel. O da tam sigara similasyonu zaten, çok sigara içmek istersem bir tank yetiyor :)

Valla yukarda 2-3 hafta dedim ama 1nci haftadan başlamak lazım içmeye amazonu. Süre uzadıkça o bayma hissiyatı daha da artıyor. BN için de latakia dışı bütün aromalar bana göre değil. Midem bulanıyor içerken :( bir tek latakia güzel. O da tam sigara similasyonu zaten, çok sigara içmek istersem bir tank yetiyor :)
Hocam amazonda ben sanki 9mg yerine 6mg iciyormusum gibi oldu,nikotini absorbe etmis sanki aroma,aynısı size de oldu mu?

Amazon 30ml demlemek lazım. 15. Gün başlayıp 30. Gün bitirmeli.
Eğer uzun süre demlenmiş ise ya rda da ya da Flash gibi pamuğa kolay ulaşılan tanklarda içilmeli. Her tank pamuk mutlaka değişmeli.
Ben Amazon un nikotin baskıladığını hissetmedim.
Haftada 1 tank içilmeli.
Sırf amazon yüzünden hayatımda ilk premiyum likitimi alabilirim Lemon tart olarak.
Ölmeden denenecek listeme koyayım. :)

Eğer uzun süre demlenmiş ise ya rda da ya da Flash gibi pamuğa kolay ulaşılan tanklarda içilmeli. Her tank pamuk mutlaka değişmeli.
Ben Amazon un Nik* baskıladığını hissetmedim.
Haftada 1 tank içilmeli.
Sırf amazon yüzünden hayatımda ilk premiyum likitimi alabilirim Lemon tart olarak.
Geçmişte sahtesi oldukça fazlaydı lemon tartın
Gerçeğini alırsanız hocam gayet keyifli bir likit
Tavsiye ederim
Tatta bozulma olmuyor
Bir hafta aralıksız içilebilir.
Hiç pişman olmadan para verdiğim premium likitlerden birisi
diğerleride e likid france serisi famous , suprame ve bir tane daha vardı tütün gurubu adını unuttum aynı seriden

Son düzenleme:
Perique'i ben beğenmedim ama dl kullanan mtle geçmek istiyorum diyen arkadaşı caydırmak için denettim çok güzelmiş dedi. Efsunlu bir tarafı da var sanırım :p
Şuan havanayı deniyorum
sağolsun @pablo hocamın denemek için verdiği likitlerden birisi
6 mg olmasına rağmen içimini de aromasını da beğendim.
Denemem için sağolsun farklı farklı getirdi.
Perique yi yorumdan sonra en sona bırakmaya karar verdim :)
Kokusu itibariyle Burley çok umut vadediyor.

Ben Amazon un Nik* baskıladığını hissetmedim.
Haftada 1 tank içilmeli.
Eyvallah hocam,bende nik kesmeyince atmistim kenara ama 2 ay olmustur heralde demleyeli,@comandante 'nin rdasi var,onunla denerim yeniden.

Şuan havanayı deniyorum
sağolsun @pablo hocamın denemek için verdiği likitlerden birisi
6 mg olmasına rağmen içimini de aromasını da beğendim.
Denemem için sağolsun farklı farklı getirdi.
Perique yi yorumdan sonra en sona bırakmaya karar verdim :)
Kokusu itibariyle Burley çok umut vadediyor.
Afiyet olsun,kentucky seversen eger @qersnc ,sen ben kentucky sevenler dernegi kurarız:)

Bence Kentucky ve latakia gayet güzel. En azından 75 liralık mutlu edebiliyor :P şimdi hepsi güzel diyeceğim ama aklıma perique geliyor. Bir de fiyatları var tabii...
Vaporficio serisini indirimde gördüm ama elim gitmiyor. Bunlar seni mutlu etmez italyan tarzı likittir içinde ardıç ağacı yaprağı okaliptüs gövdesi gibi tatlar vardır diyor

Bence Kentucky ve latakia gayet güzel. En azından 75 liralık mutlu edebiliyor :P şimdi hepsi güzel diyeceğim ama aklıma perique geliyor. Bir de fiyatları var tabii...
Vaporficio serisini indirimde gördüm ama elim gitmiyor. Bunlar seni mutlu etmez italyan tarzı likittir içinde ardıç ağacı yaprağı okaliptüs gövdesi gibi tatlar vardır diyor
Hocam merhana vaporficio nerde indirimde ?

Bence Kentucky ve latakia gayet güzel. En azından 75 liralık mutlu edebiliyor :p şimdi hepsi güzel diyeceğim ama aklıma perique geliyor. Bir de fiyatları var tabii...
Yanlış kişiye cevap vermişim.
Yeniden yazayım????

Black Note'nin normal aromaları
Vaporficio serisinden çok daha güzeller. Vaporficio bir daha alırmıyım kötü değiller ama almam. Gider Normal Black Note Aromalarını alırım.

Geri