• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Tesekkurler ustat paylasim icin,flavorah gibi tekil ,asiri ozen isteyen aromalar ticari /operasyonel acidan fayda saglasa da kullanicida hassas olcumde en ufak yanlista buyuk tat farkı yaratınca bence cogu firma basıyor icine pg'yi ,hassasiyeti ve kullanici hatasini kisiyorlar.mesela ben almistim 5 tane flv denemelik 2ml ,en son sen deyince 0.25ml bile buyuk fark yaratiyor hemen yazdim komutana al.abi sen demle ,cunku bende o hassas ayar yok maalesef:)simdi hangisi bizim icin kullanisli dersek ben yinede tercihimi ortalama %10da kullanirim.bence yuksek dozaj kullanilan aromalarda cekincesi olan tedarikciden tds istesin icindeki pg oranina gore bi fikir olusur.
FLV çalışmak aynen dediğiniz gibi —küçük oranlar fark yaratıyor. Abartı düşük yüzdeli tarifler var bu gruba ait: Delirtir insanı ????

3 chem sek nbaseye hakkıyla alışabilsem çok güzel olacak hocam
Hep meraktan aroma denerken aslında asıl hedeften de çıkıyoruz :)
ama güzel kokuyor Kentucky
Ben tatlı olmasında dışarıya çemen kokusu veren tütün aromalarını da severim
örnek cdd no:1
yanına menemenide yaptığında yemekten sonra çayın yanında mis gibi lezzet :)
Konu beni deli etti.
Hedef sek chem 12 nbase. En kötü 18 mg Efkarları 6mg chem nbase ile seyretmek.
Bu aroma konusunda noktayı koyamayacağız tütüncüler olarak...
:)

O kadar hassas olabilyedim hacettepe kimyayı bitirirdim:)beni mixler paklar:)
Mega hassasiyet gerektiren aromalardan ben de uzak duruyorum. Bir de 30ml kullanıyorum, olay daha da zorlaşıyor. Özen isteyen aromaları deniyorum yine de, maksat eğlenceli vakit geçsin ???? FT’den aldığım hassas terazi yeterli geliyor.

FLV konusunda da kendi deneyimimi aktarayım. Bahsi geçen hassaslığın sanırım iki boyutu var. İlki tat alma meselesi galiba. Bahsi geçtiği için dahil ediyorum bunu: Bu konuda pek fikrim yok. Kendi deneyimim aroma/likit stabilitesi üzerineydi. Tütün grubunda stabil olmayabiliyor. Üç dört yolu var bu sorunu aşmanın yine de. Aroma kullanım oranı bunlardan biri.

Firmalar neden hep aynı likit üretir.
Hepsi birbirinin kopyala yapıştır likitleri. İsimler farklı olsada tadlar hep aynı.
@Electro Vape nin likitleri gerçekten kendine has,kendine özgün farklı ve güzel tadlara sahip. Ben diğer firmalarda bu tadlara hiç raslamadım. Sanırım bundan sonra
@Electro Vape Mehmet hocamı hep rahatsız edeceğim????
Ne güzel likit bunlar böyle????

Ekli dosyayı görüntüle 41575
Erdinç hocam insanlar hype'lıyoruz sanacaklar :D Afiyet olsun ????

Erdinç hocam insanlar hype'lıyoruz sanacaklar :D Afiyet olsun ????
Abicim ne hype'lemesi. Ben seni tanımıyorum, sen beni tanımıyorsun.
Ben samimi duygularımı paylaşıyorum.

Ben bilinen her firmdan likit, aroma aldım, kiminde isim farklı,etiket farklı ama hep aynı tadlar.

Yazdıklarımdan kim ne anlar,kim ne çıkarır bilmiyorum ama ben sizin likitleri beğendim. Her biri baymadan gün boyu içilebilecek güzel likitler.

Ben diğer firmalarda raslamadım böyle tadlar
Bilmiyorum tam olarak Senin scotch castle long ise, diğer klon castle long'lar, senin scotch yanında halt etmişler. Belki de castle long değildir ama tadı cidden güzel

Hype mi kim ne anlarsa anlasın Mehmet hocam. Hype olmadığını ikimizde biliyoruz. Saygılar

Son düzenleme:
Abicim ne hype'lemesi. Ben seni tanımıyorum, sen beni tanımıyorsun.
Ben samimi duygularımı paylaşıyorum.

Ben bilinen her firmdan likit, aroma aldım, kiminde isim farklı,etiket farklı ama hep aynı tadlar.

Yazdıklarımdan kim ne anlar,kim ne çıkarır bilmiyorum ama ben sizin likitleri beğendim. Hiç biri baymadan gün boyu içilebilecek güzel likitler.

Ben diğer firmalarda raslamadım böyle tadlar
Bilmiyorum tam olarak Senin scotch castle long ise, diğer klon castle long'lar, senin scotch yanında halt etmişler. Belki de castle long değildir ama tadı cidden güzel

Hype mi kim ne anlarsa anlasın Mehmet hocam. Hype olmadığını ikimizde biliyoruz. Saygılar
Ben sizin samimi duygularınızı biliyorum hocam. Teşekkür ediyorum ????

Simdi sagolsun @KeaSH07 likitlerinden castle long deniyorum ,cok cok iyi ,eline saglik @BearKimya.com ,bu tarz likitler hep hosuma gidiyor.Soho,parliament,castle long bu tip tutunlulere kisa bir ad varsa neyse o artık tam benlik oluyor.
Selamlar sn @pablo ; Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz . Afiyetle keyifli buharlar dileriz . sn. @KeaSH07 sizede çok teşekkür ederiz .
Ozaman hazır konusu açılmışken yaklaşık 3 yıldır tükettiğimiz grand master ve castle long çok özel seri aromalarımızı satışa sunacağımızın müjdesini sizin aracılığınız ile değerli sbtv dostlarımıza duyuralım .
Çok daha önce bu iki çok özel koleksiyon aromamızı siz değerli dostlarımıza sunacaktık fakat malesef tüm dünya'yı etkisi altına alan covid 19 salgını sebebiyle ertelemek zorunda kaldık ve bu sebepten ötürü tarihi henüz netleştiremedik ????
Elbet bir gün diyoruz ve hayırlı akşamlar diliyoruz :giggle:

Firmalar neden hep aynı likit üretir.
Hepsi birbirinin kopyala yapıştır likitleri. İsimler farklı olsada tadlar hep aynı.
@Electro Vape nin likitleri gerçekten kendine has,kendine özgün farklı ve güzel tadlara sahip. Ben diğer firmalarda bu tadlara hiç raslamadım. Sanırım bundan sonra
@Electro Vape Mehmet hocamı hep rahatsız edeceğim????
Ne güzel likit bunlar böyle????

Ekli dosyayı görüntüle 41575
Verdin gazı verdin hypeyi aradım mehmet hocamı dedim gonder şöyle 4 tane tutunlu ,havası sönsün şunun:)cuma gelince atarım janjanlı bi resim:)hizli iletisim ve desteklerin icin tekrar tesekkurler @Electro Vape ....

Verdin gazı verdin hypeyi aradım mehmet hocamı dedim gonder şöyle 4 tane tutunlu ,havası sönsün şunun:)cuma gelince atarım janjanlı bi resim:)hizli iletisim ve desteklerin icin tekrar tesekkurler @Electro Vape ....
Hadi hayırlı olsun????
Valla beğeneceğinden adım gibi eminim.
Hatta tatlarının farklı olduğunu sende göreceksin.
Hype mype bilmem ben????
Damağıma bıraktığı tada bakarım mucuksss????????????

@Electro Vape Mehmet hocam bir şey sormak istiyorum. Senin Scotch,
Castle long mu?

Eğer castle long ise, her şeyiyle dengeli ve içimi çok keyifli içtiğim diğer castle long'lar'da hep bi baskın tad vardı içemiyordum. Ama senin scotch çok güzel yahu????
Doğrudur hocam. Oak wood bana bi tık baskın geliyor, hatta son birkaç aydır yeni denemeler yapıyorum. Ama siz dahil geri dönüşleri güzel. Kurcalayıp değiştirmesem mi :)

Doğrudur hocam. Oak wood bana bi tık baskın geliyor, hatta son birkaç aydır yeni denemeler yapıyorum. Ama siz dahil geri dönüşleri güzel. Kurcalayıp değiştirmesem mi :)
Değiştirme Mehmet hocam.
Valla bir çok klon castle long içtim daha doğrsu içemedim hep bir baskın bayan tadlar vardı.
Ama senin scotch'da öyle bişey yaşamadım bütün gün içtim ve hala içiyorum????

Geri