• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
İyi ki almışım :)
Bakalım nasıl sürprizler bekliyor beni bayram sonuna...
bende sipariş geçmiştim ama haberim yok dolapta varmış meğer,kafa bırakmadı komutan:)scotch,tobacco,fabolous,ashtray,sanırım yarın kargom gelir.Resim atıp vur vur inlesin @qersnc dinlesin yazacaktım ama @Türk 6 şişe resmi atınca hiçbir anlamı kalmadı:)ashtray güzel hocam,içimi hoş,tankı bitirirsin,latakia 10.gün içince kararındaydı ,şimdi 70. günde içince sanırım daha ağır gelicek bana.Bence bu kültablası tatlarını bunun gibi hafif yumuşatmak lazım.

bende sipariş geçmiştim ama haberim yok dolapta varmış meğer,kafa bırakmadı komutan:)scotch,tobacco,fabolous,ashtray,sanırım yarın kargom gelir.Resim atıp vur vur inlesin @qersnc dinlesin yazacaktım ama @Türk 6 şişe resmi atınca hiçbir anlamı kalmadı:)ashtray güzel hocam,içimi hoş,tankı bitirirsin,latakia 10.gün içince kararındaydı ,şimdi 70. günde içince sanırım daha ağır gelicek bana.Bence bu kültablası tatlarını bunun gibi hafif yumuşatmak lazım.
O sendeki ashtray 6 aylıktan fazla demlenmiş. Kıymetini bil ????

Ben aslında listeye göz gezdirince 1 tane seçebildim :)
Sonra 10 tane oldu. Ama 5/10 ml seçeneği olmayınca sayı 4 e düştü.
Tütün de tütün diye tutturan benim gibilerin dışında kalanlar için çok zengin içerikler var.
Hala, biralıyı da mı sipariş etseydim diye düşünüyorum mesela... :)
Ama bu zengin yelpaze ile umarım bir süre sonra tedarikçi olarak da görmek kısmet olur. İçerik olarak çoğu insana alternatif yaratacak ürünler var.
Ama keşke 5/10ml gibi bir seçenek olsa ve hepsinin tadına bakmak mümkün olsa...

Tütün de tütün diye tutturan benim gibilerin dışında kalanlar için çok zengin içerikler var.
Ama bu zengin yelpaze ile umarım bir süre sonra tedarikçi olarak da görmek kısmet olur. İçerik olarak çoğu insana alternatif yaratacak ürünler var.
abi denediklerini yorumlarsan sevinirim,rehber olur bize de.5-10ml olmasa da barter yaparız durumu kurtarırız:)

@Electro Vape halk ne istiyo bak. duy seslerini ????????????????
Konuyu kısaca özetleyim :)
35 çeşitim var. 3-6-9-12 mg dan 140 kalem yapar :) eksilen serileri tamamlamak baya vaktimi alıyor. 5-10ml e o yüzden güremiyorum. Ama belki ilerleye zamanlarda en çok tercih edikenlerden tester paketi oluşturulabilir. Müşteri velinimettir. Talepleri başımızın üstüne :)

Konuyu kısaca özetleyim :)
35 çeşitim var. 3-6-9-12 mg dan 140 kalem yapar :) eksilen serileri tamamlamak baya vaktimi alıyor. 5-10ml e o yüzden güremiyorum. Ama belki ilerleye zamanlarda en çok tercih edikenlerden tester paketi oluşturulabilir. Müşteri velinimettir. Talepleri başımızın üstüne :)
lazım olursa @qersnc 'te koliyle boş şişede var:)

Geri