• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Üstad birisine de şu biralıyı denetin :)
Aklıma kaldı. Nasıl bir şey olacağını hayal etmekte bile zorlanıyorum...
Bunu deneyen @Kvothe var. Kendisi yorumlasa daha iyi olur. Bir de @Türk ün önünde duruyor :)
Kendim yorumlamam gerekirse: bira tadını seviyorsanız buram buram bira tadını alırsınız. Bu arada sizin paket bugün yetişemedi. Kargo öğlene kadar açıkmış, isterseniz ekleyim gelen yorumlara göre.

Bunu deneyen @Kvothe var. Kendisi yorumlasa daha iyi olur. Bir de @Türk ün önünde duruyor :)
Kendim yorumlamam gerekirse: bira tadını seviyorsanız buram buram bira tadını alırsınız. Bu arada sizin paket bugün yetişemedi. Kargo öğlene kadar açıkmış, isterseniz ekleyim gelen yorumlara göre.
Üstad siz onu da ekleyin. Aklım kalacağına damakta kalsın.
Ben içemesem bile hanım her halukarda gömer o likiti :)

Geri