• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
bende aynı yerden aldım.Ama bu konu içinde arkadaşlara sormuştum %5-10 arası tavsiyelerdi,bende seyreltirim sonra diye 10 yaptım ama 2.5% 'de gayet iyiymiş,Belki %5 bile fazla gelebilir.Allahtan @azash 'a uymadım,20 dedi ,kör edecekti:)

Edit: @comandante abi bu sohoyla parliament arasında ne fark var?bana çok yakın geldi
Üstad zaten mix aromalar ın %20-30 oranına takılmayın. O aromanın buyuk çoğunluğu PG dir. :)

Son düzenleme:
bunu köşede oturan temiz yüzlü bi abi hediye etti ama adı aklımda değil,duyuyorsan ses ver:) çok iyi bu da ,buharı verirken ağzımda bisürü hoş tat bırakıyor,teşekkür ettim;

Edit:bunda kesin maxx blend var biraz,tutmayın beni gurme olucam tek rakibim @antitu :)

WhatsApp Image 2020-07-14 at 19.03.28.jpeg

Son düzenleme:
Özellikle ry4 ile iyi gidiyor
hepsini deneyeceğim ama ben galiba net tütün batağına düştüm:)bi gün içmesem 2. gün kesin içesim geliyor,2 haziranda demlediğim burley vardı denememiştim galiba şişe sıfır gibiydi,döktüm tankı koydum bi rahatlama geldi:) arkadaşta 1 sene demlenmiş olanlar varmış elini sürmemiş ,perşembe zulayı patlatmaya gidiyorum:)

bunu köşede oturan temiz yüzlü bi abi hediye etti ama adı aklımda değil,duyuyorsan ses ver:) çok iyi bu da ,buharı verirken ağzımda bisürü hoş tat bırakıyor,teşekkür ettim;

Edit:bunda kesin maxx blend var biraz,tutmayın beni gurme olucam tek rakibim @antitu :)

Ekli dosyayı görüntüle 38476
Afiyet olsun :) O kadar gurme değilim ama bende sevdim tadını. Senin verdiğin cevizli de fena gitmiyor sevdim onu

Geri