• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Tavsiye icin tesekkur ederim. meyveli veya cok agir kokulu likit kullanmadigim icin cok problemim olmuyor Kadir hocam.
sağlıklı bir kimyasal
Yurt dışında kolaylıklada bulabilirsiniz
kullandıktan sonra bol suyla durulamak gerekiyor
sadece atomizer değil hayatın başka alanlarında da kullanılabilir
bardaklardaki kalıntı vb durumlarda da işe yarıyor
kalıntı çoksa geceden sabaha bekleyince tümünü çözüyor

RY4leri aldım,tfa double ry4,mom and pop ry4,flavour express ry4,flavour art ry4, çok övdünüz diye dayanamadım arayada Soho kaynattım:)Ama bunların kullanım aralıkları çok büyük,@azash kompetanı diye %6 Tfa ry4 double yapıcam 2 ay atıcam çekmeceye,@KeaSH07 Soho oranı ve demleme süresini de senden bekliyorum.Diğerleriyle ilgili tavsiyede bulunan olursa sevinirim.Şimdi bunları tek tek tekil kullanacağım ,yaz sonu hüplettikten sonra karışımlara başlarım diye planladım;

Ekli dosyayı görüntüle 36190
nereden aldınız hocam
orjinal şişede olsa oran gayet az ama aldığınız yere göre bir oran öngöreceğim
tahminim %5-6 kurtarır

Soho enteresan bir aroma , üretici firma %20 ile demleyin diyor , kullanıcıların bir kısmı %10, büyük bir kısmı da (bende dahil) %5 ile demliyoruz. Gayette tatminkar oluyor.

RY4leri aldım,tfa double ry4,mom and pop ry4,flavour express ry4,flavour art ry4, çok övdünüz diye dayanamadım arayada Soho kaynattım:)Ama bunların kullanım aralıkları çok büyük,@azash kompetanı diye %6 Tfa ry4 double yapıcam 2 ay atıcam çekmeceye,@KeaSH07 Soho oranı ve demleme süresini de senden bekliyorum.Diğerleriyle ilgili tavsiyede bulunan olursa sevinirim.Şimdi bunları tek tek tekil kullanacağım ,yaz sonu hüplettikten sonra karışımlara başlarım diye planladım;

Ekli dosyayı görüntüle 36190
Mom pop %20 oran.
Fe %2 bilemedin 3

Geri