• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Ya arkadaş MTL de tütünü nasıl içiyorsunuz anlamıyorum...Ben alıyorum ZEUS umu,koyuyorum dual coilimi,oldu mu sana 0,18 ohm...Doldur tütün aromasını,ohh missss.... Şaka şaka.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: yok öyle birşey... Tütünlüleri hiç ama hiç sevmiyorum... Her türlüsünü denedim,olmadı,yapamadım... SOn olarak begenenler oldugu için şu asagıdakını demleyıp deneyecegım...O da olmazsa artık zorlamayacagım ...
Ekli dosyayı görüntüle 538

OHW dıy kitlerin tütün aromaların hepsinde yaş tütün tadı var bilginiz olsun,eğer hali hazırda tütün sevmiyorsanız bu ürünü sevebileceğinizi pek düşünmüyorum,burada da,eski mahallede de bununla ilgili demleme sonuçlarını yazmıştım bi bakın isterseniz.

En sevdiğim tütünler ise,

Nuttobacco,
Tribeca,
Sweettobacco,
American blend

NET içerikli Mom Pops aromalarindan umutluydum ama 1 ay sonucu hüsran oldu. 3 aya tamamlayacağım demlemeyi. Belki sonuç değişir. Elde kalan Blue tabac, ry4 double ve 2-3 FE aroması. Ama korkarım her tütün sever gibi dönüp dolaşıp yine @Nasreddin Hoca nin kucağına dusecegiz bir noktada. Bir tarafta hoca, bir tarafta sek nbase ellerini ovuşturarak bizleri bekliyor... :)

Sürekli yeni arayışlar içindeyim fakat goofy's jouce liste başı benim için.

2 Ay demlenmiş parliament blue tabac tüm arayışları bitirir aslında ama ateşliyi andırıyor işte , şeytan dürtecek diye korkuyorum.
:) Unutmak istiyorum o günleri .

Son düzenleme:
Geçtiğimiz 6 ayda; CDD 1-2-4-8-22, Keyf Parliament Blue Tabac, Real Cig, 555, French Pipe, Cherry Cigar 100'er ml olarak demledim ve tükettim (CDD8 ve Parliament 250'şerdi), TA'yı %10 kendim tekrar seyreltip kattım (%0.5 oranında).

Sonuç olarak tütünden hemen hemen tiksinmiş durumdayım diyebilirim; CDD 2 ve 8 birde French Pipe haricinde şu an içebileceğim herhangi bir tütün aroması maalesef kalmadı. Arion'un YHKKD serisinden umutluydum, kötü gelmedi hatta alışılmış tütünlerden gayet güzel ama içmeye devam etsem de tam istediğim tadı bulamadım. The Geyikli almıştım bir şişe, arada içmek istediğim bir likit olmuş ama yine tüm gün içilebilir gelmedi. Geyikli'nin yanında Silahlı Kuvvetler ve Birinci almıştım, güzel ama bahsettiğim 6 ayda bıktığım tütün tadı aslında. Ancholy ve Primary denedim, eşleniklerinin daha rahat içilenleri yine aynı tütün aroması. Jvaper'den Tribeca içtim, ardından epey miktar pastane, meyve likitleri tüketerek hayatta kaldım (Efkar Mango, Jvaper Castle Long, Brand No:35 Boss Reserve ve Unicorn).

Son kertede çok güzel bir evyap keşfettim, tavsiye üzerine: FA SOHO, oran %20. Arion'dan Raven, Tribeca, Light Tobacco; ki özellikle özel üretim yeniliğinden sonra Chembase dışında istediğim likiti alma kolaylığı oldu, bu üçü favorim eskiden severek içtiğim Gold Blend, Valor gibi lezzetleri içemez oldum aşırı tütünden.

FE RY4, Meringue, Graham Cracker Clear içeren başka bir evyap yine sirkülasyona eklediğim ender tütünlülerden.

İlke'nin SKY serisi demleniyor, 3 hafta kadar sonra onlar hakkında da fikirlerimi yazarım ama bazılarını henüz demlerken tanıyıp, bu olur ı-ıh bu olmaz diye ayırmaya başladım :) .

Meşhur Fransa E-Sıvılarından ben tütün tadı alamadım, onu da belirteyim. Hatta acaba nasıl meşhur oldular, hatta ve hatta Supreme nasıl oldu da ödül aldı diye düşünüyorum.

tl;dr diyenlere: CDD 2 ve 8, French Pipe, RY4, Soho, Arion'dan Raven, Tribeca, Light Blend içebildiğim tütünler. The Geyikli'yi de çay kahve yanında arada içiyorum.

Geçtiğimiz 6 ayda; CDD 1-2-4-8-22, Keyf Parliament Blue Tabac, Real Cig, 555, French Pipe, Cherry Cigar 100'er ml olarak demledim ve tükettim (CDD8 ve Parliament 250'şerdi), TA'yı %10 kendim tekrar seyreltip kattım (%0.5 oranında).

Sonuç olarak tütünden hemen hemen tiksinmiş durumdayım diyebilirim; CDD 2 ve 8 birde French Pipe haricinde şu an içebileceğim herhangi bir tütün aroması maalesef kalmadı. Arion'un YHKKD serisinden umutluydum, kötü gelmedi hatta alışılmış tütünlerden gayet güzel ama içmeye devam etsem de tam istediğim tadı bulamadım. The Geyikli almıştım bir şişe, arada içmek istediğim bir likit olmuş ama yine tüm gün içilebilir gelmedi. Geyikli'nin yanında Silahlı Kuvvetler ve Birinci almıştım, güzel ama bahsettiğim 6 ayda bıktığım tütün tadı aslında. Ancholy ve Primary denedim, eşleniklerinin daha rahat içilenleri yine aynı tütün aroması. Jvaper'den Tribeca içtim, ardından epey miktar pastane, meyve likitleri tüketerek hayatta kaldım (Efkar Mango, Jvaper Castle Long, Brand No:35 Boss Reserve ve Unicorn).

Son kertede çok güzel bir evyap keşfettim, tavsiye üzerine: FA SOHO, oran %20. Arion'dan Raven, Tribeca, Light Tobacco; ki özellikle özel üretim yeniliğinden sonra Chembase dışında istediğim likiti alma kolaylığı oldu, bu üçü favorim eskiden severek içtiğim Gold Blend, Valor gibi lezzetleri içemez oldum aşırı tütünden.

FE RY4, Meringue, Graham Cracker Clear içeren başka bir evyap yine sirkülasyona eklediğim ender tütünlülerden.

İlke'nin SKY serisi demleniyor, 3 hafta kadar sonra onlar hakkında da fikirlerimi yazarım ama bazılarını henüz demlerken tanıyıp, bu olur ı-ıh bu olmaz diye ayırmaya başladım :) .

Meşhur Fransa E-Sıvılarından ben tütün tadı alamadım, onu da belirteyim. Hatta acaba nasıl meşhur oldular, hatta ve hatta Supreme nasıl oldu da ödül aldı diye düşünüyorum.

tl;dr diyenlere: CDD 2 ve 8, French Pipe, RY4, Soho, Arion'dan Raven, Tribeca, Light Blend içebildiğim tütünler. The Geyikli'yi de çay kahve yanında arada içiyorum.
çok faydalı bir inceleme olmuş. teşekkürler (y)

Teşekkürler hocam değerlendirmeler için. Cdd 2, 8 aradım ama bulamadım. Nereden tedarik ettiğinizi ömden yazabilir misiniz mahsuru yoksa ?

Diğer mecradan tanıştığım bir abi elektroniğide bırakınca vermişti, yurtiçinde benim bildiğim bir kaynak yok şu an. İlke Kimya getirmek üzere diye biliyorum.

Teşekkürler hocam değerlendirmeler için. Cdd 2, 8 aradım ama bulamadım. Nereden tedarik ettiğinizi ömden yazabilir misiniz mahsuru yoksa ?

Yazınızda bahsettiğiniz tütün aromalarından biraz farklı, içinde çok hafif tatlı ve çok hafif ıhalmurumsu bir tat olan TFA Turkish Tobacco (bazır yerlerde sadece "Turkish" diye geçer) yu denediniz mi bilmiyorum ama bir kere %3.5 ile demleyip test etmenizi tavsiye ederim.

Ben baharatlı, kül tabağı gibi kokan tütün aramolarını pek sevmiyorum. Bu sebeple favori aromamdır kendisi. Seveni pek azdır (benim gibi arızalar dışında. :) ) ama seven bırakamaz.

Efkar-Tiryaki&Silahlı Kuvvetler, Parliement Blue Tabac ve ancholy likitlerinin çok benzer aromalarla hazırlanmış olduğunu düşünüyorum. Mtl camiasında bu lezzetler çok sevilse de nedense tütünde benim ilk tercihlerimden olamadılar.

En sevdiğim tribeca. Arion raven ya da coffee cream cigar olması lazım adı Ona baktınız mı? Henüz deneyemedim ben şahsen fakat kullananlar çok sevmişlerdi. Denemekte fayda var sanki
Bir süredir en beğendiğim, Arion Coffee Cream Cigar ve Longend Blend

Arion Coffee Cream Cigar'ın tadını çok sevdim. 1 hafta ile 2 ay arasındaki demleme süreleriyle denedim. Tadı çok iyi olmasına rağmen yaklaşık 1 tank, 2-2.5 ml, içtikten sonra ciddi anlamda midemi yakmaya başladı. Gerçekten onunla mı yoksa yediğim bişeyle mi alakalı olduğunu anlamak için epey kontrollü deney yaptım ama cidden o aromayla alakalı. Normalde midemle alakalı herhangi bir sorunum yok, herşeyi sıkıntısız yiyebiliyorum. Sizin başınıza bu tarz bir durum geldi mi?

NET içerikli Mom Pops aromalarindan umutluydum ama 1 ay sonucu hüsran oldu. 3 aya tamamlayacağım demlemeyi. Belki sonuç değişir. Elde kalan Blue tabac, ry4 double ve 2-3 FE aroması. Ama korkarım her tütün sever gibi dönüp dolaşıp yine @Nasreddin Hoca nin kucağına dusecegiz bir noktada. Bir tarafta hoca, bir tarafta sek nbase ellerini ovuşturarak bizleri bekliyor... :)
Kesinlikle katılıyorum, bu kadar Tütünle alakasız aroma görmedim ben hayatımda :D bir de çok övüyordu bu işten anladığını söyleyen bir arkadaşım, aldım suratına fırlattım şişeyi :D :D :D benimkiler 60 gün demlendi ama hakikaten içilmez :(

Geri