Geçtiğimiz 6 ayda; CDD 1-2-4-8-22, Keyf Parliament Blue Tabac, Real Cig, 555, French Pipe, Cherry Cigar 100'er ml olarak demledim ve tükettim (CDD8 ve Parliament 250'şerdi), TA'yı %10 kendim tekrar seyreltip kattım (%0.5 oranında).
Sonuç olarak tütünden hemen hemen tiksinmiş durumdayım diyebilirim; CDD 2 ve 8 birde French Pipe haricinde şu an içebileceğim herhangi bir tütün aroması maalesef kalmadı. Arion'un YHKKD serisinden umutluydum, kötü gelmedi hatta alışılmış tütünlerden gayet güzel ama içmeye devam etsem de tam istediğim tadı bulamadım. The Geyikli almıştım bir şişe, arada içmek istediğim bir likit olmuş ama yine tüm gün içilebilir gelmedi. Geyikli'nin yanında Silahlı Kuvvetler ve Birinci almıştım, güzel ama bahsettiğim 6 ayda bıktığım tütün tadı aslında. Ancholy ve Primary denedim, eşleniklerinin daha rahat içilenleri yine aynı tütün aroması. Jvaper'den Tribeca içtim, ardından epey miktar pastane, meyve likitleri tüketerek hayatta kaldım (Efkar Mango, Jvaper Castle Long, Brand No:35 Boss Reserve ve Unicorn).
Son kertede çok güzel bir evyap keşfettim, tavsiye üzerine: FA SOHO, oran %20. Arion'dan Raven, Tribeca, Light Tobacco; ki özellikle özel üretim yeniliğinden sonra Chembase dışında istediğim likiti alma kolaylığı oldu, bu üçü favorim eskiden severek içtiğim Gold Blend, Valor gibi lezzetleri içemez oldum aşırı tütünden.
FE RY4, Meringue, Graham Cracker Clear içeren başka bir evyap yine sirkülasyona eklediğim ender tütünlülerden.
İlke'nin SKY serisi demleniyor, 3 hafta kadar sonra onlar hakkında da fikirlerimi yazarım ama bazılarını henüz demlerken tanıyıp, bu olur ı-ıh bu olmaz diye ayırmaya başladım
.
Meşhur Fransa E-Sıvılarından ben tütün tadı alamadım, onu da belirteyim. Hatta acaba nasıl meşhur oldular, hatta ve hatta Supreme nasıl oldu da ödül aldı diye düşünüyorum.
tl;dr diyenlere: CDD 2 ve 8, French Pipe, RY4, Soho, Arion'dan Raven, Tribeca, Light Blend içebildiğim tütünler. The Geyikli'yi de çay kahve yanında arada içiyorum.