• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit En Sevdiğiniz Tütün Aroması?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jadle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jadle

Community
Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.

Oyla 1
Rich pipe içemedim hediye ettim, Torque 56'dan nefret ettim hediye etmeyip çöpe attım. Soho bana direk ayak kokusu gibi geliyor :) French Pipe çok şekerliydi ama onun dışında tekrar aldığım nadir aromalardan. Aromaların insanlara verdiği hissiyatlar çok değişkenlik gösteriyor.
Gerçekten öyle :) Hatırı sayılır mix aroma denememe rağmen şu an sadece içemiyorum dediğim tekil aromaları keşfettim. Genelin bayıldığı lemon tart ın ne orjinalini ne klonlarını sevmedim mesela hatta pastane aromalarından pek tutturabildiğim olmamıştı Dl de. Bir satıcıdan hediye gelen tester pastane türevi mix aromayı demledim ve bayılmıştım .. o yüzden likitleri içeriğini söylemek dışında tarif etmek yd tavsiye etmek riskli geliyor bana :)

Son düzenleme:
Ya arkadaş MTL de tütünü nasıl içiyorsunuz anlamıyorum...Ben alıyorum ZEUS umu,koyuyorum dual coilimi,oldu mu sana 0,18 ohm...Doldur tütün aromasını,ohh missss.... Şaka şaka.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: yok öyle birşey... Tütünlüleri hiç ama hiç sevmiyorum... Her türlüsünü denedim,olmadı,yapamadım... SOn olarak begenenler oldugu için şu asagıdakını demleyıp deneyecegım...O da olmazsa artık zorlamayacagım ...
538

Ya arkadaş MTL de tütünü nasıl içiyorsunuz anlamıyorum...Ben alıyorum ZEUS umu,koyuyorum dual coilimi,oldu mu sana 0,18 ohm...Doldur tütün aromasını,ohh missss.... Şaka şaka.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: yok öyle birşey... Tütünlüleri hiç ama hiç sevmiyorum... Her türlüsünü denedim,olmadı,yapamadım... SOn olarak begenenler oldugu için şu asagıdakını demleyıp deneyecegım...O da olmazsa artık zorlamayacagım ...
Ekli dosyayı görüntüle 538

Bende sanki senelerce sigara değilde pipo içmişim gibi genelde o türevleri deneyip sevdim:D:giggle: çoğu tütünlü hoşuma gitmiyor nedense ..

DaMomma's RY4 Delight...

e-liquids-recipes'de uzun süredir bir numara...

DL'de yağ gibi kayıyor, MTL'de ise çok keyifli...

4-5 gün sonra da içilebiliyor ama ben min. 20 gün demleme yapıyorum...

Link : Dış Bağlantı

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ %3 fe real cig, %0.75 bitter wizard, her 20 ml için 1 damla yüzde 10 oranında pg ile seyreltilmiş fe tobacco absolute 70 30 pg vg 3 ay oda sıcaklığında demleme (havalandırmadan ve herhangi bir karıştırıcıyla değil şişeyi elle sallayarak karıştırarak).
+ %3 fe golden virginia, %0.50 bitter wizard, her 20 ml için 1 damla aynı tobacco absolute. Aynı şartlarda karıltırılıp 4 ay demleme.
+ %10 Parliament blue tabac, aynı şekilde karıştırılmış ve aynı şartlarda 3 ay demleme.

kısa bir süredir kullanıyorum ama
FA SOHO
French Pipe
Raalcig-555 %50-50 karışımı
555 i alt taban olarak yaptığım mix tütün aromaları en beğendiklerim oldu

özellikle SOHO adv benim için. bir atomda sadece o bulunuyor
Hocam bahsettiğiniz soho ile henüz bir demleme yaptım. Siz % kaç oranla ne kadar süre demliyorsunuz acaba? Ben %5-6 gibi bir oran yakaladım aşağı yukarı ve şuan 2-3 gün geçmesine rağmen rengi nbase'den hallice, pek bir kokusu falan da yok açıkçası.

Tütünlü aromalarda umduğu mu bir türlü bulamadım. Sevdiğim tek aroma parliament blue tabac oldu. Onu da içe içe soğudum artık. Şimdilik hala favorim o. Tribeca tarzı likitler hep pastırma yada doritos gibi tatlar veriyor. Ry4lerin kendine has tadı bana bozuk geliyor. Tütün sever arkadaşların favori aromalarını merak ediyorum.
Merhaba.
"Mom and Pop -RY4 Aroması" var. 1 ay önce ilke kimyadan alıp demlemiştim. Dün içmeye başladım. Tat ve his güzel.
Türkçe Ürün Adı: Mom and Pop -RY4 Aroması
İçerik :Tatlı tütün aroması . N.E.T. içermektedir

+ %3 fe real cig, %0.75 bitter wizard, her 20 ml için 1 damla yüzde 10 oranında pg ile seyreltilmiş fe tobacco absolute 70 30 pg vg 3 ay oda sıcaklığında demleme (havalandırmadan ve herhangi bir karıştırıcıyla değil şişeyi elle sallayarak karıştırarak).
+ %3 fe golden virginia, %0.50 bitter wizard, her 20 ml için 1 damla aynı tobacco absolute. Aynı şartlarda karıltırılıp 4 ay demleme.
+ %10 Parliament blue tabac, aynı şekilde karıştırılmış ve aynı şartlarda 3 ay demleme.
Demleme süreleri doldu mu, hazır mı ürünler , öm atıyorum?

Real cig ve parliament severim, her zaman elimin altında olsun isterim.
Brando35 ancholy belirgin tütün ve net baharat ile beraber şaşırtıcı derecede bir boğaz vurumu var .

Demleme süreleri doldu mu, hazır mı ürünler , öm atıyorum?

Real cig ve parliament severim, her zaman elimin altında olsun isterim.
Brando35 ancholy belirgin tütün ve net baharat ile beraber şaşırtıcı derecede bir boğaz vurumu var .
Parliament 2018 mayıstan vardı bitti, ekimdekine başladım ama tekrar bi 100 ml demliyorum bu sefer oxi vg chem pg ve nik ile:) golden virginia 2018 ekimden başlamıştım demleye bu tarifle 3. ay da tam tat alamadım ama 4. ayda muhteşem oldu içmeye başladım:) real cig 30 ml yapmıştım ordaki tarifle ve bayıldım ondan dolayı geçen işte 250 ml oxi merck merck le tekrar demlemeye başladım:D demlensin öm ne cevap gelir hocam:D fe cohiba da yalnız bi aroma kaybı yaşıyorum %3 demlemiştim. onu bi 5. ayda tekrar deneyeceğim:) Hocam real cig de çok beklesede sorun olmuyor daha da güzel oluyor ama parliament blue da 7. aydan sonra baharat tadı baya düştü gibi oldu.
Ancholy sen beğendiysen gelecek ay ben de sipariş edem:)

Geri