• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
Safkan mtl olarak kayfun v4,gus warriorla kullandığım pico v1,satıp bin pişman olduğum ve tekrar geri aldığım gprov hepha delrin squonk modumla jorda b rda zibilyon tane atomizer ve kombinasyondan sonra geldiğim son nokta hepsiyle ayrı aşk yaşamaktayım :)

Tütünde çok başarılı bir atomizer. Üzerine tanımam açıkcası. ?

ölüyor tütün diye kankam :D ne yaparsın ağabey kankanı bir kere seçtin mi ne kadar tütüncü olsada vazgeçemiyorsun :D:D:D:D

Öyle gözüküyor, bundan sonra yaklaşık 20'ye yakın ato denemişimdir ama hiç biri bundaki boğaz vurumu ve soğuk buharı vermeyi beceremedi :D

zaten senin şu soğuk buhar arayışın var ya bitirdi beni bitirdi :) flas da denedin deme sen sanki öyle hatırlıyorum :)

ölüyor tütün diye kankam :D ne yaparsın ağabey kankanı bir kere seçtin mi ne kadar tütüncü olsada vazgeçemiyorsun :D:D:D:D

zaten senin şu soğuk buhar arayışın var ya bitirdi beni bitirdi :) flas da denedin deme sen sanki öyle hatırlıyorum :)
Armed üzerine soğuk buharda flash yanına yaklaşır. Başka ATO yok diye biliyorum. ?

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Dl de rta olarak ammit single çok seviyorum yahu :)
Mtlde ida rda her eve lazım. Rta sistem olarak önümüzdeki atomizerlere bakıcaz :)

Gus Momentous v2
Gus Zest v2
Kayfun Lite Plus v2
KHW Mods Jorda/Jorda-B
V.S. Caiman BF

BY-ka kullananları görmek hoş, bende severim ve piyasada pek bulunan ürünler olmadığından karşılaştığımda heyecanlanıyorum.

Belarus, Beyaz Rusya üreticisi yani :) BY zaten Beyaz Rusya nın kısaltması, 6 sene Rusya da yaşayınca Beyaz Ruysa bile tanıdık, bizden geliyor. Caiman ise bf te gerçekten başarılı mtl rdalardan :) bf le aram düzelse kesin bir adet edinirdim.

Geri