• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
Selamlar herkese

• kayfun prime
  • kayfun v4
  • taifun gt2
  • spica pro
  • troya mv2
  • troya lv2
  • ion jr
  • skyline
  • dram2
  • troy rda
  • ida rda

Hali hazirda surekli kullandigim atolar aralara gelenler gidenler olmustur fakat bunlar severek kullandigim sabit atolarim.

Selamlar herkese

spica pro
expro 1.1
skyline
diğerleri

birde majör ve ion bulsam tamam sanki bu iş.

İon Rba'yı merak ediyorum açıkcası. Aroma ve boğaz vurumu hakkında bilgi alabilirmiyim dostum?
Aroma güzel, boğaz vurum yok. Kool tank ile boğaz vurum bir nebze düzelir. Ama bence en güzel kullanım titanyum tel ile sıcaklık kontrol modda oluyor. Hem harika bir aroma, hem güzel boğaz vurumu. Ama arada pamuk sıkışmasını falan göz ardı etsek dahi, ne yazık ki tanka likit sızması yapıyor. Bu da içimi oldukça kötü yönde etkiliyor.

Aroma güzel, boğaz vurum yok. Kool tank ile boğaz vurum bir nebze düzelir. Ama bence en güzel kullanım titanyum tel ile sıcaklık kontrol modda oluyor. Hem harika bir aroma, hem güzel boğaz vurumu. Ama arada pamuk sıkışmasını falan göz ardı etsek dahi, ne yazık ki tanka likit sızması yapıyor. Bu da içimi oldukça kötü yönde etkiliyor.
Düşünmeliyim o zaman? Diyorsun?

Düşünmeliyim o zaman? Diyorsun?
Üstadım bu beklenti ve ne istediğiniz ile alakalı. Likit sızmasıni dert etmezseniz güzel atomizer. Çok boğaz vurum sevmezseniz güzel atomizer. Ben 3 kere aldım, 3 kere sattım :)
Bir daha almam. Ama şu an 2 tane sahip olduğum ve atomizer arayışına son verdiren Majörün de bir başkası yüzüne bakmaya bilir. Uygun şartlar altında deneme şansınız olursa, 1-2 hafta denemenizi tavsiye ederim. Tabi anasonlu, muzlu likitler falan tuketmiyorsaniz. Maalesef polikarbon tank bu içerikli likitlerden buzlanma ve erime yapıyor.

Merhabalar konu açsam yeridir o derece ytfk flash 23 mm ye saplantım var gibi farklı atomizer kullanamaz oldum gerçi bir aralarda bitişik sarıma saplantım var gibiydi lakin aralıklı sarıma alıştım ama flash sonrası farklı atomizer kullanamaz oldum deneyip sevemediklerimse şöyle tabi hepsi klon
Hussar rta copperVape
Expromizer 2.1
Uta v2 copperVape yeni seri
Squaper R copperVape
Tilemahos armed copperVape
Major 1.1
İnfinitiv kayfun v4
Son zamanlar da Hotcig taifun gt 2-s e alışmaya çalışıyorum lakin yine olmayacak son olarak birde düz Gt deneyeceğim acaba sorun nerede bu olaydan nasıl kurtulurum

İda rda ve spica pro ile gayet iyi gidiyoruz yanlız ida bu aralar akıtıyor bana akıtmayan bir mtl rda lazım ekstra atodan zarar gelmez sanırım :) vapeflay galaxy rda ve ammit rda arasında kaldım tabi bunları bulmakta problem orası ayrı :D

İda rda ve spica pro ile gayet iyi gidiyoruz yanlız ida bu aralar akıtıyor bana akıtmayan bir mtl rda lazım ekstra atodan zarar gelmez sanırım :) vapeflay galaxy rda ve ammit rda arasında kaldım tabi bunları bulmakta problem orası ayrı :D
Selamlar eger ida 510 pinden akitiyorsa ki hep ordan akitir ic deck kismini cevirerek cikartin ve ic oringi degistirin sikinti kalmayacak umarim faydasi olur

Geri