• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
Sıkı ciğer içimi ve ılık buhar seven biri olduğum için,
Augvape İntake
Wotofo Serpent Elevate diyeceğim.
İntake ilk çıktığı günden beri yanımdan ayırmam.
Juggerknot mini yolda geliyor. Onuda bu listeye ekleyeceğim gibi görünüyor.
Evet, top airflow single coil'ciyim ve bunlar dışında diğer tüm atomizerler geldiler ve geçtiler...

Çok Atomizer denemedim açıkçası bu zamana kadar çok daha fazlasını denemiş olmam gerekirdi ama, denediklerim arasında hoşuma gidenleri şöyle örneklendireyim;

Kir Fanis Prive (Anısı çok, günümüz tanklarıyla doğru bir eşleştirme değil biliyorum ama hatırı çoktur bende kıyamam ona)
Expromizer 1.1
Kayfun Lite Plus
Troya L
GUS - Zest V2
Spica Pro

Sıralama yapmıyorum özelikle hepsini keyifle içerim hala Prive hariç tabi Cartomizer yok artık o sadece anı olarak yaşayacak kalbimde...

Ulan arkadaş ben çok bişey kullanmadım elimde gclass var üstünde aromomizer+
Acaba kendimi mi avutuyorum???
Zevk meselesi üstadım. Mesela ben esigara ya başladığım zaman DL ile başladım. Uzun zaman mekanik mod kullandım. Rdalar havada uçuştu. Önemli olan hangi rdayı yada hangi modu seçtiğinizdir. Kullandığınız ürünler sizi memnun ve mutlu ediyorsa heyecan aramaya gerek yok demektir. Buhara devam.
Saygılarımla... ?

Bi mtl tavsiyesi alabilirmiyim???
Hiç denemedim ona göre
Mtl içim kalitesine ve atomizerin göre değişir. Beni kessin boğazıma otursun aromada iyi olsun derseniz söylemek isteyeceğim çok atomizer vardır. Ama başta maddi imkanları düşünürsek aroması ideal boğaz vurumu iyi olsun diyorsak şu atomizerleri denemenizi tavsiye ederim.

Siren 22
Ammit mtl
Penodat mtl
TROY Mv2
Flash23mm Orjinal ya da yftk clon ürünü olabilir. Araştırmanız gerekmektedir. Birde etrafınızda mtl kullanan arkadaşlarınız var ise kullandıkları atomizerleri deneyip ona göre seçim yapmalısınız. ?

Bi mtl tavsiyesi alabilirmiyim???
Hiç denemedim ona göre

Şurada MTL kategorisinde yazılan Ato'ların &95'i kafaya oynar zaten, yani hangisini alırsan al bu kötüymüş demezsin. Buradaki çoğu kişi yıllarca e-sigara kullanmış ve bunların sonucunda bazı ürünleri beğenmiş insanlar ve buraya kullandıkları onlarca üründen hoşlarına gideni yazıyorlar. Yani aslında şu konu o kadar değerli bir konu ki, milyarlarca liralık ve altı-yedi yıllık tecrübeyle karar verilmiş ürünlere beş dakikada okuyarak analiz yapabilir ve birini seçip deneyebilirsin, ve günün sonunda pişman da olmazsın, ne güzel bir nimet.

Örneğin ben Pleasewait hocamın ve bir kaç kişinin daha beğendim dediği ama benim denemediğim bir Atomizer deneyeceğim Flash e-vapor 23 mm mesela ve eminim ki hoşuma da gidecek çünkü listede geri kalanlara bakıyorum onları bende beğenmişim ama denemediğim bir o kalmış, herkes kendine pay çıkarmalı bu başlıktan, faydalanın derim kıymeti büyük..

Şurada MTL kategorisinde yazılan Ato'ların &95'i kafaya oynar zaten, yani hangisini alırsan al bu kötüymüş demezsin. Buradaki çoğu kişi yıllarca e-sigara kullanmış ve bunların sonucunda bazı ürünleri beğenmiş insanlar ve buraya kullandıkları onlarca üründen hoşlarına gideni yazıyorlar. Yani aslında şu konu o kadar değerli bir konu ki, milyarlarca liralık ve 6-7 yıllık tecrübeyle karar verilmiş ürünlere 5 dakikada okuyarak analiz yapabilir ve birini seçip deneyebilirsin, ve günün sonunda pişman da olmazsın, ne güzel bir nimet.

Örneğin ben Pleasewait hocamın ve bir kaç kişinin daha beğendim dediği ama benim denemediğim bir Atomizer deneyeceğim Flash e-vapor 23 mm mesela ve eminim ki hoşuma da gidecek çünkü listede geri kalanlara bakıyorum onları bende beğenmişim ama denediğim o kalmış, herkes kendine pay çıkarmalı bu başlıktan faydalanın derim kıymeti büyük..

@esTFyz üstadımın söylediği gibi. Ucu çok açık bir konudur. Kıymeti büyük değer görmesi gereken bir paylaşım dır. Şimdi ilk önce maddiyat düşünülmelidir. İmkanınız var ise o kadar güzel mtl atomizerler varki tadından yenmez. Önemli olan yavaştan başlayıp ağzınızın tadını bulduğunuz atomizeri alıp deneyebilirsiniz. Forumda tüm yorumları ve incelemeleri okuyarak youtube eşliğinde izleyip atomizeri alıp deneme yapabilirsiniz.

Saygılarımla

Mtl içim kalitesine ve atomizerin göre değişir. Beni kessin boğazıma otursun aromada iyi olsun derseniz söylemek isteyeceğim çok atomizer vardır. Ama başta maddi imkanları düşünürsek aroması ideal boğaz vurumu iyi olsun diyorsak şu atomizerleri denemenizi tavsiye ederim.

Siren 22
Ammit mtl
Penodat mtl
TROY Mv2
Flash23mm Orjinal ya da yftk clon ürünü olabilir. Araştırmanız gerekmektedir. Birde etrafınızda mtl kullanan arkadaşlarınız var ise kullandıkları atomizerleri deneyip ona göre seçim yapmalısınız. ?

Siren 22
Ammit mtl
Penodat mtl
TROY Mv2
Pleasewait hocam..
Maddiyat konusu ucu açık zannedersem 1000 2000 tlye uzanan bi çevresi var mtlnin
Benimde bütçem 400 tlye kadar mesela
Ve malesef ki çevremde mtl deneyeceğim bir arkadaşım yok:)
Hatta kolay kolay dl kullanan bile yok gibi
O yüzden kendim alıp kendim deneyeceğim :)

Atomizer tercihimiz birazda kullandığımız, sevdiğimiz likitlere bağlı aslında.

Bence her atomizerin güzel yorumladığı likitler mevcut. Tütünlü likitleri içmeyi bıraktığımdan beri en çok kullandığım. Gus zest, expromizer 2.1 ve spica pro oldu.

Orijinalden
Tilemahos armed,
Tilemahos eagle,
Kayfun lp2
Kayfun fivepawns
Kayfun prime
(Hayır evde roptesambir ile dolasmiyorum, zaman içinde alındılar)

Klon
Evl reaper
Flash 23
Taifun GT
Taifun GT 2
Erlkonigin
Squape rs
(Arabayı satınca orjinali alinacaklar)

DL
Recoil rda
Twisted messes rda
Drop rda
Goon 1.5 rda
Zeus (akmaz kokmaz tam yolluk)
(Hayvan gibi buhar şiidiyorsunuz,,
Cigerleriniz su toplayacak atolari)

Pleasewait hocam..
Maddiyat konusu ucu açık zannedersem 1000 2000 tlye uzanan bi çevresi var mtlnin
Benimde bütçem 400 tlye kadar mesela
Ve malesef ki çevremde mtl deneyeceğim bir arkadaşım yok:)
Hatta kolay kolay dl kullanan bile yok gibi
O yüzden kendim alıp kendim deneyeceğim :)
O fiyatlar bandında Orjinal olarak Flash-E-Vapor 17mm atomizer alabilirsiniz.
Ya da TROY Mv2 - Lv2 alabilirsiniz. Pastane tarzı likitler içiyorsanız şiddetle Kayfun Prime tavsiye ederim. Tilehamos Armed olabilir.

Geri