• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
ölüyor tütün diye kankam :D ne yaparsın ağabey kankanı bir kere seçtin mi ne kadar tütüncü olsada vazgeçemiyorsun :D:D:D:D

zaten senin şu soğuk buhar arayışın var ya bitirdi beni bitirdi :) flas da denedin deme sen sanki öyle hatırlıyorum :)
Flashı da denedim ancak armed gibi soğuk buhar vermiyor, buhar direk ağzıma geldiği zaman uzun baca da olsa sıcaklığı hissediyorum.
Mesala armed'da likit sıcratma aparatını cıkarınca buhar sıcak geliyor ama onunla soguk :)

• Beğendim
Tepkiler: HMA
Flashı da denedim ancak armed gibi soğuk buhar vermiyor, buhar direk ağzıma geldiği zaman uzun baca da olsa sıcaklığı hissediyorum.
Mesala armed'da likit sıcratma aparatını cıkarınca buhar sıcak geliyor ama onunla soguk :)

Kanka zaten yakın zamanda armed denk getirirsem alcam valla acık bende soğuk buhar buharlıyayım :D

MTL RTA
Hemen hemen hepsini denedim hiç biri vazgeçilmez gelmedi, ama kf lpv2 yi elden çıkarmam sanırım.
MTL bf rda
Modifiye Le Concorde tek vazgeçilmezim hatta yedekte sıfır bekliyor ne olur ne olmaz diye.
Bu ara ikinci set olarak ammit MTL Rda kullanıyorum sıkı içim sevenler için ideal bir ato ama içim kalitesi le concorde yanında sınıfta kalıyor. Boğaz vurumundan ziyade buhar boğuculugu var çoğu arkadaş boğaz vurumuyla karıştırıyor bunu, yüksek nikotinli likit içtiğinizdeki boğaz vurumu ile geniş deck/chimney den kaynaklı buhar boğuculuğu farklı geliyor bana.

Geekvape Ammit MTL RDA.. Son 6 aydır başka bir atoya elim gitmiyor.
Biri BF pinli olarak squonker üzerinde, diğeri mekanik tube mod üzerinde. Üçüncüsünün siparişini verdim.

Zeus Dual RTA uzun süre kullandım. Ne kadar TAF olsa da özellikle Single versiyona göre Single coil olarak bile Zeus Single'dan daha iyi bir performansı var.
Juggerknot RTA ayrı bir güzelliği olan TAF Atomizer, aroma konusunda çok iyi ve çok yakışıklı bir atomizer :)
Blitzen RTA şu ara favorim. Single Coil'de bile çok güzel aroma alabiliyorum.

Dead Rabbit RDA gerek dual, gerek single coil kullanımda Efsanedir.

Geri