• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara En Çok Sevdiğiniz Atomizerler Hakkında

Pleasewait

Council
Şu zamana kadar kullanmış olduğunuz ve vazgeçemediğiniz atomizerler hakkında bize bilgi verirmisiniz?

Ben şahsım adına o kadar çok atomizer denedim. Her atomizerin farklı bir yapısı ve işlevi olduğu doğrudur.

Şu anda vazgeçemediğim Atomizerlerimi sıralamak isterim.

Flash-E-Vapor
17mm - 23mm
Dram2
Hussar The End
Hussar Project X
GUS Momentus v2

Oyla 0
Kayfun Lite Plus v2 (orjinal seri)
Gus Momentus v2 ve Minimo775 5p
Suanda en sevdiğim vazgeçemediğim atolar....

Tabi denemediğim birkaç tane var. Dome II , Hussar Project X, gibi bir tane daha net bir yere koyarım yakında:))

Sadece sizin gönderileriniz, resimleriniz nedeniyle az önce sipariş verdim. Ben ne güzel mutluydum Prime ve Spica Pro ile. İda' ya Mtl Driptip için danışacağım size.

Umarim hayal kirikligina ugramazsiniz :)
Ama ugrayacaginizi da zannetmiyorum.
Bestbuhar'dan aliyorsaniz, tamir kitini de alirsaniz diger 2 hava tupu de bu kitin icinde geliyor.
Atmomizeri komple temizleyip, kurulayip pamuklamam en fazla 5 dakikami aliyor. Bu yonuyle ida cok ama cok pratik bir atomizer.
Buyuk keyifle kullandigim kayfun prime'da ise bu en az yarim saat suruyor.
Bence her buharcida mutlaka olmasi gereken bir atomizer ida veya babasi troy 1xv3.

şu mesajları okudumda bir tane DL de Blitzen ve Manta göremedim.Oysaki en çok sattıgımız ve sorulan atomizerlerimizden lakin burada çok göremedim.MTL de ise Siren2,MantaMTL,Naitilus gibi atomizerleri çok satıyoruz lakin burada yazan görmedim anlayamadım bu işi :)

Spica Pro (Yeterli aroma, güzel boğaz vurumu)
Berserker Mini (Yeterli aroma, idare eder boğaz vurumu)
Kayfun Five Pawns (Bayaaa aroma, yeterli boğaz vurumu) (Sattım ama bir sor niye sattım? Çok pişmanım :cry: Gerçi ötüyordu o yav deyip avutuyorum kendimi)

Merlin mini
Merlin mini
Merlin mini
(Üç ayrı modda üç ayrı merlin mini)
Dördüncü modda Taifun gt3, penodat, siren dönüşümlü.
Çook çeşitli atomizer denemelerimden sonra Merlin mini vazgeçilmezim oldu.

Son düzenleme:
Bu işe DL ile başladım ve bu işin babası, anası, atası here şeyi,

Kennedy RDA , ama maalesef terleme sorunu yüzünden ayrılmak durumunda kaldık ve DROP rda ile devam ediyoruz.

MTL :

Her zaman her yerde Kayfun PRIME .

Spica Pro + Helix ve Kayfun v3 mini ise yancılarıdır :)

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Geri