KeaSH07
Council
kupon bir ürün net piyasası zor.Tahminim 1000 den fazla ederKutu yedek full. Vaporgiant m5 atomizer. Satmak istiyorum ama piyasasını bilmiyorum. Tek kusuru driptipte küçük bir kırık var
kupon bir ürün net piyasası zor.Tahminim 1000 den fazla ederKutu yedek full. Vaporgiant m5 atomizer. Satmak istiyorum ama piyasasını bilmiyorum. Tek kusuru driptipte küçük bir kırık var
Teşekkürler hocam. 850 den verdimkupon bir ürün net piyasası zor.Tahminim 1000 den fazla eder
aslında ucuz bile üstatFiyatlar mı uçmuş ,benim kanatlar mı çalışmıyor.?
Drag 400-500Vaporesso Luxe 80S ve Voopoo Drag X 3 ay kadar kullanıldı, Luxe 80S 10-15 gün kadar kullanıldı, ederi nedir arkadaşlar?
ürünler orijinal mi.Merhabalar. Elimde Momentus v2.1 ve et9 var. Bolca yedekleri mevcut, resimleri ekleyeyim. Uzun süredir kullanmıyorum. Ederi nedir acaba?
Birde Dani Mini total cycle 118.211.
Ekli dosyayı görüntüle 60747Ekli dosyayı görüntüle 60748Ekli dosyayı görüntüle 60749
ürünler orijinal mi.
Valla bunlara serbest piyasa koşullarında fiyat vermek çok zor klon olsalar iş kolaydı.Orjinal üstad.
Kutulu yedekli kozmetiği düzgünse 450Merhaba Siren v2 24 mm ederi nedir.
10/8-9 camın biri yok sadece.Kutulu yedekli kozmetiği düzgünse 450
400 e bırakırdım ben. Genelde piyasası böyle takip ettiğim kadarıyla10/8-9 camın biri yok sadece.
Teşekkürler400 e bırakırdım ben. Genelde piyasası böyle takip ettiğim kadarıyla
Siz yine de kendiniz bir piyasa araştırması yapın derim hocamTeşekkürler
Dani mini fiyat bilgisi öm.Merhabalar. Elimde Momentus v2.1 ve et9 var. Bolca yedekleri mevcut, resimleri ekleyeyim. Uzun süredir kullanmıyorum. Ederi nedir acaba?
Birde Dani Mini total cycle 118.211.
Ekli dosyayı görüntüle 60747Ekli dosyayı görüntüle 60748Ekli dosyayı görüntüle 60749
Üstad fiyatlar az çok kafanda oturursa yakın bir arkadaşım başlamak istiyor bütçesine göre talip olabilirim bir adet setup için takipteyimHerkese merhabalar;
Elimde kullanmadığım uzun zamandır duran 2. el ürünler mevcut fiyatları hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Wismec rx2/3 siyah (kutulu)
Tesla wye 1 85w siyah (kutulu)
Tesla wye 2 86w siyah (kutulu)
Aspire nautilus prime x pod siyah (kutulu)
Vgod elite rda siyah (kutulu)
Geekvape zeus dual siyah (kutulu)
Siren v2 24mm siyah (kutulu)
Majör v2 ve drop kit (kutulu)
İon v2 4ml mtl (kutulu)
Sxk kayfun prime siyah (kutulu)