tamamdır üstat teşekkür ederimÜstat telegramdan baktım hızlıca. Kozmetik durumuna göre 600-900 aralığında satılıyor.
Sen tg de varsın mısın da benim habarım yok ????Üstat telegramdan baktım hızlıca. Kozmetik durumuna göre 600-900 aralığında satılıyor.
Olmadigi masa yok onun ????????Sen tg de varsın mısın da benim habarım yok ????
Durtmek şart oldu şart olsun ????Olmadigi masa yok onun ????????
Merhaba hoşgeldin.merhaba, ben yeni üye oldum, böyle bir başlık görmek beni sevindirdi. rpm40 ın ikinci eli ne kadar eder, cihaz tertemiz yanında 5 tane coil de var fakat tanklarının kapak olarak kullanılan silikonları uç kısımlarından kopuk,tırnaklarım kısa olduğundan açmakta çok zorlanmıştım bir iki defadan sonra kopunca artık kullanmadım. zaten cihazı neden aldığımı bile bilmiyorum benim buharlama tarzıma hiç uygun değil. hava ayarı yok,kısamıyoruz havayı.
Merhaba hoşgeldin.
Cihazla pek bilgim yok fakat 500 ile 600 arası satanları görmüştüm gezinirken.
550-600 tl civarıSelamlar. Ikinci el spica pro fiyatlari ne durumda acaba kutu icerigi tam kozmetik olarak iyi durumda sadece vida baslarinin durumu pek iyi degil
700-800 arası hocam, telegramda orjinali 500-600 olan hiç bir ilan görmedim550-600 tl civarı
550-600 tl civarı
Iste tamda bu yuzden kafam karisti. Tesekkurler cevap icin700-800 arası hocam, telegramda orjinali 500-600 olan hiç bir ilan görmedim
Sıfır bulursan getir bana 3 vereyim şak diyeIste tamda bu yuzden kafam karisti. Tesekkurler cevap icin
sifiri uretilmiyo sanirim uzun zamandir takip etmiyorum piyasayi. Sifir klon bulunabilir heralde cok bi farki yokSıfır bulursan getir bana 3 vereyim şak diye
Hocam satacakmısınız anlamadımcanlar caliburn g2 ederi nedir
2şerden 4dolum anca yapmış arkadaş verdiğim likitlerden gördüğüm kadarıyla
sıfır başlık vardı ama birini kaybetmiş kullanılmış iki başlık var 4tane de sıfır coil, orjinal kablo yok ama evde type-c gani sıfır olan birini veririm dedim
edit: 1 şişe moby ashtray içmiş, 2şişeden de 4-5ml kadar içilmiş
satacaktımHocam satacakmısınız anlamadım